1 NOK
1.CZY MOGE WYKORZYSRTAC ZNIZKI Z POLSKI PRZY REJESTRACIJ AUTA ?? 2.CZY KTOS TO SPRAWDZA??/??
Szukam firmy, ktora zajmuje sie czyszczeniem centralnego odkurzacza. Pilnie prosze o kontakt
Witam . Jak w temacie , mam problem z sms-ami do Polski a dokładnie posiadam iphona i niedawno kupiłam norweską kartę . Mogę bez problemu dzwonić do Polski ale już jak piszę sms-a to żaden nie ...
do wszelkich zorientowanych mam zapytanie: otoz jak znalazlam sobie TV na szrocie i chce go przetransportowac do PL to czy na granicach nie bedzie to zaden problem? typu prosba o papiery, clo czy ...
Witam, poszukuję elektryka samochodowego który potrafiłby naprawić centralny zamek w samochodzie Volvo s40 z 1999 roku. Mieszkam w Oslo. Pozdrawiam, Michał
Nasze kłopoty z komputerem. Temat dla laików, lamerów i tych wszystkich, którzy chcą im pomóc w rozwiązaniu problemów. W zasadzie komputer jest prostym urządzeniem, skomplikowana na jest tylko ...
Cześć, Tak jak w temacie. a 95% padła mi półoś - pojawia się rytmiczny łomot przy odjęciu gazu. Samochód to Celica ST202 '97. Proszę pisać na baltona84@gmail.com. Tylko poważni ludzie znający ...
Hej Jak w temacie musze kupic taka maszyne myjaca podlogi, czy ktos wie gdzie je moge kupic w Oslo?? No i jakie ceny.. Z gory dzieki
Witam Czy ktoś może wie gdzie można kupić najtańsze kolorowe farby do ścian? ewentualnie pigmenty? Jak pytałam w jednym sklepie to powiedzieli że oprócz tych których sami używają do mieszania to ...
Czy ktoś ma na sprzedaż kabelek kat. 5e lub 6 z metra w okolicy Stavanger? Piszcie na PW.
Hej, Jeśli ktoś tak jak ja szuka sposobu na oglądanie polskich seriali za granicą to polecam stronę http://imediavpn.pl Jest tam darmowe konto które działa dobrze ale jak ktoś by chciał kupić ...
Witam wszystkich. Od niedawna pracuję w Norwegii i potrzebuję otworzyć tu konto w Banku. Jestem zameldowany w polsce i słyszałem,że w tym przypadku jest to niemożliwe. Z góry dziękuję za wszystkie ...
am glad
03-02-2013 18:01
kupie "oszczędnosci" -Stavanger i okolice . wiadomosci na priv.
witam. mam do kupienia auto. nie wiem ile kosztuje przegląd , ubezpieczenie i rejstracja pojazdu. czy może ktoś mnie poinformować ? z góry dziękuje
Witam Szukam informacji na temat inżyniera budowy godnego polecenia. Chciałbym rozpocząć budowę domu murowanego - Aruskog. Chętnie bym poznał opinie osób które budowę domu w Norwegii mają za ...
Diagnostyka komputerem kasowanie inspekcji , serwisow , odczyt bledow i kodow usterek w Audi,VW,Skoda,Seat,Ford,Opel,Bmw,Toyota,Honda,Nissan,Lexus i OBD2 rowniez rozne tematy mechanicze klocki ...
Witam, potrzebuję mechanika do wymiany przednich amortyzatorów w Hyundaiu coupe 2004 . Szukam kogoś z okolic Lier , Drammen . Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv z info gdzie mieszka i ...
Sprzedam SKODE PICK UP 1.9 D ROK PRODUKCJI 1997 EU kontrola do CZERWCA 2013 Chuczy lozysko oporowe NR REJ RH 49169 ZDJECIA NA MAILA TELEFON 409 42 653 CENA 3000 nok
W związku z tym, ze norweskie stacje radiowe są delikatnie mówiąc do dupy, poszukuje łatwego i prostego sposobu sciagania muzyki na kompa i nagrywanie jej na płyte np: CD, Mp3..... Wiem,ze dla ...
Witam , chcialbym sie dowiedziec jak dlugo mozna czekac na towar ktory sie oddalo do reklamacji. kurcze oddalem do reklamcjii pralko suszarke 10listopada i do dzis jej nie ma . Jak pytam w sklepie ...
Witam, poszukuje mechanika samochodowego w Arendal lub okolicach do pomocy przy volvo, czy ktoś ma jakieś namiary?
tunery satelitarne full C+ N-ka, Polsat Vod xxx wszystko w jednym tunerze bez abonamentu. Witam. Mam tunery hd bez abonamentu. podlaczasz i mamy full cyfra , Nka, polsat, vod polsat, 14 kanałów dla ...
Przemyslaw MES
09-01-2013 11:02
Witam serdecznie, mam ogromną prośbę do osób znających temat: Jak wygląda obecnie cennik ( sama robocizna ) za pomalowanie w środku budynku metra kw. powierzchni (mycie+dwie/trzy warstwy)?? ...
Dawid xyz
09-01-2013 08:22
szukam mechanika w okolicach drammen który w poniedziałek 31 grudnia pomorze mi sprawdzić samochód który chce kupić lub może wiecie czy jakieś warsztaty są otwarte w tym dniu w Drammen lub okolicy ...
Witam! Potrzebuję lekkiej pomocy w znalezieniu domu. Słabo znam norweski więc sam nie 'wygoogluje' ciekawych stron. Znam co prawda Finn.no ale tam są same oferty przez pośredników. ...
allegro.pl/jbl-onbeat-extreme-stacja-dok...eat-i2826702031.html poszukuje czegos takiego w norge, ktos gdzies widział ? elkjopy, experty nie mają na tą chwile...... Poprosze o jakies namiary : ...
witam jak bedzie najlepiej przetumaczyc uprawnienia na sprzet budowlany z przysieglym tumaczem czy zwykle bo bede sie staral o norweskie pozdrawiam
Oferuję profesjonalną pomoc przy rozwiązywaniu problemów z komputerami. Zajmuję się oprogramowaniem, jak również sprzętem i sieciami komputerowymi. Zakres moich usług obejmuje: ■ instalacja i ...
Remigiusz Turała
29-11-2012 10:13
Witam. Na sprzedaz mam opony zimowe 195/65/15 firmy Continental , Nokian , Michelin oraz opony 205/55/16 Continental Nokian Michalin. Cena za 2szt 300kr . Zapraszam 92530618
Hej, Orientujecie sie moze jak dlugo moze trwac transfer pieniedzy z konta DNB (w moim przypadku) na konto Paypal? Przelalam kase rano, a dalej pusto, na polskim i angielskim Paypalu pieniadze ...
Szymon Talaska
25-11-2012 11:33
witam jak w tytule!! kupie wannę 150dluga zwykłą najprostszą sprawa jest na tak zwane "cito" więc jeśli by ktoś chciał sprzedać czekam na odpowiedzi
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe? Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie? ...
Mateusz Okoń
21-11-2012 08:30
Witam, szukam kogoś z rejonu Drammen, Asker , Lier , kto zna się na instalacji gazowej w samochodach , problem dotyczy Hyundaia Coupe 2004 r. ,1.6 , z założoną sekwencją , od jakiegoś czasu ten ...
Witam, czy jest ktoś w okolicach stavanger kto mógłby ustawić antene satelitarną (toroidalną) ? tylko jeden konwerter. Za rozsądną cenę.
Witam serdecznie, udało mi się zakupić nareszcie samochód w Polsce. Dopiero w sumie nim przyjechałam. Chciałabym zapytać się o "rzekomą" zmianę przepisów dotyczących poruszania się polskim ...
Gdzie w okolicach Drammen znajdę polski warsztat samochodowy w którym będę miała możliwość ustawienia zbieżności kół...?
Witam! mam krótkie pytanie, czy przy kontroli EU sprawdzane jest ciśnienie oleju w silniku?
Jak w temacie. Gdzie można nabyć rezystory, kondensatory i inne części elektroniczne? Ktoś wie? Najlepiej w okolicach Stavanger.
