Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Jeśli masz jaką kolwiek podkładkę,że poż yczyłeś komuś kaskę możesz przejść się do adwokata jesli pracowałeś i nie zostało ci wypłacone wynagrodzenie możesz to zglośić na policję,a jeśli nie posiadasz żadnych dowodów to moze daj sobie spokój
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(limonka)
Początkujący
grenada napisał:
Witam!szukam firmy lub osoby ktora zajmuje sie windykacja od osoby prywatnej tutaj w Norwegii?prosze o namiary.z gory dzieki

I znowu prosto zadane pytanie, a po drodze mase zbędnych porad, zamiast konkretnej odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
limonka napisał:grenada napisał:
Witam!szukam firmy lub osoby ktora zajmuje sie windykacja od osoby prywatnej tutaj w Norwegii?prosze o namiary.z gory dziekiI znowu prosto zadane pytanie, a po drodze mase zbędnych porad, zamiast konkretnej odpowiedzi

JESTEŚ AKURAT W BŁĘDZIE ...
---
Ponieważ to pytanie jest z dziedziny ... Hau... szukam .... , Hau ...osoby prywatnej ...
Hau...hau...hau ...
---
Jest bardzo nieczytelne i olewające potencjalnego Informatora ...
---
Dlatego tyle domyślnych podpowiedzi ...
---
By takie pytanie było proste i czytelne powinno brzmieć ...
W tym stylu
: Na przykład TAK ....
---------------------------------------------
Osoba prywatna zalega Mi z płatnością za wykonaną fizyczną pracę / remont łazienki/ . Mam spisaną odręczną umowę , na termin wykonania i kwotę . Termin został dotrzymany , a z wynagrodzenia została wypłacona jedynie zaliczka w kwocie 20% z całości ... potwierdzona podpisami...Gość miga się już drugi miesiąc z wypłatą pozostałej kwoty .... a termin płatności na umowie jest określony na tydzień po skończeniu projektu...!!!
---
Jakie mam prawne możliwości , wyegzekwowania Mojego Wynagrodzenia ...
Może ktoś z Was zna legalnego windykatora ... z terenu Drammen ... tam był wykonywany nieszczęsny projekt .
------------------------------------------------
O...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(limonka)
Początkujący
Chyba się powieszę, co się nie odezwę tu, to się dowiaduję, że jestem w błędzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
gabriel napisał:
limonka napisał:grenada napisał:
Witam!szukam firmy lub osoby ktora zajmuje sie windykacja od osoby prywatnej tutaj w Norwegii?prosze o namiary.z gory dziekiI znowu prosto zadane pytanie, a po drodze mase zbędnych porad, zamiast konkretnej odpowiedzi

JESTEŚ AKURAT W BŁĘDZIE ...
---
Ponieważ to pytanie jest z dziedziny ... Hau... szukam .... , Hau ...osoby prywatnej ...
Hau...hau...hau ...
---
Jest bardzo nieczytelne i olewające potencjalnego Informatora ...
---
Dlatego tyle domyślnych podpowiedzi ...
---
By takie pytanie było proste i czytelne powinno brzmieć ...
W tym stylu
: Na przykład TAK ....
---------------------------------------------
Osoba prywatna zalega Mi z płatnością za wykonaną fizyczną pracę / remont łazienki/ . Mam spisaną odręczną umowę , na termin wykonania i kwotę . Termin został dotrzymany , a z wynagrodzenia została wypłacona jedynie zaliczka w kwocie 20% z całości ... potwierdzona podpisami...Gość miga się już drugi miesiąc z wypłatą pozostałej kwoty .... a termin płatności na umowie jest określony na tydzień po skończeniu projektu...!!!
---
Jakie mam prawne możliwości , wyegzekwowania Mojego Wynagrodzenia ...
Może ktoś z Was zna legalnego windykatora ... z terenu Drammen ... tam był wykonywany nieszczęsny projekt .
------------------------------------------------
O...!!! .

I właśnie tak to powinno wyglądać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Windykacja?
Jak coś to ja mogę wziąć kumpli z Combat 56 co są tutaj i możemu gościowi zrobić wjazd na chatę reszta zależy od ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ach te amerykanskie filmy......

dopiero szukałes pomocy przy odszkodowaniu po smierci taty, byłes "małutkim pikusiem", grzecznym do bólu,miłym az nadto, a tymczasem chcesz sie w gangstera zabawiac......
na gangstera to trzeba miec wygląd i przynajmniej dresik "adasia"......
wiec lec na kuznie, zbuduj swoje wątłe ciało, skoncz jakies studia czyt. "E=Mc 2" i działaj, bo kretaczy wciąż przybywa.....

Ty sie lepiej na kierownicy skup, bo slizgo i "zima" w pełni : ))
Szerokosci!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Marianek
Powiem ci że niektórzy to wogóle się na żartach nie znają i nie umią ich interpretować.
Ponadto co z tego że ktoś jest wyszkolony w Combat56 jeżeli zazdrościsz to zapisz się w Polsce do Majora Arkadiusza Kupsa który przyjmuje na szkolenia nie bede mówił ci ile takie szkolenie kosztuje bo byś się za głowę złapał.
A dodam jeszcze że znałem takich polaków którzy w Oslo zajmują się windykacją bo mój kumpel ich wynajmował.
A te zdjecia u mnie są przestarzałe sprzed 4 lat bo nie miałem innych więc nawet nie wiesz jak wyglądam teraz. Wątłe ciało to ty chyba masz bo ja ważę 85 kilo i ćwicze codziennie w swojej małej siłowni którą mam w piwnicy nic takiego bo to tylko ławka. gryfy 2 z obciążnikami, i małe hantle.
Ponadto ci co mnie znają to wiedzą że jestem bardzo miły i grzeczny bo tak mnie rodzice wychowali i zawsze chodzę w dresach adasia bo są wygodne dla mnie.
więc nie oceniaj innych po wypowiedziach bo ktoś może ciebie ocenić i nie będzie ci juz tak miło.
Więc moja rada to zanim coś napiszesz na kogoś to najpierw przeczytaj 10 razy wypowiedź zinterpretuj ją poprawnie i przemyśl to co chciał ktos przekazać w swojej wypowiedzi a unikniesz takiej krytyki w swoich wypowiedziach. P R O S T O
POZDRO
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
SpikeMc2 napisał:

Powiem ci że niektórzy to wogóle się na żartach nie znają i nie umią ich interpretować.

nie zauwazyłes tego znaku ( " ) miedzy wierszami ?
to tzw. cudzysłów

wyluzuj wiec i usmiechnij sie

ps: mnie szkolił niejaki Jacek P pseudonim " pierdolniety" i tez jestem dobry, prawie jak jasta > przyczajony tygrys, ukryty smok : ))
pozdro!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
SpikeMc2 napisał:
Marianek
Ponadto co z tego że ktoś jest wyszkolony w Combat56 jeżeli zazdrościsz to zapisz się w Polsce do Majora Arkadiusza Kupsa który przyjmuje na szkolenia nie bede mówił ci ile takie szkolenie kosztuje bo byś się za głowę złapał.
A dodam jeszcze że znałem takich polaków którzy w Oslo zajmują się windykacją bo mój kumpel ich wynajmował.
A te zdjecia u mnie są przestarzałe sprzed 4 lat bo nie miałem innych więc nawet nie wiesz jak wyglądam teraz. Wątłe ciało to ty chyba masz bo ja ważę 85 kilo i ćwicze codziennie w swojej małej siłowni którą mam w piwnicy nic takiego bo to tylko ławka. gryfy 2 z obciążnikami, i małe hantle.
Ponadto ci co mnie znają to wiedzą że jestem bardzo miły i grzeczny bo tak mnie rodzice wychowali i zawsze chodzę w dresach adasia bo są wygodne dla mnie.
więc nie oceniaj innych po wypowiedziach bo ktoś może ciebie ocenić i nie będzie ci juz tak miło.
Więc moja rada to zanim coś napiszesz na kogoś to najpierw przeczytaj 10 razy wypowiedź zinterpretuj ją poprawnie i przemyśl to co chciał ktos przekazać w swojej wypowiedzi a unikniesz takiej krytyki w swoich wypowiedziach. P R O S T O
POZDRO

85 kg to powazny wynik. Jesli z ta waga dobrze wygladasz to masz pewnie 156 wzrostu
A u kupsa na smiesznym kursie nauczysz sie windykowac? I co ? skoczysz na goscia ze spadochronem albo nauczysz sie samoobrony w kilka tygodni?
Potem juz pewnie bedziesz dyplomowanym windykatorem. Masz racje niektorzy " nie umia" interpretowac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok