1 NOK
Usługi związane z mechaniką (rozrządy, łożyska,zawieszenie,oleje) Usługi związane z lakiernictwem( zaprawki, malowanie całych elelmentów, polerowania samochodów, usuwanie korozji) ATRAKCYJNE ...
Pilnie potrzebuje mechanika w okolicach Sandefjord...Po powrocie z weekendu w Polsce auto nie odpala (nie jest to wina akumulatora) Chcialabym zeby ktos ze mna podjechal i zobaczyl co sie dzieje i ...
Moze ktos swiadczy taka usluge.????..potrzebuje zdiagnozowac usterke w Audi A4, B5. Mieszkam we Fredrikstad.
Janusz xxxx
26-04-2012 13:01
Zna ktoś może- najlepiej - polskiego mechanika samochodowego z tych okolic?? A przede wszystkim kogoś kto zna się na robocie. Możecie kogoś polecić? Dzieki
Witajcie, niedługo planuję remont łazienki.. Czy orientuje się ktoś gdzie w Stavanger znajdę jakiś sklep z kafelkami ?
Witam Szukam mechanika który wymieni przednie łożyska w renalut megane z 1997 roku. Mieszkam w okolicy Oslo. Jaka cena wymiany.( robocizny) bo łożyska posiadam. Pozdrawiam
Jak tu jest z oplacaniem TV? Majac PL telewizje musze oplacac ten abonament tu w NO 1200kr za pol roku jesli z niego nie korzystam?
Gdzie moge w Stavanger lub oklicach kupić pompe wody do mercedesa. Nie wliczając Knoksu , Biltemy i Bilxtra Pozdrawiam i proszę o pomoc .
Antoni Perez
14-04-2012 16:16
Witam wszystkich . Jesli komus padnie pralka, zmywarka lub podobne chetnie pomoge nieodplatnie. 8 lat naprawialem takie rzeczy w polsce i mam wielkie doswiadczenie. . Teoretycznie moge naprawic ...
sprzedam samochod na polskich rejestracjach Audi 80 po remoncie z instalacja gazowa cena do uzgodnienia. Moj telefon 46430978
Witam , zlece transport niesprawnego auta z oslo do polski , niedysponuje lawetą więc licze na zainteresowanych z mozliwosciami ,prosze o kontakt . Pozdrawiam Woodpacker666@gmail.com tel : ...
Witam! Jezeli Twoj samochod wyglada okropnie a Ty nie masz czasu zeby cos z tym zrobic zadzwon do mnie ja Ci pomoge! Swiadcze uslugi w zakresie : -kosmetyki samochodowej( sprzatanie, mycie, ...
chcialabym zakupic dekoder Full HD do Cyfry+ ,czy ktos z was orietuje sie jaki moglabym kupic ? Chodzi mi o to zeby jakosc obrazu byla dobra.Dekoder nie musi miec hard disku
Paweł S.........
27-03-2012 23:13
Chętnie naprawie każdy komputer : laptop, stacjonarny. Jestem po studiach informatycznych więc nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych . 92530618
a chodzi dokladnie oto ze przychodzom panowie z tronder energii i wchodzom na na linie i stwierdzajom blond w uziemnieniu przyslali raport i dali termin na likwidacje tego zglosilem sie do ...
Witam. Mam nietypowe pytanie. Czy można usunąć - zablokować swoje dane osobowe tak, aby nie byly wyszukiwane na gulesider.no, 1881.no itp.
Mam zamiar kupić skuter. Jaki jest koszt rocznego utrzymania tz.podatek, ubezpieczenie, rejestracja itp. Z góry dziękuje za informacje.
Sprzedam iphona 4s 32gb biały na gwarancji kupiony kilka dni temu, papiery wszystko jest full zestaw.
Jaki jest koszt wymiany rozrządu wraz z paskiem w Transporter rok 2005 ???
jak sprawdzic stan konta w tele2 na karte? dziekuje wszystkim za pomoc
Tak jak w opisie. lakiernictwo samochodowe . naprawy blacharskie . Samochody porysowane , po stłuczkach , pordzewiałe , renowacja lakieru , polerowanie, naprawa matowych lamp. Atrakcyjne ceny. Wiecej ...
Instalacja Systemu Operacyjnego Przeinstalowywanie systemu z Norweskiego na Polski ( bez utraty gwarancji ) Konfiguracja sieci Usuwanie zlosliwego oprogramowania Czyszczenie wnetrza komputera ...
wymieniłem już sobie opony na zimówki a, że chciałem i wyważyć to zrobiłem to w polskim zakładzie, co by było tani polskie fachufce na siłę chcieli mi założyć lepsiejsze opony na przednią oś nie ...
OSTRZEGAM WSZYSTKICH TYCH ,KTÓRZY ZNAJĄ LUB POZNAJĄ ARTURA SZCZOTĘ BY NIE POŻYCZALI MU KASY, GOŚĆ JEST TAKI ,ŻE NIGDY NIE ODDAJE, WSZYSTKICH ROBI W WAŁA I OKŁAMUJĘ JAK MOŻE. TRZEBA TEŻ UWAŻAĆ NA ...
Mam Tatę w Oslo - i chciałabym go podłączyć do Internetu - jak to działa w Norwegii? Czytałam, że żeby wziąć bezprzewodowy trzeba być tam zgłoszonym czy coś takiego? Internet ma służyć tylko do ...
Witam wszystkich. Mam pytanie, czy jest ktoś kto wie lub posiada przepis budowlany mówiący o tym w jaki sposób powinno sie układać miękkie róry gazowe? Mój problem polega na tym, iż firma ...
Witam, pytanie jak w tytule. Nie interesuje mnie internet bezprzewodowy, w stylu polskiego play czy plusa (w Norwegii to chyba MobiltBredband). Chodzi mi o dobry internet, w miarę tani, do którego ...
Witam, Przymiezam sie do zamontowania haka w samochodzie, chce to zrobic w Polsce z wiadomej przyczyny. Czy ktos przerabial juz legalizacje tego w NO? Pozdrawiam
POTRZEBUJE KUPIC STARTER LEBARY PRZED WYJAZDEM DO NORWEGI. ps.najlepiej przez allegro. prosze o odpowiedz z gory dziekuje.
Hej kupie uzywany telefon komorkowy! Niewazne jakiej marki i z jakimi gadzetami, byleby dzialal!
hej! czy moze ktos wie jak usunac z historii komputera wybierane strony??
moje pytanie, jest takie ,czy moglbym jezdzic polskim autem zarejestrowanym na mojego ojca?
Witam! Potrzebuje kupić miskę olejową do fiata marea weekend 2.4 td i mam pytanie czy niema ktoś może takiej na sprzedaż? Gdzie się można udać aby kopić taką część? Znacie może jakieś linki do ...
Witam mam do sprzedania nowiutki wypasiony rower (kolarka) Bianchi B4P SEMPRE 105 mix COMPACT poniżej umieszczam link z tym modelem dla chętnych www.teamepartner.no/image/product/109014XL1.jpg ...
Siemanko. Czy mozna odzyskac tresc sms wstecznego ( w LEBARA na karte ), bo wywalilem z tel. wazne informacje . jezeli tak , to jak to zrobic ? Nadawca zmienil nr. tel. i nie mam z nim kontaktu . ...
jezeli macie problem z autkiem chetnie udziele wam bezplatnej pomocy online.Doradztwo i wybor czesci itp. Dla mieszkajacych w bergen i okol. dodatkowo naprawy i diagnostyka.zapraszam. slon606@wp.pl
zx zx
03-02-2012 23:23
czesio.:* napisał: jak w temacie:bryka zdechła na drodze,mechanik potwierdził zgon ...i co dalej?gdzie dzwonić?ile to kosztuje?przerabiał to ktoś? Jakie masz tablice ???
Witam Nasunęło mi się kolejne pytanie na które sam niestety nie znalazłem odpowiedzi.... otóż czy w Norwegii jest możliwość sprawdzenia z jakiej sieci pochodzi dany numer telefonu?? bo w Polsce ...
..jak w temacie "jaki jest dobry internet?"...co polecacie ,a co nie polecacie? Krótko ,zwięźle i na temat
Witam, Przymiezam sie do zamontowania haka w samochodzi,
Witam serdecznie. Mam pytanie, potrzebuję podłączyć pod komputer moje VOLVO V70 D5 163 KM (2003 r). Chciałabym zdiagnozować usterkę, przestał działać nadmuch klimatyzacji (absolutnie nie rusza), nie ...
WITAM, PILNIE POTRZEBUJE INSTRUKCJI OBSŁUGI I KSIĄŻKI SERWISOWEJ DO INSTALACJI GAZOWEJ BRC W JĘZYKU ANGIELSKIM LUB NORWESKIM. CHĘTNIE WYPOŻYCZĘ LUB NAWET ODKUPIĘ
hej mam pytanie czy moze ktos wie czy w oslo jest mechanik ktory naprawia silniki od lodzi motorowych.z gory dzieki za info.
Witam, mialem drobna stluczke samochodem i potrzebowalbym namiarow na przystepnego cenowo mechanika najlepiej polaka. Pozdrawiam Maciek.
witam. potrzebuje mechanika samochodowego który mógłby podjechac pod dom ponieważ zostawilem auto na 3 tyg na h.ręcznym i mam zblokowane kompletnie tylne koło w berlingo (bęben)
Hej, Jeżeli ktoś z Was decyduje się właśnie na zakup nowej pralki to gorąco polecam właśnie ją. Jestem mega zadowolona! Lepsze jest tylko Miele, ale na to mnie nie stać obecnie. ...
witam wszystkich dopiro sie zalogowalem...tym co lubia macic w postach dziekuje a tym co chca pomoc zapraszam...tak jak w temacie posiadam wlasnie takie uprawnienia i doswiadczenie na nich ...
Witam, Szukam kogos zajmujacego sie lakiernictwem samochodowym, chodzi o usuniecie rysy po kontakcie z murkiem ze zderzaka. wiecej inf na priv. Pozdrawiam
taniej niz 2nok/str?
Witam, czy ktoś mógłby mi wyjaśnić czym się różnią od siebie fagbrev, svennebrev, mesterbrev? Jakie są ewentualne polskie odpowiedniki takich dokumentów? Z góry dziękuję
Tlumacz Norweskiego
17-12-2011 12:42
Spróbuj porównac ceny na: - prisjakt.no - priser.teknofil.no - kelkoo.no Pozdrawiam
Witam Czy ktoś może mi pomóc w instalacji czytnika do kart inteligentnych z totolotka norweskiego? Mam zainstalowany Windows 7 i za cholerę nie mogę się zalogować do swojego konta na norsk tipping, ...
do zabudowy gratis Oslo w poniedziałek 96857736
Polski samochód a norweska przyczepka.. Mądrych prosze o opinie.
witam Poszperałem troszkę na forum i nie znalazłem szukam mechanika który zajmuje sie LPG w okolicy Oslo sprawa pilna
Czy ktoś wie w jakim warsztacie samochodowym w Bergen mogę naprawić nissana?
Czy ktoś ma namiary na mechanika samochodowego? Zepsuły mi się wycieraczki...