Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zabrane prawko w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Maciej Krupa Maciej Tkaczyk Official konto Używane :) Arni -------- przemyslaw kuniec Milena Mis Klaudia Przemus paweł wolski Adrianno12 JerzyNowok Emilian1 Amigo Transport (4554 niezalogowanych)
4 Posty
staś sobieski
(chsta84)
Wiking
Witam,
mam problem zostało m zabrane prawo jazdy za jazde pod wpływem miałem w wydychanym powietrzu 0,93 promila.Co może mi za to grozići na ile mogą zabrać mi prawko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
stas84 napisał:
Witam,
mam problem zostało m zabrane prawo jazdy za jazde pod wpływem miałem w wydychanym powietrzu 0,93 promila.Co może mi za to grozići na ile mogą zabrać mi prawko?
zalezy od okolicznosci ale chyba masz przejebane z lekka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
stas84 napisał:Witam,
mam problem zostało m zabrane prawo jazdy za jazde pod wpływem miałem w wydychanym powietrzu 0,93 promila...
Co może mi za to grozići na ile mogą zabrać mi prawko?

W tym przypadku wszystko zależy od Sądu ...! .
---
Mogą kazać powiesić ciebie za ... Mosznę ... i napoić alkoholem , tak byś miał z 3,90 promila .
---
Mogą też zasadzić więzienie i grzywnę ...!
---
Wszystko zależy w jakich okolicznościach byłeś zatrzymany i jak często w tej okolicy są podobne przypadki ...
---
Również zależy od samego nastawienia Policjantów Ich Adwokata i samego składu sędziowskiego .
---
I najważniejsze ... zależy też jaki Masz wygląd i jak jesteś wyszczekany ... ! ....
---
Mange komponenter for å vurdere.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a czy alkohol był z przemytu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
mariusz mariusz
(mariuszmariusz)
Stały Bywalec
Ja strzelam : 25.000 Kr grzywny i 7 dni aresztu

no i oczywiscie zabranie prawka na 2 lata

ma ktos inne propozycje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
momo _pl
(momo_pl)
Wiking
propozycji nie mam ale mam nadzieje ze dojebia mu z grubej rury , tak aby reszta balwanow sie przestraszyla i w no. nie robila drugiej polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
taaa
świniarnia zaraz zacznie pisać, że zaraz zakładacie, że jak Polak to był pijany
a jego mogli komary pogryźć
natarł się spirytusem salicylowym i przez skórę do krwi się dostało
co tłumaczenia polactwa nie znacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:...a jego mogli komary pogryźć ...
Toś Mnie rozbawił ... !
---
Jednak to jest punkt obrony ...
---
PIJANE komary , napastowały bezbronnego polskiego Kierowcę ... podczas jazdy ...!
---
STĄD taka Niska zawartość alkoholu we KRWIECH Polaka ... ! /ponieważ co to jest za dawka 0,93 promila /
... ŚMIECH NA SALI ROZPRAW i Obraza Godności ... !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dik Dik
(Dik)
Wiking
Bo co to jest tak naprawde 0,93 promila?? W takich Niemczech np.dopuszczalna ilosc alkoholu dla kierowcy tj.1,1 promila, pod warunkiem, ze nie spowoduje wypadku, bo wowczas granica konczy sie na 0,3. Pytanie. Na 1000 kierowcow z zawartoscia alkoholu , no powiedzmy te 0,93 ilu spowoduje wypadek, wiedzac, ze konsekwencje beda mieli ostre, a ilu 1000 trzezwych kierowcow spowoduje wypadek w tych samych warunkach drogowo - czasowych, wiedzac, ze nie beda mieli zadnych konsekwencji, po za materialnymi??? Nie wiem kto z Was jezdzil na lekkim rauszu, ale mi wlasnie w Niemczech sie zdarzylo i jezdzilem wowczas na maxa ostroznie i spokojnie, co nie zawsze zdarza sie na trzezwo, kiedy czlowiek sie spieszy.
Inna ciekawostka, TVN Turbo chcialo kiedys udowodnic niebezpieczenstwo jazdy na lekkim rauszu i zaproszonemu Januszowi Korwinn-Mikkemu kazano przejechac pewien skomplikowany odcinek placu (pacholki, mijanki etc), a nastepnie poczestowano alkoholem i tak mniej wiecej po godzinie wyszlo, ze ma 0,6 promila. Kazano mu test powtorzyc. Co wyszlo?? Przejechal go lepiej na rauszu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
w wydychanym powietrzu 0,93 promila.
to ile wypil i kiedy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj