Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1481 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Hanter26 napisał:
jasne jasne 1200 to za dużo, najlepiej za 50nok. Sory ale kupiłem go za 1600n dlatego podałem taka cene. A model podam jak ktoś sie zainteresuje...

jakie to niesprawiedliwe..........

hehehhe hunter > a ja kupiłem samochód za 100tys pln, 3 lata temu, a teraz kosztuje w porywach do 40 tys......
bedzie klopot zebys wziął za to cos choc 700nok, bo taki sam, ale new tyle kosztuje.....
mysle,ze na allegro powinienes uderzyc......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
marianek73 napisał:
Hanter26 napisał:
jasne jasne 1200 to za dużo, najlepiej za 50nok. Sory ale kupiłem go za 1600n dlatego podałem taka cene. A model podam jak ktoś sie zainteresuje...

jakie to niesprawiedliwe..........

hehehhe hunter > a ja kupiłem samochód za 100tys pln, 3 lata temu, a teraz kosztuje w porywach do 40 tys......
bedzie klopot zebys wziął za to cos choc 700nok, bo taki sam, ale new tyle kosztuje.....
mysle,ze na allegro powinienes uderzyc......

raczej nabić w butelkę kogoś nieświadomego :

telefon to samsung i5700 galaxy

www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/700624

ceny ok =(+) 800kr za nówkę w PL

na finie tel o klasę wyższy za 150kr więcej
www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=34129606

a w pl jego cena min 2500nok za nówkę

www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/1496983

nie podałeś modelu bo dobrze wiesz że nic szczególnego a nówka w NO kosztuje 990 nok

www.deal.no/deal/default.asp?page=vare&a...paign=GT-I5700HKAXEE

elektronika po zakupie i sprzedawana z drugiej ręki traci na dzień dobry 40% wartości... więc cena 700kr za zestaw z bluetooth to max w NO w PL 300PLN (600kr nie więcej)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
bares bares
(bares)
Wiking
Hanter26 napisał:

No to podaj ten model ! Może kupie .

--
Mieszkania na sprzedaż Szczecin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok