Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Siłownia - Czy konieczny jest nr personalny? - Norwegia

Czytali temat:
Perfekt Maler Marcin Pietrzak Michał Sidorowicz Krystian S (788 niezalogowanych)
3 Posty
Marcin Pietrzak
(MarcinPietrzak)
Wiking
Witam, jak w temacie, czy do zapisania się na siłownie potrzebuje nr personalnego? Słyszałem że tak jednak chciałbym to zweryfikować. Za pomoc serdecznie dziękuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Zenon Ile
(Zen_I)
Wiking
Kup sprzęt i trenuj w domu, taniej będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Zen_I napisał:
Kup sprzęt i trenuj w domu, taniej będzie

Widac, ze w sprawach treningu jestes leśny. Najtanszy abonament we Fresh kosztuje 199kr. Jak zaplaci gotowka z a 12miechow to cena jest 2388 + opaska i członkostwo.

Po ilu latach zwroci sie sprzet? nie mowiac o ciagach z 250 kg w sypialni na 4 pietrze.
www.freshfitness.no/medlemskap-og-priser/

Pozostan moze przy butelce z bezclowki.

PS Czy trzeba miec perso nie wiem. Moze ktos z bywalcow pomoze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Zenon Ile
(Zen_I)
Wiking
To u ciebie bo u mnie 500, a sprzęt kosztował mnie 3000 nok a ty targasz ale chyba butelki do Spara!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Zen_I napisał:
To u ciebie bo u mnie 500, a sprzęt kosztował mnie 3000 nok a ty targasz ale chyba butelki do Spara!!!

Masz link, a ceny na wiejskich silowniach mnie nie interesuja. W miescie tyle kosztuje. Dobra calodobowa 359 miech. Sztangielki do 77. Ale z kim i o czym ja pisze... Czy musze ci cos udowadniac? Nie sadze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
opptymus napisał:

Masz link, a ceny na wiejskich silowniach mnie nie interesuja. W miescie tyle kosztuje. Dobra calodobowa 359 miech. Sztangielki do 77. Ale z kim i o czym ja pisze... Czy musze ci cos udowadniac? Nie sadze.[/quote]

musisz umrzeć - li i jedynie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Zenon Ile
(Zen_I)
Wiking
opptymus napisał:
Zen_I napisał:

Masz link, a ceny na wiejskich silowniach mnie nie interesuja. W miescie tyle kosztuje. Dobra calodobowa 359 miech. Sztangielki do 77. Ale z kim i o czym ja pisze... Czy musze ci cos udowadniac? Nie sadze.

Zawsze jest to jakaś alternatywa jeżeli tylko masz taką możliwość (siłownia w domu), bo przecież nie muszę wspominać tu o chigienie, dojazdach itp. I masz racje mi nic nie musisz udowadniać. Personalny pewnie zależnie od tego jak będziesz chciał płacić jeśli Giro co miesiąc pewnie będą chcieli, ale być może d-nummer wystarczy.

PS. Anetko do ciebie odezwę się później.:-D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marcin Pietrzak
(MarcinPietrzak)
Wiking
Słuchajcie, to było proste pytanie i oczekuje prostej odpowiedzi na zasadzie TAK lub NIE. Po co tracicie czas na kłótnie w tak prostym temacie? Na chłopski rozum, jeśli jestem tutaj i wynajmuje chatkę to nie mam zamiaru kompletować sztosu niepotrzebnych mi tutaj gratów tylko iść, zapłacić i wszycho. Jak bym chciał mieć domową siłownię to bym zwiózł wszystko z PL bo takowy sprzęt posiadam. Więc prośba jeśli ktoś wie coś konkretnego w tym temacie to proszę o pomoc. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tu se luknij co najbardziej rzeźbi
www.jwip.pl/readarticle.php?article_id=1237
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty