Witam wszystkich
Mam na imię Adam i jestem swieżakiem na tym forum
ale mam kilka pytań dotyczących pracy,mam nadzieję ze nie pomylilem kategori na forum ;/ Sprawa pracy jak widac z topicu ma sie tak ze nie wiem gdzie jako swiezak jej szukac,wyslalem ponad 100 zgloszen do firm ich fili w regionie gdzie bede mieszkal czyli Buskerud niedaleko Drammen.Ale jak kazdy zreszta wie i jak ja sie sam przekonalem wysylanie Cv z listem motywacyjnym bez znajomosci j.norweskiego nic nie daje...i chyba sobie odpuszcze szukanie pracy w norweskich firmach bo raczej a nawet napewno mam marne szanse ze tam cos dostane...Jestem mlody postanowilem dosyc wczesnie bo w wieku 21 lat wyjechac na obczyznę.Pytanie moje brzmi w jaki sposob szukac polskich prywaciarzy w norwegi? moze tam uda mi sie odnalezc prace? mieszkanie mam juz zalatwione wiec z noclegie sie nie martwie lecz nie chce przesiedziec miesiaca nic nie robiac,wydajac pieniadze a potem wracac do szarej polski,jesli mi sie uda chec pozostac na stale.Skonczylem szkole srednia,mature, za zarobione pieniadze w polsce zrobilem kurs na wozki widlowe a reszte odlozylem na wyjazd przez ostatni rok.I teraz obawiam sie ze wyjade i wroce z niczym.Ktos moze udzielic mi takowej informacji gdzie moge znalezc polskich prywaciarzy albo gdzie moge sie zglosic w norwegi i uzyskac pomoc w sprawie pracy,badz informacji o niej? Z góry dziękuję za odpowiedź wszystkich forumowiczom