1 NOK
witam szukam elektryka ktory wystawi mi dokumenty na instalacje, znajomy zrobil mi instalacje elektryczna do varmepumpe wraz z osobnym bezpiecznikiem , teraz musze miec norweskie papiery zeby miec ...
Hej, Czy może ktoś z Was wie gdzie mogę kupić następujące rzeczy: Węglik krzemu (Karborund) frakcje #80, #120, #180, #220 Biały tlenek glinu (Korund) też odpowiednie frakcje Różowy tlenek ...
Zimowy komplet opon na obreczach stalowych do Audi,VW 195/55 15 Dobre
Witam wszystkich userów!!! mam pytanie takie jak w temacie. Jestem tu od niedawna - posiadam tel. w lebarze na kartę i wpienia mnie jak mi zżera kasę nawet jak nie dzwonie! Opłaca się tu przejść ...
Mam prośbe o udostępnienie mobilnego internetu oczywiście odpłatnie na okres 2 miesięcy bo chwilowo nie mogę wziąść nigdzie bo nie mem jeszcze rejestracji na policji a dotego w chiss chcą jesze ...
Witam Szukam osoby która zna sie na przerókach konsoli xbox i ogólnie na tych sprzętach mam kilka pytan zainteresowanych prosze o kontakt.
Mozesz sprobowac w ByggMax i Monter oba sa w Oslo i BYGGMax jest grisso billig
potrzebuje kupic kilka narzędzi, gdzie sie udać?
cóż jak wszyscy sie witają to ja chciałem się pożegnać. jak ktoś ma na mnie namiary to proszę pisać w razie "W" reszta cóż.
I am making some signs for some telephones in Norway. The text is to be in Norwegian ,English and Polish. Maybe someone could help me to get the Polish wording right? The sign is to say: ...
czy znajdę kogoś w Oslo kto zajmuje się naprawą telefonów ??? mam problem z moim HTC Hero
Michael S
18-10-2011 12:58
Szukam osoby zdolnej zamontowac cyfrowy polsat.Mieszkam w Tonsberg. Oczywiscie odplatnie. Pozdrawiam B
Michael S
18-10-2011 12:56
Czy ktoś wie gdzie mogę kupić osłonę na konwerter?
Antoni Perez
10-10-2011 22:25
WITAM JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ NAMIARY NA ELEKTRYKA SAMOCHODOWEGO LUB WARSZTAT W OSLO LUB OKOLICACH PROSZĘ O KONTAKT!!! WYPADŁ MI GROT Z KLUCZYKA I NIE MOGĘ URUCHOMIĆ AUTA, NIE ŚCIĄGNE GO DO POLSKI BO ...
Marcin Szkudlarek
09-10-2011 11:36
Mam do was pytanie, odnośnie internetu na kartę, otóz kupiłem sobie kartę prepaid w sieci Telenor z zamiarem korzystania z niej przez modem. Na starcie miałem 300mb danych i chcialbym trochę więcej ...
Witam, poszukuje norweskiej poruwnywarki cen ze sprzętem RTVi AGD. Z góry dzieki.
Iza _
27-09-2011 09:49
Witam, poszukuję informacji o norweskich firmach budowlanych zajmujących się usługami remontowymi oraz o producentach i sprzedawcach okien, drzwi, balustrad, podłóg w regionach Oslo, Ostfold i ...
Witam, czy ktoś posiada lustrzankę cyfrową Sony Alpha 390 i wie w jaki sposób można w niej przybliżyć i przyciąć zrobione zdjęcie?
Czolem administracjo. Na czym polega problem , ze nie mozna wysylac wiadomosci priv do NIKOGO...? Czytalem na czacie ze problem nie dotyczy tylko mnie.Czy ktos moze sie tym zajac ? pozdrawiam
kryss d
13-09-2011 22:48
Montaż ustawienia pomoc w znalezieniu odpowiedniego miejsca do zamontowania anteny.Dojezdzam do 100 km od Oslo .Tomasz 46216695
a
Witam serdecznie. Potrzebuje sam talerz anteny satelitarnej bez konwertera.Jesli ktoś ma, możemy się w tej sprawie jakoś dogadać Tylko Stavanger i okolice. Dzięki i pozdrawiam
Szukam kogoś kto pomoże mi w nauce języka Angielskiego oczywiście odpłatnie Pilne
CZY MA KTOS MOZE NIEPOTRZEBNY ZASILACZ DO KONSOLI...??????????
Jak w temacie pozdrawiam Basia
Witam. Oferuję usługi w zakresie montażu i ustawiania anten satelitarnych w Oslo i okolicach. Wykonuję montaż anten satelitarnych z materiałów powierzonych przez klienta. Waldek 462 677 91 po ...
poszukuje kogos do ustawienia anteny satelitarnej w sandnes
Jak w tytule. Poszukuje blacharza samochodowego.
W Stavanger mam zaparkowane autko... W bagażniku jest komplet tarcz i klocków hamólcowych, które to muszę zmienić... Przydałaby mi się pomoc kogoś doświadczonego. Będzie to mój pierwszy raz i ...
witam szukam dobrego elektryka samochodowego co zna sie na schematach chodzi opodłaczenie ogrzewanych siedzen (puszczenie kabli)ja mam wszystko co jest potrzebne auto to vw touran w stavanger ...
Witam .. tak jak w temacie .. telefon mial simlocka na Orange polskiego.. został zgubiony 3 tygodnie temu.. wie ktos moze jak sprawdzic czy telefon jest włączony?? dzwonienie odpada karta jest ...
jak w temacie, juz 2 tyg walcze i nic.Kupilam nawet nowy konwerter ale i tak nie dziala, chwilami jest sygnal ale ginie....Jesli ktos jest w stanie prosze o pomoc Pozdrawiam Basia
Czy nie wie ktos moze czy mozna zdjac kod blokujacy na iPod'zie, albo ewentualnie gdzie mozna by to zdjac?
witajcie mam otoz sprawe, potrzebuej do mojej nawigacji mapy europy... jade w przyszlym tygodniu do PL i jestem w potrzebie poniewaz- na stronie moja norwegia.pl oglaszal sie Pan ktory oferuje ...
Witam. Poszukuję pilnie pomocy przy zainstalowaniu cyfry + na terenie Bergen. Niestety nie mogę znalezc sygnalu. Wlasciciel twierdzi ze to jest jakies miejsce w ktorym sie nie da zainstalowac ...
Witam poszukuje mechanika samochodowego w rejonie vestfold a najlepiej w okolicach tonsberga horten, holmestrand... sem, revetal... pilnie musze ogarnac autko na przeglad a jest przy nim troszke do ...
witam we wrzesniu do oslo przyjerzdza moj przyjaciel zawodowo zajmoje sie tatuowaniem! zapraszam do obejrzenia jego strony "black8studio" (krzysiek) zainteresowane osoby prosze o kontakt ...
kupię wąską (45 cm) zmywarkę do naczyń, lub wymienię za dużą (60 cm) bo do kuchni mi się nie mieści
Witam mam takie pytanie czy jest tu możliwość zwrotu towaru do sklepu z uszkodzonym opakowaniem tego ?
Witam. Szukam sklepu z telefonami komórkowymi/elektroniką na terenie Oslo. Czy ktoś mógłby jakiś polecić? Byłem w jakimś dużym salonie w centrum Oslo jednak mieli tam tylko albo bardzo drogi high ...
Dominik29 Kurz
07-07-2011 14:13
Witam. Mam ogromną prośbę, a mianowicie chodzi o wgranie mapy Norwegii do mojej nawigacji. (model lark voyage) Aktualnie wgrana jest tylko mapa Polski... Czy jest możliwość ściągnięcia jej przez ...
dziubasku> a to podobno nerwowy jestem...... sama widzisz co sie porobiło na tym forum...... jeden madrzejszy od drugiego same lamusy i "mądrale"...... chciałas grzecznie pomóc,a ...
Witam! Pytanie raczej do obslugi tego forum: dlaczego od 2-och dni po probie wyslania prywatnej wiadomosci wyswietla sie ,,Niestety, musisz zaczekać, zanim będzie można wysłać nową wiadomość,,? ...
Rafal W.
03-07-2011 10:24
Czy gra ktoś z was w jakaś grę internetową? Ja gram w Metin2,wydglobal.
Kupie pralke. 96854806
WITAM,A JA MAM PYTANIE BO MAM OD DZIS ABONAMENT W LEBARA.JAK MOGE SPRAWDZIC ILE MI ZOSTALO DAROWYCH MINUT ITD..?SZYBCIEJ MILAM NA KARTE I ZAWSZE MOGLAM WCISNAC *150# I MOGLAM ZOBACZY A TERAZ JAK MAM ...
Poszukujemy wszystkiego co nadaje sie do wyposazenia mieszkania: poczawszy od sprzetow agd...po meble itp w razsadnej cenie... Jesli ktos cos wie prosimy o kontakt. Stronki z finn juz ...
Istnieje duże prawdopodobieństwo, że wybiorę się samochodem po sfermentowaną kapustę i krakowską do Polski. Jeszcze dwa lata temu byłem zafascynowany polskim patentem na wybudzanie zaspanych rodaków ...
Wystawiłem kilka rzeczy na Finn, może komuś się przydadzą. Dwa konwertery sat: Quad - jeden konwerter na cztery odbiorniki, i Single, czyli typowy na jeden odbiornik. A także kilka kabli do łączeń ...
I am new to this forums.........
czy znacie kogos kto zdejmie simlock z nokia e65 w okolicy oslo ?
Witam, Szukam kogos kto podjol by sie wymiany pompy wspomagania w passacie b5, dodam ze trzeba bedzie zwalac caly przod:/ Jedna ze srob jest zapieczona i niedarady jej juz odkrecic. Wiecej inf na ...