Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

POMOC NA eBay, - Norwegia

Czytali temat:
Arkadiusz Be Bondzio Paulinkaaa 1111 (2020 niezalogowanych)
3 Posty
Andrzej Nowo
(andnowo)
Wiking
Jakiś czas temu wpadłem na fajny pomysł na biznes w Norwegii, a jak wiadomo największym rynkiem zbytu jest internet. Pierwsza myśl to eBay.
Niestety ebay ma jakieś głupie ograniczenia dla Polaków bo konto było zarejestrowane w Polsce. Ja potrzebuje robić pieniądze na ludziach , a oni mi mówią, że trzeba mieć 10 komentarzy. Do tego od pierwszego komentarza trzeba poczekać 90 dni, żeby puścili sprzedaż na zagranicę! Znajdzie się tutaj paru śmiałków z kontami na yebajó, którzy coś ode mnie kupią i oczywiście zadowoleni z transakcji będą bez wydanej złotówki/korony? Bo sprzedanie czegoś na pl ebayu graniczy z cudem. Kilka komentarzy na pewno mi pomoże.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
andnowo napisał:
Znajdzie się tutaj paru śmiałków z kontami na yebajó, którzy coś ode mnie kupią i oczywiście zadowoleni z transakcji będą bez wydanej złotówki/korony?
A jak ty sobie wyobrazasz kupno bez wydanej złotówki/korony?

No i najwazniejsze - co sprzedajesz? Rzuc link do twojego sklepu, to sobie zobaczymy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Pomyliles chlopie platformy. Zamiast na ebay sprobuj na etsy, jest najwieksza w tego typu sprawach.

www.etsy.com/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Andrzej Nowo
(andnowo)
Wiking
Ech, liczyłem na pomoc, ale tak to jest z naszymi rodakami. Oczywiste, że zależało mi tylko na tym aby zgarnąć kilka komentarzy pozytywnych aby rozpocząć handel poza ebay.pl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
podaj linka DO SWOICH AUKCJI
MOZE COS KUPIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
andnowo napisał:
Znajdzie się tutaj paru śmiałków z kontami na yebajó, którzy coś ode mnie kupią i oczywiście zadowoleni z transakcji będą bez wydanej złotówki/korony?
moze cos kupie andnowo napisałbez wydanej złotówki/korony?

a referencje rowniexz wystawie gratis

jak tylko otrzymam towar gratis

tylko uwazaj bo w cubus kiecka kosztuje 60 zl
albo 120kr
co znaczy ze trzeba pracowac 8 h za zlotowki ,albo 20minut za korony n
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kamil Rutkowski
(motokamilos)
Wiking
Wejdz na ebay.com wpisz przedmioty do 2 usd free delivery Musisz kupic co najmniej 100 rzeczy od roznych sprzedawcow Po otrzymaniu 100 pozytywnych komentarzy tak na prawde Twoje konto ma pelne mozliwosci. Wedlug mnie czas ebaya juz przeminol. Teraz chinczycy sprzedaja wszystko w super cenach ludzie sie zanizaja oplaty rosna ebay zawsze po stronie kupujacego w przypadku sprawy. W kazdym razie powodzenia mam nadzieje ze Ci sie uda byc top...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok