Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Camper Hymer mobile na sprzedaz - Norwegia

Czytali temat:
Piotrek1980 (4089 niezalogowanych)
1 Post
Piotr Michalak
(stonepiotr)
Wiking
Witam.
Na sprzedaz kamper firmy Hymer mobile na podwoziu Peugeot 280l (J5). 1987, 2.5D, 290.000km. Auto zarejestrowane na 6 osob. Wymiary: dlugosc 6m, szer. 2.25m, wys 2,7m. Jak na rozmiary i wage (dop. lodownosci 3100kg) bardzo oszczedne, srednio 10l! Ubezpieczenie i przeglad do kwiecien 2013.
Auto sluzy mi juz 3 rok, objechalo Hiszpanie, Maroko, Szwecje i Norwegie...nigdy mnie nie zawiodlo az do teraz. Awari ulegla skrzynia biegow, niewchodzi piatka. Reszta biegow dziala i auto jest na chodzie (mozna nim jechac). Wyposazenie standardowe jak w innych kamperach, kuchnia, zlew, ogrzewanie postojowe, 2 szyber dachy, rolety, zbiorniki na wode czysta 120l i brudna ok 100l.
Auto musze sprzedac z powodu przepisow obowiazujacych w norwegii, niewolno mi juz jezdzic samochodem na polskich "blachach" po norwegii!
Camper stoi w Norwegii, w Oslo! Idealnie nadaje sie do zamieszkania na okres pracy sezonowej!
Cena 10000zl, do niewielkiej negocjacji. Ewentualna zamiana na osobowke kombi.

Wiecej informacji i zdjec na maila lub pod nr 0047 46240360.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
stonepiotr napisał:
Witam.
Na sprzedaz kamper firmy Hymer mobile na podwoziu Peugeot 280l (J5). 1987, 2.5D, 290.000km. Auto zarejestrowane na 6 osob. Wymiary: dlugosc 6m, szer. 2.25m, wys 2,7m. Jak na rozmiary i wage (dop. lodownosci 3100kg) bardzo oszczedne, srednio 10l! Ubezpieczenie i przeglad do kwiecien 2013.
Auto sluzy mi juz 3 rok, objechalo Hiszpanie, Maroko, Szwecje i Norwegie...nigdy mnie nie zawiodlo az do teraz. Awari ulegla skrzynia biegow, niewchodzi piatka. Reszta biegow dziala i auto jest na chodzie (mozna nim jechac). Wyposazenie standardowe jak w innych kamperach, kuchnia, zlew, ogrzewanie postojowe, 2 szyber dachy, rolety, zbiorniki na wode czysta 120l i brudna ok 100l.
Auto musze sprzedac z powodu przepisow obowiazujacych w norwegii, niewolno mi juz jezdzic samochodem na polskich "blachach" po norwegii!
Camper stoi w Norwegii, w Oslo! Idealnie nadaje sie do zamieszkania na okres pracy sezonowej!
Cena 10000zl, do niewielkiej negocjacji. Ewentualna zamiana na osobowke kombi.

Wiecej informacji i zdjec na maila lub pod nr 0047 46240360.

przerejestruj jako mienie przesiedlencze ..... i bedziesz mogl jezdzic na norweskich " blachach"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok