Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

netcom - Norwegia

Czytali temat:
Marek Łaźniowski Mr. Bean Roland Siwierski Angela XYZ Paweł Kozłowski MARLO mwtitanium XxX Piku (3100 niezalogowanych)
7 Postów

(zgredzio32)
Wiking
Witam,czy może ktoś wie jak zrezygnować z internetu net com mam go od 1999 roku i chciałbym go zlikwidować a w sklepie udają głup...,a jest mi już nie potrzebny.Proszę o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
najpewniej
poproś jakiegoś Norwega niech zadzwoni w twoim imieniu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
zgredzio32 napisał:
Witam,czy może ktoś wie jak zrezygnować z internetu net com mam go od 1999 roku i chciałbym go zlikwidować a w sklepie udają głup...,a jest mi już nie potrzebny.Proszę o pomoc
EJ ... Norge-Polack ... Weź się Ogarnij ...!!! .
I NIE OŚMIESZAJ ...!!! .
---
Co ma sklep do Twojej Umowy z Net , POZA TYM iż kiedyś jako pośrednik sprzedał tobie ich usługę ...!!!
---
TYPOWY Norge-Poltun ... !!! .
---
Tyle Lat jesteś Usługobiorcą "Net-comu" a nie masz na Ich stronie Konta ...!?!? .
Bardzo Dziwne podejście do teraźniejszości ...! .
Aż Mi się Wierzyć w to Nie chce ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(zgredzio32)
Wiking
Wszechwiedzący mądry (już na pewno norwegu ........)to nie był sklep który sprzedał mi net com tylko ich firmowy sklep-serwis tam nie wiedzą co zrobić ..........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
zgredzio32 napisał:
Wszechwiedzący mądry (już na pewno norwegu ........)to nie był sklep który sprzedał mi net com tylko ich firmowy sklep-serwis tam nie wiedzą co zrobić ..........
Zmień Lekarza ... Bo jest z Tobą Bardzo źle ... a Obecny ,z racji niemocy nad twoją głupotą , dał za wygraną .
---
Co ma serwis do Umowy o usługę ...
Serwis dba o sprawność Urządzenia nadwaczo-przekazującego , a nie dba o umowę pomiędzy stronami ...
Serwis , wbrew pozorom to również Niezależny Pośrednik tyle tylko , że usług czysto konserwacyjnych , i nic mu do umowy głównej , pomiędzy kupującym usługę a sprzedającym Swój produkt .
Do tego nie trzeba być żadnym ...> na pewno norwegu< w Polsce też Taka sama zasada obowiązuje ...!!!
---
A to , że Jesteś typowym poltunem ... cóż tacy też są potrzebni , chociażby dlatego by się pośmiać z głupoty innych a nie tylko Swojej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(zgredzio32)
Wiking
Jak jedziesz do Polski i idziesz do biedronki to na pewno mówisz po norwesku bo polsku już nie pamiętasz.Jak nie chcesz pomóc to nie pisz albo daj namiary ,bo przez internet każdy jest wielki nawet ty.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
zgredzio32 napisał:
Jak jedziesz do Polski i idziesz do biedronki to na pewno mówisz po norwesku bo polsku już nie pamiętasz.Jak nie chcesz pomóc to nie pisz albo daj namiary ,bo przez internet każdy jest wielki nawet ty.
W Polsce nie chodzę do Biedronki , mam za daleko , wybór towarów jest Ubogi , PONADTO JEST DROGO ...!!! .
Korzystam przeważnie z >Tesco< , >Kaufland< lub > Carrefour< ...
---
Co do posługiwania się językiem Mówionym w Sklepie , to Niestety jesteś w Błędzie .
---
W Polsce mówię płynie i bez problemu po Polsku ...!
---
Natomiast w Norge , Mam niestety Bardzo Duży Problem z Komunikacją Werbalną i w sklepach używam raczej Niewerbalnej Komunikacji ... z tej racji iż Mnie już znają i wiedzą Kim jestem , a jednocześnie nie sprawiam , jakiś tam strasznych utrudnień , stricte społecznych .
---
www.netcom.no
---
to strona na której powinieneś się zalogować i dopełnić takich czynności jakie akuratnie tobie samemu są najbardziej potrzebne i niezbędnie pożądane ...
---
Nikt za ciebie tego nie zrobi niestety , ponieważ są to sprawy jak najbardziej prywatne i Indywidualne ...
---
Ponadto jak dostajesz do domu rachunek/giro... to tam w opisie jest podana odpowiednia strona internetowa do bezpośredniego kontaktu między firmą a petentem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(zgredzio32)
Wiking
Dawaj adres mistrzu chyba masz jaja albo może jajeczka przez internet jesteś mądry dawaj adres ja przyjadęto pogadamy nodawaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(zgredzio32)
Wiking
No taki gość jak ty musi się przedstawić albo daj adres mistrzu będę cię szukał do skutku.pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
zgredzio32 napisał:
net com mam go od 1999 roku i chciałbym go zlikwidować a w sklepie udają głup...
jestes w NO 13 lat a zadajesz pytania jak swiezak z polrocznym stazem.... nie osmieszaj sie tylko mow prawde o co Ci chodzi.... skoro po 13 latach pytasz sie tu na forum o to jak zrezygnowac z netcomu (dzwonisz do nich albo wysylasz mejla) to nie dziw sie ze Ci ze sklepu jak na glupka patrzyli... moze nie wiedzieli o co Ci chodzi..... yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok