1 NOK
czytam porady polskich znawców i trochę się gubię Zacznijmy od górnej półki - od Mercedesa, nazywanego przez internautów, co już samo w sobie daje do myślenia, "szmelcsedesem". ...
„1.W pokoju, w którym odbywać się będzie wypełnianie nakazu „bądźcie płodni i rozmnażajcie się” powinno być ciemno. Jeśli jednak nie jest, należy zasłonić okno grubymi zasłonami, tak by światło nie ...
pati muzia
29-07-2013 14:16
9 godzin i 48 minut polski ekspres PKP fregata inter city dotoczyl sie z Danzig do Krakow Glowny
Witam. Planuje jutro lot do Sandefjord Torp w celu nabycia samochodu. Czy znacie dobrego mechanika w tych okolicach do ktorego moglbym podjechac w godzinach pracy i sprawdzic auto przed zakupem? ...
Witam, Razem z moim kolega mamy problem z karta sim mycall. Okolo 2 miesiace temu kupilismy karty i aktywowalismy. Nie bylo zadnego problemu do wczoraj kiedy to nagle okolo godziny 12 mi i mojemu ...
Witam, Czy opony letnie w Norwegii są obowiązkowe? Na samochodzie mam zimówki i chcę wyjechać do Norwegii i nie wiem czy policja może się o to czepiać, że latem jeżdżę na zimówkach. Bieżnik mam na ...
Witam, szukam kafelkarza z doświadczeniem.Interesuje mnie człowiek z Porsgrunn lub okolicy. Zna ktos może?
Witam. Szukam mechanika samochodowego do wyregulowania rozrządu w oplu vectra starym Rozrządu zamontowany jest Odkupię także samochód na polskich blachach do 7 tyś koron Oslo i okolice, telefon : ...
Z pewnością większość z Was zainteresowana jest norweskimi przepisami rejestracyjnymi, niemniej jednak, jeśli ktoś chciałby zasięgnąć jakiejś porady w kwestii rejestracji pojazdów z Norwegii w ...
Witam, moim dostawcą internetu jest Broadnet, internet mam podłączony przez gniazdo telefoniczne, i dostałem od nich modem... a mam 2laptopy w domu - laptopy na kablu mijaja sie z celem. Wiec ...
witam wszystkich, mam pytanie odnosnie polskich pozwoleń na wózki widłowe...czy w Nor akceptują to co zrobiłem w kraju...Dzieki
czy moze ktos poradzic jak zarejestrowac nr tel aby nie podawac danych osobowych?
Witam, Jest porównanie norweskich operatorów, jednak tylko pod względem połączeń głosowych i SMS. Ja natomiast szukam najlepszej oferty prepaid pakietu danych. Idealne było by coś ale Niemieckie 2 ...
Witam, jestem mlodym inynierem, ktory dostal prace w firmie budowlanej w Norwegii. Moja praca ma polegac na robieniu projektow powykonawczych drog wraz z mediami. Program, ktory uzywam nazywa sie ...
Witam Serdecznie, Poszukuje osoby ktora podejmie sie transportu rzezby wikinga z Bydgoszczy do Norwegii, Wiking miesci sie na europalecie, Prosze o kontakt tel. 93833467 prosze takze o cene ...
Witam forumowiczów, otóż przeprowadziłem się do nowego mieszkania, mam numer licznika, personalny tez ale nie wiem w, której zakładce na ich stronie mogę się zarejestrować aby później móc podawać ...
Cześć wszystkim jak w nagłówku szukam mechanika najlepiej z okolic Sandviki Baerum... gdyby ktoś podać jakies namiary pozdrawiam
Cześć wszystkim Razem ze znajomymi jedziemy w tym roku do Norwegii do pracy. Potrzebny będzie nam na miejscu norweski numer telefonu. Wiem, że jeszcze rok temu była Lebara teraz jest MyCall. Wiem ...
piszcie jakie macie sposoby na transport pół świni w bagażniku samochodu z Polszy ciekawią mnie te wasze pomysłowe rozwiązania na lato i upały żeby tanio i smacznie było jeden pytany Polack ...
obsikać stodołę dzięki postępom w nauce
Witam, mam pytanie. Mam 15 lat miałem zamiar zrobić prawo jazdy kat.AM w Polsce ale nie wiem czy będzie one ważne w Norwegi. Wiem że karta motorowerowa nie była ważna ale jak to jest z kat.AM?
Witam, wybieram się na wycieczkę objazdową po Norwegii, do której wjadę z Finlandii i pierwszą miejscowością będzie Karasjok, dalej Lakselv , na Nordkapp i później będę jechał zachodnim wybrzeżem ...
macie moze pojecie, czy moge wjechac do norge poprzez szwecje (przeprawa promowa gdynia- karlkrona) na tymczasowym tzw miekkim dowodzie rejestracyjnym? nie zdaze raczej odebrac stalego. wiadomo ze ...
Witam, Planuje wyjazd do Norwegii samochodem na okres maksymalnie 3 miesięcy. Samochód jest zarejestrowany na moją matkę, czy to może stanowić problem? Ponadto czy w Norwegii są jakieś specjalne ...
chcem pojechac z 3 miesiecznym dzieckiem do polski i tu mam problem bo nie zdaze wyrobic dla dzidziusia paszportu,czy uda mi sie przejechac bez paszportu,chcemy jechac samochodem,moze ktos byl w ...
Witam jestem od nie dawna w Norwegi i ma kartę Chess macie może jakieś kody na minuty lub sms na polskie nr.? i jeszcze jedno pytanko Jak sobie załatwić internet z telenora mam od właściciela domu ...
kuzde pomalowalem lodz na bialo wyszlo szaro i farba sie zlala nie schnie ujowo to wyszlo tak to jest jak sie robi co sie nie umie
mariusz mario
16-05-2013 11:51
Potrzebny transport używanej skrzyni do Renault Laguna,waga ok 30kg,połowa lub koniec przyszłego tygodnia. tel w Polsce 886291901. adwik@interia.eu
Witam Szukam uszkodzony norweskich samochodów lakiernicznie lub mechanicznie, znacie jakies strony www gdzie mozna kupic mlode roczniki?? Dzieki za pomoc Pozdrawiam
Cześć, Jest tutaj jakaś osoba która może przyciąć mi kartę micro sim na nano sim? Kupiłam iphone5 i niestety nie ma karty nano sim a chcę utrzymać aktualny numer telefonu. Byłabym wdzięczna za ...
Szybko i bezpiecznie chcez dotrzeć na miejsce lub wysłać paczkę o różnorodnych gabarytach jesteśmy do Twojej dyspozycji.Jestesmy solidna firma działająca długo na rynku.Konkurujemy z najlepszymi ...
Witam. Zna ktoś stronę typu allegro.pl tylko norweską? Taką aukcyjną. Pozdrawiam
Joanna Ser
03-05-2013 11:49
A zna ktoś może strone typu www.chomikuj.pl tylko norweską ?
Kupilsmy telewizor rok temu i placimy abonament telewizyjny. Moje pytanie jest takie czy jesli kupilsmy drugi telewizor to musimy placic dwa abonamenty ?
Genowefa Pigwa
29-04-2013 13:20
Ogólnie to wujek google Ci pomoże www.marcaria.no/hosting.htm
Witam wszystkich, mam pytanie dotyczące mandatu "żółtego" za parkowanie tzn gdzie mogę za niego zapłacić ponieważ mam konto w banku pl i nie mogę tego zrobić online wiec do jakiej placówki ...
Mam pod Oslo motorowke ze starym silnikiem zaburtowym Volvo Penta (60k). Nigdy nie bylo z nim problemu, ale teraz nie startuje. Szukam kogos kto sie zna na takich silnikach i moglby popracowac nad ...
Hej, kupilam 2 lata temu auto dla corki na akumulator audi TT. Na allegro. Wszytsko bylo ok. Nie szalalysmy z jazda. Jeszcze jesienia wszystko bylo dobrze. Ale teraz nic. Cisza. Nie jezdzi ...
witam pracuje w oslo,mam tymczasowy numer norweski,potrzebuje modem do internetu uzywany w norwegi a moze mozna kupic gdzies niedrogo nowy w sklepie prosze o jakies info.pozdrawiam vikol.
Poszukuję kawalerki dla dwóch osób (Chłopak z dziewczyna) w Oslo lub okolicach! Jesteśmy młodymi, spokojnymi i bezkonfliktowymi osobami.
