grzes333 napisał:
masz cos ale nie po Szwabsku ...moze byc ang,nor rosyjski
wpisz w google +88888 jest tego od groma
Dlaczego twierdzisz autorytatywnie iż to bezwzględna wina MYcall.
Przecież ta firma nie posiada takiego numeru. Chcesz być wiarygodny, i naprawdę pomóc innym, to podaj cały numer, razem z prefiksem przed plusem.
Inaczej jest to bezzasadne pomówienie.
to jest caly numer i gadaja tylko po angielsku ani slowa po norwesku nawet na moje zadanie mowienia po norwesku rzucaja slychawka
a kto przekazuje im pieniadze jak nie mycall?Myślałem, że jesteś bardziej rozgarnięty od pozostałej gawiedzi na tym forum / oczywiście myślałem tak, na podstawie twojej aktywności i tym co nieraz naprawdę pozytywnie indywidualnie reprezentujesz/.
Jednak skoro ty sam nie potrafisz znaleźć bezpośredniego nadawcy i zasłaniasz się bzdurnymi domniemaniami, to już w tym momencie nie mamy o czym dalej dyskutować.
Podajesz jakieś mało ważne linki, niektóre naprawdę już bardzo archaiczne /2007rok/.
Jednak tak naprawdę, nie potrafisz znaleźć aktualnego właściciela numeru >88888888888888888888888888888888<.i to z plusem na początku.
Przy okazji gwoli naprowadzenia:
Sieć MYcall nie płaci żadnej opłaty bezpośrednio żadnemu właścicielowi danego numeru, a jedynie innej sieci w której ten dany numer jest zarejestrowany.
I dalej:
To że dany numer pobiera jakąś opłatę za wygenerowane połączenie, nie jest wcale niezgodne z prawem komunikacyjnym, przecież każdy użytkownik internetu ma prawo i nieraz wręcz obowiązek, zapoznać się bezpośrednio z danymi regulaminami, nie koniecznie klikając na potwierdzenie zrozumienia czytanego akurat tekstu takiego regulaminu.
Nikt też nie nakazuje tobie i innym podobnym zatwierdzać udziału w różnych ogólnie dostępnych sponsorowanych "pseudo darmowych akcjach internetowych" .
I tak dalej.