Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Łaźniowski Mr. Bean Roland Siwierski Angela XYZ Paweł Kozłowski MARLO mwtitanium XxX Piku (3103 niezalogowanych)
7 Postów

(zgredzio32)
Wiking
Skoro to przerosło tak wiele osób to przepraszam i pozdrawiam prawdziwego gabbrielusia,247 koron na 2 miech to nie nie tragedia pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
Niby wszyscy mądrzy... a zachowują się jak dzieci

Nigdy nie rezygnowałem, z czegoś takiego, ale chyba obecni tu 'eksperci' wiedzą co mówią spróbuj napisać do nich meila...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Przecież do Kurwy Nędzy... podałem adres do strony Pieprzonego ...Net-Comu ...
Czy również Mam Podać tobie Instrukcję , jak się tam zalogować ... !!! .
---
Drzesz Ryja Palancie I straszysz jak Rozwydrzony Smarkacz w Piaskownicy ...
---
ZAMIAST ZGRYWAĆ DRESIARZA ... weź się ogarnij troszeczkę .
---
Bo obciach sobie robisz Na Tym Forum ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
zgredzio32 napisał:
No taki gość jak ty musi się przedstawić albo daj adres mistrzu będę cię szukał do skutku.pozdro
CEPIE JEDEN ...!!!
...ZAMIAST SIĘ NIEZDROWO SPINAĆ ...!!!
---
I wywlekać swoją frustrację na Forum , to już dawno byś się zarejestrował na stronie ...Netcomu i następnie zrezygnował z abonamentu ...!!! .
---
Jednak ty wolisz zgrywać chojraka ...
Czyżby się tobie niemożebnie nudziło ...!? .
---
I co , Podam Tobie Osobiście Mój Adres , a ty specjalnie przyjedziesz do Mnie i dasz Mi z piąchy w Ryja ...! ... Za swoją głupią nieudolność życiową , chcesz się wyładować na innym !? .
---
Jesteś typowy emigracyjny poltunowy dresiarz i tyle .
---
Miałem już wpisaną całą procedurę , jak się zarejestrować i dopełnić formalności by wypowiedzieć abonament w Netkomie ...
JEDNAK REZYGNUJĘ ...!
---
WAL SIĘ KANTEM TREPA W JAJA ... może zmądrzejesz palancie .
Dobrej Nocy ...!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(zgredzio32)
Wiking
No Gabrysia podaj adres jak będzie prawdziwy to będziesz miała szacunek w Norwegi jak wiesz co to jest ten szacunek .Ale ty chyba wolisz wszystkich obrażać przez internet bo tak naprawdę kompleksy cię zżerają ............masz małego czy już prostata cię dopadła.Najgorsze z tego jest to że jak nie masz zamiaru komuś pomóc to się bez potrzeby nie udzielaj i nie wyzywaj nikogo się na forum.ALE TY JESTEŚ SAMOTNY ZAKOMPLEKSIONY I TYLKO ODWAŻNY PRZEZ INTERNET
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(jacek8781)
Wiking
robisz tak:bierzesz jakiegos norka za szmaty i dzwonicie pod numer 05050,on w twoim imieniu rezygnuje z umowy podajac twoje daneresonumer,dres i jakies tam jeszcze inne pierdoly...w taki sposob ja pozbylem sie netcomu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok