1 NOK
Po zainstalowaniu wygląda niepozornie, ale na to wygląda, że to potężna maszynka. Coraz bardziej się do niej przekonuję. Może macie jakieś swoje uwagi a propos. Tu poradnik, jak ją przyśpieszyć, ...
Mam prosbe, czy ktos zna moze mechanika samochodowego lub warsztat sam. godny polecenia w okolicach Sandviki. Dzieki
witam szukam mechanika w rejonie Stavanger,Sandnes,mam problem ze ślizgającym sie sprzęgłem,samochód Reno Kangoo 99.r.
Ma ktos do sprzedania nie drogie sprawne radio samochodowe?? pilnie. Oslo i okolice
czy może mi ktoś wyjaśnić pewną sprawę ? od pewnego czasu pojawia mi się problem na stronie mojanorwegia muszę co pewien czas się logować ponownie , czasem logowanie muszę ponowić po kilku ...
Emotikony znają prawie wszyscy Ale czy ktoś zna "dupokony"? No to jedziemy: (_!_) - normalna dupa (__!__) - gruba dupa (!) - chuda dupa (_*_) - boląca dupa {_!_} - drżąca dupa (_o_) ...
Słuchajcie mam takie pytanko moze nie powinno byc ono umieszczone na tym forum ale co tam w końcu i tu w norwegi mieszkają mechanicy a ogólnie wiadomo ze Polski specjalista zrobi szybko tanio i ...
Witam. poszukuje mechanika z okolic Sandnes , Stavanger który mógłby ustawić zbieżność kol ... może ktoś zna jakiegoś??proszę o odpowiedzi tutaj lub na gg 5154060. pozdrawiam
Wybieram sie do Polski na kurs HDS a nie jestem do monca pewny czy honoruja polski certyfikat tutaj..
Oddam za darmo drukarkę lexmark x 4580.Jest to urządzenie wielofunkcyjne że skanerem,czytnikiem kart pamięci i modemem WI-FI.Do drukarki dołączam instrukcję obsługi(również po polsku) i dysk ...
czy ktoś się orientuje czy w Norwegii jest dopuszczalna różnica pomiędzy bieznikiem na oponach na poszczególnych osiach ? Wiem że w polsce jest możliwość jazdy na dwóch takich samych oponach na ...
Poszukuje kogos do ustawienia anteny z enki. Nie moge ustawic dobrego sygnalu. Kiedy jest brzydka pogoda nie mam wiekszosci programow.
Hej, Mam pytanie jak w temacie: jak wprowadzić znaki norweskie (å, Ø, æ) do znaków w komórce z PL ? Chodzi o Nokię 5200, jakoś można to śiągnąć, czy łatwiej już kupić komórę w NO? Jak Wy ...
zakupilem i czekam na modem ale z ciekawosci sprawdzilem na fb co ludzie mysla i troszke sie przestraszylem... Podobno jest tragedia... Czy ktos mial z tym do czynienia?
Jestem laikiem jesli chodzi o takie typu sprawy jak wymiana kol na letnie, ale czy ktos z Was wie gdzie moge wymienic kola??...czy to jest u zwyklego mechanika samochodowego??...w PL wymienialam w ...
Witam, potrzebuje zrobic zbieznosc w moim samochodzie, Lillestrøm i okolice, moze byc Oslo. Zna ktos jakiegos mechanika ? Z gory dziekuje
Witam czy to normalne w norwegii ze jak kupuje sie meble w sklepie to trzeba dlugo na nie czekac ? kupilismy stol z krzeslami w sklepie Skeidar i powiedziano nam ze musimy poczekac mioesiac na odbior ...
odsprzedam bilet na samolot Krakow-Stavanger na 27.04
Szukam kogos do profesjonalnego przetlumaczenia katalogu z Polskiego na Norweski wiecej info na Privie
Witam mam nieszczelny układ wydechowy na łączeniu rury wydechowej z katalizatorem . Czy znajdzie się ktoś kto mógłby to zrobić? Mój nr 96886540
Stanisław Madej
30-03-2011 19:02
Witam Mam problem ze światłami... a raczej z jednym...po stronie kierowcy... Otóż po zapaleniu auta z kluczyka ,świecą się świata przednie z tym , że od strony pasażera normalnie ,a od strony ...
Ja kupiłam z chessa telefon LG z polskim menu bez simloka .
Kupię komórkę bez simloka z polskim menu...niestety swoją gdzieś posiałem ....
Cześć witam mam pytanie cz w sieci Ches na karte sa jakies kody zeby wykupić internet tzn z góry ileś tam MB żeby nie kasowało tak duzo w dzięń . W polsce w kazdej sieci mozna wysłać jakiś tam sms i ...
Witam. Czy ktos z szanownych forumowiczow, wie cos blizej na temat pobierania przez firmy dostarczajace prad tak zwanego akonto? Mam dostawce EB ( jednego z tanszych) ale skurczybyki ciagle ...
Witam. To moj pierwszy poscik na tym forum i nie wiem czy w dobrym dziale, ale do rzeczy... Zakupilem sobie telefon Nokia n97 mini w abonamecie Telenor-a. Pokusilo mnie na promocje i zakupu dokonalem ...
Witam, mam putanko po przybyciu do norwegii, w jaką najlepiej uzbroić się kartę komórkową? mam tu na mysli kartę do doładowania, żadnych umów z operatorem. i jeszcze jedno, jakie są orientacyjnie ...
Witam, poszukuję kogoś kto ściągnie blokadę sim z iPhone 3gs z NetCom
robert kowalski
11-03-2011 19:49
Witam czy wie ktoś gdzie można w Bergen naprawić telefon - chodzi o wgranie nowego softu
mam abonament w chess i takie krotkie pytanie czy mozna zrezygnowac z abonamentu a zostalo jeszcze kilka miesiecy
Kolega( nie ma internetu) sprzedał w styczniu swoją wysłużoną toyotę i zdążył już nawet o niej zapomnieć,a tu mu wczoraj przysłali do zapłaty opłatę drogową za 2011. Czytam to, rozumiem, ale pojąć ...
Czy ktos zna ten program ? Dzieki
pilnie poszukuje kogos z okolic Molde kto naprawia komputery,laptopy-usuwanie złośliwego oprogramowaia virusów itp.
...byly juz miss: - polski - polonia - regionu - nastolatek - itepe,itede... w koncu,przyszedl czas na miss: - pustych missek! biorac pod uwage,ilosc udzielajacych sie w temacie ...
Witam ponownie! Jak wszyscy wiemy (?) forum nasze ma parę bolączek. Myslę ze jedną z najwiekszych (jesli nie najwiekszą) jest "dygresjomania szczenięca". Bedąc całkiem przypadkiem na ...
Chciałbym rozwiązać umowę z Telenorem na internet(mam go już 3 lata) Czy mogę to zrobić przez internet?
Mam pytanie,jak można zabezpieczyc siec bezprzewodową D35 Broadband. Chodzi mi konkretnie jak zabezpieczyc hasłem ten internet.
Witam Mam pytanie. Czy ktos z was mial moze problem z internetem w Net Com? Ja mam duzy poniewaz Net Com nie wysylal mi faktor po czym wyslal po paru miesiacach upomnienie i nakaz zaplaty a teraz ...
Mam zainstalowany w domu internet na laptopie (modem z telenora) Problem polega na tym, że instalując internet na komputerze stacjonarnym wczytuje wszystko z płyty (pokazuje jak podłączyć kabelki) i ...
Jak w tytule czy w ogóle ten internet odbiera w Norge jeśli tak to na jakiej zasadzie?
witajcie!! czy jest moze ktos kto moglby mi pomoc z rozwiazaniem mojego problemu? po ok 2 mcach "bezawaryjnego" odbioru cyfry zaczal zanikac sygnal w godzinach wczesnorannych az do ...
Dziękuję za pozdrowienia.
Witam Na początku roku planuje wyjazd do Norwegii w poszukiwaniu pracy. Planuje płynąć promem z Kiel do Oslo. Potrzebuje rady jak wygląda to na granicy? Biore ze sobą laptopa ,tv,2 walizk ubrań ...
Witam, poszukuje zdolnego spawacza z wlasnym sprzetem do pomocy przy malym projekcie hobbystycznym
nieaktualne
witam! to mój pierwszy post.. chciałbym się zapytać jak to jest z wymianą silnika w aucie na wiekszy.. chciałbym wymienic 1.9d na 1.9TDI co i gdzie muszę zrobić?? wymianę motoru chciałbym ...
Czy ktos się orientuje jaki jest standard DVB-T w Norwegii? MPEG2 czy MPEG4?
Jedna z głównych wiadomości w NRK 07.09.2010 Ściąganie z netu oczywiście. Może nie wszyscy wiedzieli, ale to jest nielegalne
Witam, chcialbym sie zapytac czysto z ciekawosci o transport auta zabytkowego do kraju, auto jest w zlym stanie i nie na chodzie. Po prostu mam takie samo w kraju i od dawna poszukuje dawcy z tego ...
witam forumowiczów Czy orientuje się ktoś gdzie można sprawdzić przebieg samochodu. Można gdzieś zadzwonić lub pójść.
Witam wszystkich... Tak jak w temacie... jaka Tv (platforme)mozecie polecic do NO??? chodzi glownie o jakosc odbioru,zasieg no i jak najmniejsza zabawe z ustawianiem anteny oraz sila sygnalu... ...
Ja korzystam z usług Daniela okolice Sandviki telefon 96827384
KUPIE PILOT DO POLSATU CYFROWEGO.PROSZE O KONTAKT POD NR.96695542.DZIEKI
Witam. Ostatnio kupiłem auto tu w Norwegii. Przy okazji dostałem dwie fakturki z ost. napraw. Dlatego chciałem zrobić mały rekonesans co było w nim zrobione Występują tam takie pozycje: - ...
witam poszukuje lakiernika samochodowego ktory podjal by sie pomalowania calego auta
witam wszystkich uzytkownikow fora internetowego i mam pytanie mieszkam w bergen w nesttun i nie moge ustawic anteny polsatowskiej probowało to juz 3 moich kolegow i nic!!!! moze znacie jakas firme ...
Witam. Miałbym parę pytań do posiadaczy wyżej wymienionej kuchenki. Głównie chodzi mi o zużycie energi. W opisach technicznych podają tylko moc przyłączeniową. Ma może ktoś doświadczenie ile plus ...