Witam Chcemy zlecić holowanie samochodu gościowi który w meilu ma ,,oczko804" ,ale dla mnie facet jest nie wiarygodny -zwlekał,teraz coś kręci,nie odbiera albo nie odpowiada na tel.,jak ...
Witam.czy jest jeszcze moze ktos kto zajmuje sie satelitami?nie moge ustawic a Pan Tomek juz wyjechal.prosze o kontakt.
Witam wszystkich.muszę wymienić łożysko oporowe i docisk srzęgła w Toyota yaris 1.3benz.2000r.Auto służy mi do pracy i po nowym roku musze być w Bergen.Obecnie jestem w Stavanger.Macie jakiegoś ...
Czy nie zna ktos elektryka samochodowego.Cos dzieje sie z pradami prz oplu mowano.
Samochody w Skandynawii zazwyczaj maja to montowane fabrycznie, a ja przyjechałem samochodem z Polski. W Polsce w temacie montażu ogrzewania postojowego znalazłem jednego dostawcę ...
Czesc! Niedlugo planuje budowe garazu 6m na 8m, jak najwiecej chce zrobic we wlasnym zakresie. Mieszkam 20km od Gardermoen Mam pytanie odnosnie plyty betonowej. Czy jezeli zrobie w kolejnosci ...
Witam! Szukam kogos,kto pomoze mi przelozyc Polska klawiature,do laptopa kupionego w Norwegii. Ewentualnie udostepni mi naklejki z polskimi literami. Moge dojechac w dowolne miejsce w ...
Witam, Szukam kogos znajacego sie na regulacji maszyn do szycia. Chodzi o ustawienie igielnicy w przemyslowym Adlerze 204-64. Wiecej inf wojciechl@gmail.com
czesc 1.jaka instalacje gazowa zainstalowac w polsce zeby tu w norwegii przeszla przeglad techniczny 2,jake sa koszty 3,to jest toyota benzyna z 2001 r ..........dzieki
Witam poszukuje osoby, ktora potrafi ustawic antene satelitarna. Pilnie prosze o kontakt.
Witam serdecznie. Poszukuję polskich przedsiębiorców z szeroko pojętej branży IT/ICT pracujących w Norwegii lub osób z nią powiązanych w celu nawiązania współpracy przy okazji wrześniowych targów ...
potrzebujemy nawigacje z dokladna numeracja domow nie tylko w miescie ale i na wsiach oczywiscie w norwegii , na androida albo Galaxy III . Jaki jest najlepszy program
hej, nie znam się na elektryce zupełnie. Mam wpokoju tylko jedno gniazdko,do tego zabudowane obecnie szafą...ale po za tym są w ścianie dwie dziury z jakimiś kablami. Mam pytanie (o ile to się ...
markus d
22-03-2013 23:44
Witam, mam pytanie dotyczące prawa wynajmu mieszkania. wynajmuje mieszkanie w stavanger od 3 dni jest zakrecona woda bo na dole w mieszkaniu u kolegi wybija wszytkie syfy:/. wiadomo wode zakrecił ...
Witam! Z tego co słyszałem, większość laptopów posiada częstotliwość odświeżania monitora około 60-65Hz. Mój laptop jest już dość stary i posiada 60Hz. Kiedy podłączam większy monitor, ...
Witam ,mieszkam w Norwegii od niedawna mam tv polski czyli cyfrowy polsat ale chciałabym miec chocazyby ze 2programy norweskie czy trzeba dodatkowy dekoder kupowac????
Poszukuje osoby zajmujacej sie naprawa TV... w okolicach drammen lub mogoacej dojechac... TV Panasonic... wlacza sie a po chwili wylacza... moze to pierdola, a moze nie... czy ktos moglby to ...
Byc moze ktos prowadzil taka dokumentacje fotograficzna z remontu. Kupie oryginalne zdjecia z kładzenia mat grzewczych w pokojach, oraz varmekabla w łazience. Również zdjecia z wymiany instalacji ...
witam, szukam elektryka ktory wystawi mi dokumenty na instalacje eletryczna. prosze o kontakt na telefon 46361676 Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna mieszkam i pracuję w Norwegii i z racji wyuczonego w Polsce zawodu (mechanik samochodowy) jako jedna z pierwszych różnic w tym kraju uderzyła mnie wartość ...