Witam wszystkich Kupilem mieszkanie w Drammen w borretslag i chcialbym zrobic remont lazienki. Sasiad powiedzial ze musze miec pozwolenie na remont od wspoldzielni. Dzwoniklem do styreta i ...
brzy dal
16-10-2012 19:27
...przede wszystkim to zamknij ta swoja parszywa jadaczke ...
Witam!! Masz problem z anteną dzwoń!!! Oferuje profesjonalny montaż anten satelitarnych.Posiadam również zestawy CYFRY+. Stavanger i okolice!!!!!! e-mail piotrikuba1@wp.pl 46584123. ...
witam naprawia ktos telefon lub wie gdzie naprawiaja
Witam Poszukuje namiarów na kogoś kto instaluje anteny w Norwegi jakiś adres e-mail Pozdrawiam
Witam Czy można do Pana Valdka jakiś adres e-mail Pozdrawiam
Witam Czy ktorys z uzytkownikow konsoli xbox mial problemy z dodaniem punktow microsoft points ze zdrapki zakupionej w sklepie? probowalam na wszystkie sposoby i niestety nic z tego.Ktos mial ...
Poszukuję ciągnika siodłowego z jedną osią pędną. Marki: MAN, VOLVO, MERCEDES Przebieg: do 700 000 km Rok produkcji: 2004 - 2009 Bez naczepy lub z naczepą typu firanka. Czekam na oferty aut bądź ...
Witam wszystkich. Niedługo będę musiał zakupić opony zimowe i w związku z tym proszę o poradę gdzie w okolicach Stavanger(w jakim warsztacie, sklepie) najlepiej dokonać takiego zakupu? ...
Witam! Windows 8 PRO, podobnie jak obecnie Windows 7 Ultimate będzie posiadał funkcję "podłączania do domeny". Czy ktoś mógłby mi w prostych słowach wytłumaczyć na czym to polega? Z ...
jak w temacie. dziekuje za pomoc.
www.24-support.no Serdecznie zapraszamy !
KUPIE WYNAJME WYDZIERZAWIE OD KOGOŚ INTERNET MOBILNY . WARUNKI DO UZGODNIENIA NAJLEPIEJ Z OKOLIC DRAMMEN .
CZY KTOŚ WIE NA JAKIEJ ZASADZIE MOŻNA KORZYSTAĆ Z INTERNETU TELENOR W POLSCE!!! dokładniej chodzi mi o koszty i zasady limitu
Przemcio D...
19-09-2012 10:27
Mam karty Spotify-za pol ceny,i itunes apple tez za pol ceny .45682892nr
w której sieci najbardziej jest to opłacalne żeby było tak od 0.5 do 1.0 GB może ktoś ma to opanowane, bo nie chce mi się szukać
Szukam pokoju do wynajecia w okolicach Lillestrøm, Strømmen lub Fetsund. Prosze o kontakt na mail: nous00@gazeta.pl
witam, poszukuje polskiego mechanika w stavanger lub okolicach. mam do zrobienia kilka rzeczy w T4 i jest to sprawa pilna. za wszelkie informacje z gory serdecznie dziekuje pozdrawiam
Witajcie Szukam koleżanek które tak jak ja uczą się same Norweskiego Mi brakuje mobilizacji możę są jakieś chętne na naukę w większym gronie. Zapraszam dziewczyny ...
Serwis lakierniczo mechaniczny KSBILL SERVICE w Sandnes przy ul. Skippergata 116 zapasza na wizytę Atrakcyjne ceny. 5 letnie doświadczenie w Norwegii -Robimy EU Kontroll -wymiana rozrządów ...
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Witam serdecznie, mam pytanie techniczne odnośnie statusu Pendler. Nie mam stałej umowy o pracę, nie mam stałego pozwolenia na pobyt, nie mam stałego numeru personalnego. Chciałabym się dowiedzieć ...
Witam, Szukam kogos w okolicach Sarpsborg, Fredrikstad kto moglby mi pomoc z moim komputerem. pozdrawiam
Michael S
03-09-2012 20:31