Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Kredyt w Norwegii na 100 000 kr - Norwegia

Czytali temat:
Solomun . Karol Zmudziński dan ceb Luk Asz demon33 Krystian Pakulski (3549 niezalogowanych)
4 Posty
Wojtek Jankowski
(Wojtyl1234)
Wiking
Witam proszę o pomoc bo 3 miesiące temu wziąłem kredyt w SpareBanku na 100 000 kr i przed wczoraj straciłem pracę w poniedziałek wracam już do Polski i prawdo podobnie wrócę dopiero jak znajdę pracę..I moje pytanie do was co się stanie jak nie spłacę tego kredytu..????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Wojtyl1234 napisał:
Witam proszę o pomoc bo 3 miesiące temu wziąłem kredyt w SpareBanku na 100 000 kr i przed wczoraj straciłem pracę w poniedziałek wracam już do Polski i prawdo podobnie wrócę dopiero jak znajdę pracę..I moje pytanie do was co się stanie jak nie spłacę tego kredytu..????

No chyba stanie sie lub zostanie, to dlug z odsetkami...
A czy nie splacisz ,to nie bylabym tego pewna....
Ale moze ktos wie lepiej i odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Znajdą Cię nawet w Polsce.
A jak będziesz chciał wrócić do Norwegii ponownie to spodziewaj się problemów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Wojtyl1234 napisał:

I to jest modelowy post, który powinni czytac potencjalin lanserzy, co to po 2 mies.pracy biora kredyty na "fury" , domy,mieszkania, etc.....
Zeby potem bixowac po wsi i pokazywac jaki to jeden z drugim kołtun zarobiony.....

Pokory i cierpliwosci, a nie norweskie zycie (styl) wam w głowie!
Chcecie po norwesku sie prowadzic, to proszę bardzo.....

Powyzszy post jest tego najlepszym przykładem....

A to tylko 100tys, co było by gdyby był to 400/500tys???

Ja po 6 latach kupiłem moje pierwsze norweskie auto i wcale nie rzuca na kolana, bo nie o to chodzi! Ale kołtuneria(pzdr jasiek),w dalszym ciągu uwaza,ze auto to symbol bogactwa i ludzie bedą ich bardziej szanowac, bo kupił se fure w norge, wiec jest lepszym cwaniakiem

żałość kurwa załość!

ps: podczas urlopu w pl dowiedziałem sie wiecej o norge niz wiedziałem!
Ciekawostką było to,ze wypowiadający sie nigdy nawet nie byli w norge.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Jeśli miałeś kredyt ubezpieczony to jest możliwość ze bank odroczy spłatę na kilka miesięcy albo sam spłaci kilka rat. Ale to już się musisz dowiedzieć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Z tego co widać to kredyt był wzięty jako forbruksllån i jako taki nie jest ubezpieczony, instytytucja pt. Namsfogden znajdzie tego pacjenta i ściągnie dług,właśnie po powrocie do No.... w razie pozostania w Polsce firma windykacyjna np: Hermes-Eulert działająca w obu krajach ściągnie należnosci włącznie z kosztami.....Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wojtek Jankowski
(Wojtyl1234)
Wiking
kolego w norwegii byłem od 10 lat mam duży dom w Polsce i małe mieszkanko w Norwegii to był mój pierwszy kredyt bo wszystko kupowałem (samochód motor itp)za własną gotówkę..a to że straciłem prace to co innego..po prostu podpadłem u szefa i mnie wywalili a pracowałem na platformie jako mechanik przez firmę CAMERON NORGE AS z siedzibą w Randabergu..od 7 lat także wydaje mi się że mam większe doświadczenie niż ty w pracy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Wojtyl1234 napisał:
kolego w norwegii byłem od 10 lat mam duży dom w Polsce i małe mieszkanko w Norwegii to był mój pierwszy kredyt bo wszystko kupowałem (samochód motor itp)za własną gotówkę..a to że straciłem prace to co innego..po prostu podpadłem u szefa i mnie wywalili a pracowałem na platformie jako mechanik przez firmę CAMERON NORGE AS z siedzibą w Randabergu..od 7 lat także wydaje mi się że mam większe doświadczenie niż ty w pracy...

10 lat w norge i nie masz 100k na splate? Cos pierdolisz kolego albo jestes skrajnie nieodpowiedzialny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wojtek Jankowski
(Wojtyl1234)
Wiking
Wojtyl1234 napisał:

i jeszcze ci muszę powiedzieć ze w Norwegii nie da się wziąć kredytu po 2 miesiącach pracy mam na myśli legalnej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wojtek Jankowski
(Wojtyl1234)
Wiking
słuchaj pieniądze miałem tylko nie wiem czy wiesz ile kosztuję uszkodzenie części na platformie także nie wypowiadaj się skoro nie wiesz o co chodzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok