Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adam Rzewucki dominikaaa09 (868 niezalogowanych)
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Sprzedaj samochod kup wielblada parkowanie w calym Oslo gratis malo tego bedziesz jedyny w swoim rodzaju Z mojej strony to nie widze zycia bez samochodu .......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:...ostatnio 850 płaciłem NOK
To musiało być dość dawno temu ...
Ponieważ od tamtego roku jest 1500 Nok jako standard , dla pasażera ... + kierowca 500 nok że jechał z takim pasażerem ... !
---
W Mojej Firmie taki mandat wyłapali Norgi i nie było tłumaczenia , że samochód firmowy i dopiero co ruszył z placu budowy ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Makaryna napisał:
AndersB napisał:
zawsze jadąc autem mozesz zapakować "po sam dach" i po co po zakupy jeździć? aha i nie słuchaj "bab" wypowiadających sie na ten temat bo chyba je cycki pieką jesli auto nie potrzebne w norge

Sa ludzie i ludzie. Nie wydaje mi sie zeby terragady mial ochote wozic z Polski worki z kartoflami i paczki papieru toaletowego....
Poza tym nie jest osoba, ktora musi byc w pracy na godz. 6 lub 7 rano z drabina, wkretarka, pila, szlifierka, poziomica itp. drobiazgami a do pracy ma 50 km. Wtedy wszyscy rozumiemy, ze samochod potrzebny.
Podejrzewam, ze zakwateruja go w akademiku i do pracy bedzie mial 15-20 min. piechota ew. T-banem, a w reku ewentualnie troche papierow lub laptopa.
Wiec jak najbardziej powinien sluchac sie "bab"
a jak pozna jakąś dupe i bedzie chciał pojechać na wycieczke, odebrać kogos z lotniska (ty podwieziesz kogos innym razem ktos ciebie) jakis wypad za miasto na rybki itp to bedzie jeździł autobusem czy bedzie prosił sie jak swinia kolegów ze dorzuci sie do paliwa jak go zawiezie? ja po dzis dzien nie wiem jak bilet kupic i gdzie skasować i dobrze mi z tym pomimo ze uzywam auta firmowego, mam prywatne i jade kiedy chce i gdzie chce
lepsze byle jakie auto jak żadne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
AndersB napisał:...lepsze byle jakie auto jak żadne
Tylko by WAHACZE były całe i nie "przegniłe" ... !
O ... !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
trzeba raz na zawsze odciąć pępowinę łączącą z polskim chamem, czy mieszkańcem blokowiska
ma samochód głównie po to, aby inni widzieli, że ma
a no i może się kiedyś przyda
i kto, jak kto, ale doktor powinien o tym wiedzieć
też kiedyś tam trzymałem w Polszy samochód po to aby był na wszelki wypadek
no i w sierpniu odpalałem, aby przegląd zrobić
i umyć czasem bo muchy obsrali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
po co auto na taryfa 500 co tydzien i 2200 za sieciowke ,220 za pociag na lotnoska albo 1500 taxi
tylko jak w Frogner kierowca stanie i dywanik rozlozy bo do mekki bedzie wzdychal ,to samolot poczeka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok