Miło Mi za Wasze Zainteresowanie Moim Problemem .
---
Ja chcę Jedynie Uruchomić Ten Mój Złom , by dojechał do Polski Gdzie Czeka Go KOMPLETNA WYMIANA CAŁEGO WNĘTRZA NA NOWE ... LUB LEGALNIE REGENEROWANE ... .
Ja jestem Jedynie Amatorem a nie fachowcem .
Wszystkie Wasze Uwagi zakonotowałem , i będę na bieżąco wprowadzał w czyny jak przestanie padać .
---
Moja Felcia Spala bardzo Dużo Oleju średnio 1l /1000km ,a jak używam sobie na autostradach tak pomiędzy 140/160 to dopiero żre jak smok ... Dlatego w Misce Olejowej , jest zawsze Nowy Olej na Bieżąco ...
---
Co zaś do Oleju przekładniowego , to też był wymieniany w Polskim serwisie Dwa lata temu .
---
Reasumując
---
Osobiście Olewam Marki takie siakie i Owakie ...
Nie Ja jestem Dla Auta ... Tylko Ono jest Dla Mnie ... ma być sprawne i tyle ,
Ostatnio zaniedbałem się Trochę we wszystkim to i Auto Padło Na ryj ...
---
Po przeliczeniu za i przeciw , doszedłem do wniosku , że najtaniej wyjdzie jak do tego graciarstwa włożę Nowe Bebechy , Poza samą Karoserią która o dziwo , jest w jak najlepszej Kondycji .
---
A i tak będzie to dwa razy taniej Niż jak bym miał kupować coś innego a jednak nie całkiem Nowego .
Pech tylko jest taki , że remont jest przewidziany na ten rok a auto padło jak wiadomo w tamtym pod koniec roku gdzie miałem duże wydatki związane z egzaminami na kat -C-i -D- .
Ech idę zrobić nowego drinka ...