Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
katarzyna cholewa Ana Ania elwira duda Kamil Kamsonik ela Przetocka Rafal1984 kinga70 Licznerska Nowa pl (5193 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
valdi19b napisał:
Chcialeś bełkotać to zainwestowałeś. Ja chcę rozmawiać więc próbuje coś innego i może inni też chcą. Więc jak nie byłeś tym zainteresowany to mógłbyś łaskawie nie pisać.
Dlaczego wzbraniasz innym udzielania w temacie swoich spostrzeżeń ?
---
Przecież takie osoby , też coś wnoszą , wbrew pozorom w ten temat .
Chociażby to , że podnoszą temat na górną półkę czytelności ...
a to bardzo ważne w tym systemie widoczności jaki jest zainstalowany na Tym Forum .
---
---
Co do samego Tematu
Mam skype i byłbym chętny na takie douczanie ...
nie posiadam gg , albo mam nieaktywne , jakoś Mi gg obecnie nie leży .
---
Jak to osobiście widzisz w praktyce ?
Znaczy ...
piszemy i mówimy tylko på norsk ,
czy jednak są to jedynie luźne rozmowy po polsku z udziałem wtrętów norweskich ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
są plany aby po polskiemu dyskutować o zawiłościach norweskiego
wspierać jeden drugiego
takie AA
anonimowi antynorwescy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów
Michal Lozicki
(krefes1)
Stały Bywalec
Witam wszystkich. Ja też się na to piszę. Już dawno nosiłem się z zamiarem napisania takiego wątku.Na pewno nam to bardzo pomoże w przyswajaniu tego języka. Każdy coś tam doda od siebie i może z tego wyjść fajne przedsięwzięcie. Będę bacznie obserwował wątek. Jeśli ktoś może ze mną pogadać, pomóc to proszę pisać na priv. Wymienimy skype. Pozdrawiam!! Życzę owocnej nauki!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
M. M.
(M12tri)
Nowicjusz
Podpinam się w wolnym czasie, proponuje skype?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów
Kamila ...
(kamila00)
Początkujący
telepatycznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów
Michal Lozicki
(krefes1)
Stały Bywalec
Hei alle!! Są. Jeg vil gjerne begynne skrive pa norsk. Men jeg er ikke sikker om min gramatikk. Hvis du vil a skrive ogsa pa norsk og sjekke annen personel, du kan gjore det. Jeg haper at annen skal ha initiativ pa det. Ha det bra!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Nowicjusz
Seriøst skriver du bedre enn en typisk pakistaner, men du må praktisere skriftlig språk litt mer . Dermed kan jeg si "lykke til" til dette.
PS. Sjekk en gang til hva du har skrevet i posten din. Selv om det er lov å gjøre feil i muntlig språk, må du passe på hva du skriver, og hvilke regler du må huske på
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów
Michal Lozicki
(krefes1)
Stały Bywalec
OOOOO Mange takk for din forklare meg pa. Jeg vet at jeg ma mange mer praktiser min skriftlig. Men jeg laerer norsk bare fire maneder, altsa det er veldi viktig til meg viserer din. Kanskje en gang til skrev jeg ikke bra , men jeg vil prove skrive bedre. Sa en gang jeg takker deg til!!11 Din sprak er veldig god!! Hvor lange laeler du norsk>?? Hadde du leksjoner pa skole?? Snakker du mye med norske folk pa jobbe??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Nowicjusz
Jeg snakker kun norsk på jobben min ;(, men likevel må jeg legge meg ned snart...Så er du en flink mann hvis du hadde begynt å skrive på norsk så tidlig . Jeg har startet mitt eventyr med norsk i ett og et halvt år på grunn av store utfordringer med å finne en jobb. Det er mye å prate om . God natt.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów
Michal Lozicki
(krefes1)
Stały Bywalec
Ok god natt!!! Kanskje vi kan prater pa norsk neste gang. Jeg laerte fire ny ord da jeg skrive meg deg. Alldri jeg hadde ikke noe skole, altsa jeg kan ikke laere god norsk gramatikk. Sa takk at du kan skrive til meg!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok