Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Gdzie moge szukać pracy? - Norwegia

Czytali temat:
Wieta (808 niezalogowanych)
2 Posty
Adam Żuk
(Mistrini)
Wiking
Witam wszystkich Mam na imię Adam i jestem swieżakiem na tym forum ale mam kilka pytań dotyczących pracy,mam nadzieję ze nie pomylilem kategori na forum ;/ Sprawa pracy jak widac z topicu ma sie tak ze nie wiem gdzie jako swiezak jej szukac,wyslalem ponad 100 zgloszen do firm ich fili w regionie gdzie bede mieszkal czyli Buskerud niedaleko Drammen.Ale jak kazdy zreszta wie i jak ja sie sam przekonalem wysylanie Cv z listem motywacyjnym bez znajomosci j.norweskiego nic nie daje...i chyba sobie odpuszcze szukanie pracy w norweskich firmach bo raczej a nawet napewno mam marne szanse ze tam cos dostane...Jestem mlody postanowilem dosyc wczesnie bo w wieku 21 lat wyjechac na obczyznę.Pytanie moje brzmi w jaki sposob szukac polskich prywaciarzy w norwegi? moze tam uda mi sie odnalezc prace? mieszkanie mam juz zalatwione wiec z noclegie sie nie martwie lecz nie chce przesiedziec miesiaca nic nie robiac,wydajac pieniadze a potem wracac do szarej polski,jesli mi sie uda chec pozostac na stale.Skonczylem szkole srednia,mature, za zarobione pieniadze w polsce zrobilem kurs na wozki widlowe a reszte odlozylem na wyjazd przez ostatni rok.I teraz obawiam sie ze wyjade i wroce z niczym.Ktos moze udzielic mi takowej informacji gdzie moge znalezc polskich prywaciarzy albo gdzie moge sie zglosic w norwegi i uzyskac pomoc w sprawie pracy,badz informacji o niej? Z góry dziękuję za odpowiedź wszystkich forumowiczom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Mistrini napisał:...Skonczylem szkole srednia,mature,...
A co to za konkretny zawód ta ...
Szkoła Średnia i Matura ode zdechłego szczura ... ? .
---
Ja na MOJE szczęście też Mam Matrę i kursa niektóre ...
---
Niemniej , Mam też na nieszczęście Innych , Konkretny Zawód ... !!! .
---
Tylko na szczęście Innych LAT Życia też Mam Nazbyt Wiele ...
---
Ech , zawsze coś nie tak ...!!! .
---
Albo za Mało ... Lubo za DUŻO ...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Andrzej Sz
(Andrew1968)
Nowicjusz
Witam, tutaj kolego to raczej nic sie nie dowiesz, wiecej tu cwaniakow i takich rodakow co by Ci noge podlozyli, noz w plecy wsadzili albo wjeb... na jakas mine. Nie mowie oczywiscie o wszystkich, ale wiekszosc to wszystkie rozumy pozjadala i w glowkach im sie poprzewracalo a jak maja rzeczowo cos podpowiedziec albo doradzic to sie boja o wlasny stolek, ze przybedzie nowy, moze byc lepszy i przez takiego to moga prace stracic, wiec lepiej Cie zrazic do przyjazdu albo osmieszac w nieskonczonosc. Niestety nie tedy droga, nie przez to forum, ale zycze powodzenia, moze Tybie sie uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Tybie sie udalo!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może znajdź kilku wspólników
bo jak mówią jaskółki w Polszy najlepsze są spółki
i otwórzcie w szkołę szkolącą specjalistów do
poruszania się wózkami widłowymi
obiecajcie kandydatom, że z łatwością po tej akademii znajdą pracę w lepszym świecie
i szybko po mercedesie mieć będziecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
I teraz obawiam sie ze wyjade i wroce z niczym.
bez zawodu i jezyka to 200% pewne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Andrzej Sz
(Andrew1968)
Nowicjusz
6578 taki numer ci przypisali jak sie na tym swiecie pokazales bo debilny jestes ze nawet imienia nie nadali. Nic madrego nie potrafisz napisac tylko zwrocic uwage jak sie klawisz omsknie przy szybkim pisaniu. Zycze TOBIE TYPIE wiecej oleju w glowie, pewnie za drogi dla ciebie w norwegii a masz przecieki i na dolewke nie starcza. A Ty kolego co szukasz jakiejs pomocnej informacji widzisz wlasnie jakich tu mozna spotkac unlungow. Milej niedzieli zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
627 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Andrew1968 napisał:
...wiecej tu cwaniakow i takich rodakow co by Ci noge podlozyli, noz w plecy wsadzili albo wjeb... na jakas mine. Nie mowie oczywiscie o wszystkich, ale wiekszosc to wszystkie rozumy pozjadala i w glowkach im sie poprzewracalo a jak maja rzeczowo cos podpowiedziec albo doradzic to sie boja o wlasny stolek, ze przybedzie nowy, moze byc lepszy i przez takiego to moga prace stracic... pisząc takie pierdoły też nie pomagasz życzę miłego poniedziałku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Mistrini napisał:
Witam wszystkich Mam na imię Adam i jestem swieżakiem na tym forum ale mam kilka pytań dotyczących pracy,mam nadzieję ze nie pomylilem kategori na forum ;/ Sprawa pracy jak widac z topicu ma sie tak ze nie wiem gdzie jako swiezak jej szukac,wyslalem ponad 100 zgloszen do firm ich fili w regionie gdzie bede mieszkal czyli Buskerud niedaleko Drammen.Ale jak kazdy zreszta wie i jak ja sie sam przekonalem wysylanie Cv z listem motywacyjnym bez znajomosci j.norweskiego nic nie daje...i chyba sobie odpuszcze szukanie pracy w norweskich firmach bo raczej a nawet napewno mam marne szanse ze tam cos dostane...Jestem mlody postanowilem dosyc wczesnie bo w wieku 21 lat wyjechac na obczyznę.Pytanie moje brzmi w jaki sposob szukac polskich prywaciarzy w norwegi? moze tam uda mi sie odnalezc prace? mieszkanie mam juz zalatwione wiec z noclegie sie nie martwie lecz nie chce przesiedziec miesiaca nic nie robiac,wydajac pieniadze a potem wracac do szarej polski,jesli mi sie uda chec pozostac na stale.Skonczylem szkole srednia,mature, za zarobione pieniadze w polsce zrobilem kurs na wozki widlowe a reszte odlozylem na wyjazd przez ostatni rok.I teraz obawiam sie ze wyjade i wroce z niczym.Ktos moze udzielic mi takowej informacji gdzie moge znalezc polskich prywaciarzy albo gdzie moge sie zglosic w norwegi i uzyskac pomoc w sprawie pracy,badz informacji o niej? Z góry dziękuję za odpowiedź wszystkich forumowiczom Weż chopie napisz sobie CeVkę,przetłumacz sobie na anglika i powysyłaj do różnych agencji PRACY.Sprzedaj się jak dobry produkt,a nie jak cipa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
iza ml
(isabelaf)
Wiking
mysle ze wybrałes najgorszy okres na szukanie pracy ,tu w norkowie wszyscy zaczynają urlopy własnie także poza wyjazdami w ciepłe kraje nic ich nie interesuje w chwili obecnej no taka prawda ... ale próbuj może adecco i tym podobne agencje ...

Powodzenia !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok