Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Lysakowski Charlie B Milena Mil m364 Justyna Muszyńska Gregório Rejma bartonlini hdt kan (5090 niezalogowanych)
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Mnie sie wydaje ze bycie na chorobowym nie moze spowodowac utraty pracy tak po prostu z data wygasniecia kontraktu

masz racje

wydaje ci sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Ronn napisał:
fullcasco napisał:
a gdzie jest napisane ze firma musi przedluzyc kontrakt nawt jesli nie hcorujesz

Jesus MAria....!! Nigdzie nie jest tak napisane. Mnie sie wydaje ze bycie na chorobowym nie moze spowodowac utraty pracy tak po prostu z data wygasniecia kontraktu. pracodawca nie ma prawa zwolnic z powodu choroby , to jest oczywiste ale tu mnie martwi akurat okres wygasniecia kontraktu

ale ty pitolisz jak potłuczony. Kontrakt kończy się z datą jaką masz na umowie, chorobowe to osobna sprawa. to by dopiero było super sprawa jakby fakt bycia na chorobowym zmuszał do przedłużenia umowy

Normalna sprawa jak byłeś na chorobowym bo byłeś chory i jest dalej praca to dostaniesz umowę po powrocie do zdrowia (choć pracodawcy wolą zdrowych ludzi mieć bo chorujący rozwala mu plany, wiec to może być różnie), a jak symulowałeś to.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Cholerni anal-fabeci - w ogole!
szarmancki dzisiaj jestes
okazujesz tyle litosci
tak ich delikatnie traktujac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Matijas Tre
(Harnasek)
Wiking
Chodziło mi czy jest określona liczba dni po ukończeniu kontraktu w których można się rozchorować i mieć oczywiście za to zapłacone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok