Cześć
Jeśli masz chęci, trochę czasu, rozmawiasz w języku norweskim, angielskim i masz fajne kontakty w środowisku auto-moto i nie tylko to zapraszam do współpracy.
Przydałby się jeszcze duży czysty garaż lub dostęp do hali.
Zajmuję się poligrafią, reklamą i oklejaniem aut.
Mając kontakty, znajomych w NO często tam wpadam i przebywam aby okleić komuś auto.
W Polsce robię to stale. Doświadczenie jest, sprzęt też.
moja strona carboneo.pl
inne moje produkty na stronie to modnakuchnia.com
a tu strona mojego kolegi - też to robimy - hydrografikk.no
będzie jeszcze parę innych tematów, ale to potem.
Szukam kogoś kto chciałby zając się ze mną tym do spóły.
Ja znam robotę, wiem gdzie i co dobrze kupić i tym chcę się zając, a druga osoba zajmie się poszukiwaniem klientów wśród osób prywatnych, firm itp Zrobiłem kilkanaście aut w NO więc wiem jak odbierają moja robotę, referencje tez mam. Jedno z aut będzie wystawione na Gatebilu. Więc.... lipy nie ma.
Rynek w NO na takie usługi jest i będzie bo ludziska mają kasę i wyróżniają auta. Oklejanie kosztuje od 6ooo- 25 ooo NOK plus folia zlaeży od wielkości auta, wymagań, wykończenia, wersji full lub oszczędnościowej.
Dokładnie chodzi o zmianę koloru auta, oklejanie foliami carbon 3D, mat, skóra itp. Przyciemnianie szyb, reflektorów. W grę wchodzi również wykonanie hydrografiki (sprzęt na miejscu w NO) reklam na auta i nie tylko (ploter w NO).
Chętnych zapraszam do kontaktu. Kasa jest fajna. Zasady jasne i proste.
podaję numer w PL 0048 603 187 280.
Norweskiego nie podaję bo jestem do października w PL.
lub mail sznajdrowicz@gmail.com
Jeśli masz chęci, trochę czasu, rozmawiasz w języku norweskim, angielskim i masz fajne kontakty w środowisku auto-moto i nie tylko to zapraszam do współpracy.
Przydałby się jeszcze duży czysty garaż lub dostęp do hali.
Zajmuję się poligrafią, reklamą i oklejaniem aut.
Mając kontakty, znajomych w NO często tam wpadam i przebywam aby okleić komuś auto.
W Polsce robię to stale. Doświadczenie jest, sprzęt też.
moja strona carboneo.pl
inne moje produkty na stronie to modnakuchnia.com
a tu strona mojego kolegi - też to robimy - hydrografikk.no
będzie jeszcze parę innych tematów, ale to potem.
Szukam kogoś kto chciałby zając się ze mną tym do spóły.
Ja znam robotę, wiem gdzie i co dobrze kupić i tym chcę się zając, a druga osoba zajmie się poszukiwaniem klientów wśród osób prywatnych, firm itp Zrobiłem kilkanaście aut w NO więc wiem jak odbierają moja robotę, referencje tez mam. Jedno z aut będzie wystawione na Gatebilu. Więc.... lipy nie ma.
Rynek w NO na takie usługi jest i będzie bo ludziska mają kasę i wyróżniają auta. Oklejanie kosztuje od 6ooo- 25 ooo NOK plus folia zlaeży od wielkości auta, wymagań, wykończenia, wersji full lub oszczędnościowej.
Dokładnie chodzi o zmianę koloru auta, oklejanie foliami carbon 3D, mat, skóra itp. Przyciemnianie szyb, reflektorów. W grę wchodzi również wykonanie hydrografiki (sprzęt na miejscu w NO) reklam na auta i nie tylko (ploter w NO).
Chętnych zapraszam do kontaktu. Kasa jest fajna. Zasady jasne i proste.
podaję numer w PL 0048 603 187 280.
Norweskiego nie podaję bo jestem do października w PL.
lub mail sznajdrowicz@gmail.com