Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Piaskowanie - Norwegia

Czytali temat:
Robert Gąszcz Damian Kar Olaf Gąsiniak Adam Peenar marek mroczkowski RAFAL.pl BAK bartosz gruszczynski Judyta1 Patryk Sprawski Robert21 Pierunek (5683 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Czy jest tu ktos z Oslo lub okolic, majacy do dyspozycji sprzet do piaskowania, a najlepiej posiadajacy i zajmujacy sie piaskowaniem??.. Obilo mi sie o oczy ogloszenie kilka miesiecy temu, ale jak to zwykle bywa.. ciekawe uslugi pojawiaja sie kiedy nie sa na gwalt potrzebne:/ Bede wdzieczny za kontakt na priv.. PZDR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kto mysłał, ze chodzi o.... stomatologiczne piaskowanie (?)
hehehhhe sethur, ja szczerze watpie, czy polowa ludzi rozumie twoje pytanie.......
Wydaje mi sie,ze bedzie kłopot z ze znalezieniem czegos takiego w norge.....
Ale lykke til : )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
sprzet to pikus,ale skad wziasc piasek.a piasek to pan pikus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Sethur napisał:
Czy jest tu ktos z Oslo lub okolic, majacy do dyspozycji sprzet do piaskowania, a najlepiej posiadajacy i zajmujacy sie piaskowaniem??..
A co chcesz pozbyć się nadmiaru rudej ze swego hobby ! czy chcesz przygotować pod gruntowanie .
Może w jakichś małych stoczniach remontowych , przy kutrach mają takie piaskarki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
kamil ......
(kalim3)
Wiking
Mieszkam jakies 400km na zachod od Oslo ale jak nie jest to cos bardzo duzego i oplaci Ci sie przesylka np. www.bring.no/ to bez problemu moge wypiaskowac
Pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
@marianek; Pytanie jak widac zostalo zrozumiane..

@gabriel; Projekt poboczny.. jeden z wielu heh.. projekty poboczne maja niestaty to do siebie ze hamuja progres projektu glownego:/

@kalim3; Dzieki za odzew. Box do piaskowania detali mam.. niestety te elementy sa nie tyle duze co dosc ciezkie; ramy, el. zawieszen etc. Sprawdze koszt wysylki, mam umowe z Bringiem. 400km.. to jaki punkt na mapie?? Z ciekawosci: jak duze elementy jestes w stanie wypiaskowac?

@Fredzio; Dzieki za linki.. Oslo oczywiscie juz sprawdzilem.. Problem jest typowy: Kiedy cena jest atrakcyjna to termin abstrakcyjnie odlegly.. a kiedy moga cos zdzialac w miare szybko to po prostu nie oplaca sie piaskowac heh.. ot dziwny norweski rynek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
kamil ......
(kalim3)
Wiking
Miejscowość nazywa się ETNE (5590) a wypiaskować mogę spore części nawet nawet ramę od stara jak chcesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Sethur napisał:@gabriel; Projekt poboczny.. jeden z wielu heh.. projekty poboczne maja niestaty to do siebie ze hamuja progres projektu glownego:/
Też i Tak Myślałem z tego co jak przez Mgłę pamiętam .
---
Z tego co widzę to taniej Tobie wyjdzie , jak Kupisz w polandii cały komplet z dyszami i piaskiem ...
I jak nabędziesz wprawy to jeszcze Usługę otworzysz ... Cały Komplet to granica 1500zł i to dobrej marki .
A i za połowę też można nabyć , na parę projektów i bez żalu na hasiok ...
---
U Mnie tu na Wiosce takie cacko , stoi spokojnie i w komplecie , oraz z PÓŁ tony "piasku" w workach ... jednak to tylko 1200 Km.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
gabrys-za 1500pln,to najwyzej chelm do piaskowania kupisz,nowa dysza ok.500,zalezy jaka,metr weza min.20/mb,do tego oprawy zlaczki i reszta osprzetu,o piaskarce i sprezarce nie wspomne,chcac kupic wszystko nowe 100 tys pln moze braknac,
a stare ............to dla majsterkowiczow dobre.

a tu mozesz sobie obejrzec,tylko o ceny trzeba dzwonic
www.resin.com.pl/index.php?option=com_co...Itemid=8&lang=pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok