Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(11333 niezalogowanych)
38 Postów
Marcin S
(pippen)
Nowicjusz
i jeszcze jedna ciekawa uwaga. Na plaży byli też chłopaki z Arki Gdynia i Cracovi Kraków. Jakoś żadnych dymów nie było. Ciekawe?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Marcin S
(pippen)
Nowicjusz
maniakalnie napisał:
pippen napisał:
maniakalnie napisał:
pippen napisał:
WilhelmTell82 napisał:
http://wiadomosci.onet.pl/slask/pseudokibic-ruchu-chorzow-zaatakowal-kobiete/0q513

Tak jak pisalem wczesniej to sa zwykli bandyci w szalikach,a nie kibice i rzad dawno powinien ich palowac,az im sie ode chce uczciwych ludzi terroryzowac.

czy ty się dobrze czujesz? byłeś tam? ja tak! Przez 8 godzin nic na plaży się nie działo, chodzili ludzie, wszyscy kulturalnie się bawili i nie było problemów. Uczciwych ludzi terroryzować? Człowieku wiesz że ten statek ma zakaz wpływania do USA za podobne rozboje jak w Gdyni? Wiesz co robili wcześniej m.inn. w Świnoujściu? Nie wypowiadaj się na tematy o których nic nie wiesz !!

dobre
polecam zatem obejrzec filmiki (Szczególnie ten drugi), jakie nagrała laska siedząca w tym czasie na plaży... jakbym tam była z dzieckiem,to bym się zawinęła w te pędy. miło i kulturalnie to chyba mamy inny pogląd na to,co jest kulturalną zabawą w miejscu publicznym w środku dnia.

kontakt24.tvn24.pl/temat,nie-czulam-sie-...,html?categoryId=496

no rzeczywiście było fest niebezpiecznie: Śpiewy, tańce, race świetlne i wyzwiska .... trzeba się ubierać i uciekać z plaży. Spokojna zabawa bez napinki. Nikogo nie atakowano, nikomu nie kazano się zbierać do domu ... Jakoś laska kręciła film i się nie bała .... bo nie było czego

Nie rozumiem, ale to fakt że można bać się nawet lecącej muchy ....

"lechia kurwa,tak jest", "policje jebana beeeedzie", "arka gdynia kurwa świnia", jebana arka,jebac"bla bla bla - wszystko w ciągu 60 sekund...

Nie napisałam nic o strachu, tylko o KULTURZE! dlatego też napisałam że jakbym była tam z DZIECKIEM, to bym się zawinęła, żeby nie musiało słuchac takich, jak to ty nazywasz "śpiewówi tańców i zabawy bez napinki". Ale rzeczywiście jeśli dla ciebie kulturalna zabawa to taka właśnie jak na załączonym obrazku, to naprawdę nie ma sensu wdawac się w dyskusję, bo mam ciut inne kryteria, i raczej się nie dogadamy. ale ok, nie wszyscy muszą się przecież ze sobą zgadzac.

I jeszcze raz powtarzam - nie dyskutuję tu o policji,rządzie,reakcji władz itp itd, jedynie o przywołanej kulturze TYCH konkretnych kibiców. Bo też wiem, że nie cała społecznośc kibicowska to chamy i prostaki.

jak ja bym był z dzieckiem, to znaczy że mam nasrane we łbie ....
Śpiewy niestety są nieco wybredne, ale niestety to (powtarzam NIESTETY) jest norma. Wystarczy włączyć CB, przejść się na targ, czy pochodzić po naszych ulicach ... Taka moja Pani kultura w narodzie jak za szlacheckiej Polski liberum veto .... chamstwo i prostactwo (NIESTETY)

Jednak nagonka nie jest na temat WYZWISK, cz chamskiego zachowania a "NAPAŚCI" na obcokrajowców a to mała różnica.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak

sa kraje gdzie nie panuje ustroj totalitarny a panstwo nie ma monopolu na przemoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pippen napisał:
Wystarczy włączyć CB, przejść się na targ, czy pochodzić po naszych ulicach ... Taka moja Pani kultura w narodzie jak za szlacheckiej Polski liberum veto .... chamstwo i prostactwo (NIESTETY)

no tak antypolonizm ma się coraz lepiej
ataki na Naród Polski stają się coraz bardziej brutalne, agresywne i nieprzebierające w słowach
żadnego szacunku dla tych co żywią i bronią, co swoją krew i produkty rolne oddawali dla dobra państwa, a nawet świata
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wracajac do tematu

notabena szabla husarska jest najlepsza klinga na swiecie

www.polskieradio.pl/39/156/Artykul/91532...-polski-as-mysliwski
Antoni Głowacki, stał się sensacja dnia. Zestrzelił pięć – jeden po drugim – pięć samolotów niemieckich.

i nie pozwolono polskim lotnikom na udzieal w defiladzie w Londynie

na defiladzie w Berlinie tez nie bylo Polakow ,za to byli zdrajcy i kolaboranci z Francji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
konflikty.wp.pl/kat,1515,title,Grupa-rek...43718,wiadomosc.html
Poland First to Fight" - Hiszpanie, którzy kochają polskie wojsko
Wasza historia jest wspaniała - odpowiadają członkowie "Poland First to Fight". Na ich stronie internetowej można przeczytać m.in. o zasługach Rzeczpospolitej wobec Zachodu. "W 1920 roku Polska, która dopiero odzyskała niepodległość, uratowała Europę, powstrzymując maszerujące na nią sowieckie hordy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Ja jestem dumny,z moich polskich rodzicow!
Stworzyli takiego zajebistego (polskiego) goscia jak JA!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ty badz dumny z dziadkow ze zrobili takich zajebistych ludzi i ze im sie chcial chcie cie w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok