Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1690 niezalogowanych)
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
kaja20 napisał:
i jeszcze trzeba wiedzieć kiedy dziecko zaatakował wirus a kiedy bakteria , trxeba umieć rozpoznać przyczynę i ją leczyć.

No wlasnie, czyli jak rozpoznac ??? Zaznaczam, ze w temacie wirus/bakteria brak mi lotnosci Karola.
Z podanych linkow nic nie wynika, poza tym, ze naukowcy opracowali test . Artykul jest z 2011. Czy taki test, ktory mozna stosowac w warunkach domowych istnieje w sprzedazy dla zwyklych smiertelnikow ? ( nie mowie tu o zakupie domowego laboratorium ).

A tak na marginesie: bylabys w stanie dac 2-latkowi antybiotyki bez konsulatcji z lekarzem ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
LEchu234 echul
(LECHU234)
Wiking
Mi chodzi o zwykle formalnosc a Pani doktor internetowej medycyny proponuje mi gusla z google.
Wyglada na to, ze zwykla karta nfz z wystarczy w razie czego odpukac.

A tak na marginesie: myslalem, ze w sekubdzie uzuskam odpowiedz na moje pytanie. Nikt nie przebywa w NO na takich zasadach jak jachce?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(kaja20)
Nowicjusz
jestem po ratow. med. , dałabym antybiotyk i zastrzyk w pupe jak potrzeba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Kaju, ja sie nie zgrywam, bo spotkalem mamuski, ktore na pirewsze oznaki kataru i pdzeziebienia pakuja w dzieci mozne antybiotyki...
Pozniek sa zdziwione, ze ich dzieci maja biegunki i zastanawiaja sie co jest nie tak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok