1 NOK
www.nrk.no/norge/vil-sende-ut-kriminelle-raskere-1.8312962 www.abcnyheter.no/nyheter/2012/09/13/158...retur-av-utlendinger deportuja bandziorow w 72 godziny i dostali dodatkowe pieniadze
Ostatnio zastanawiam się czy jest to możliwe. Denerwuje mnie, że można tu wszystko sprawdzić, a przecież powinno być prywatne. Czy ktos orientuje sie czy mozna to sobie zawrzeć?
od urodzenia dumny z pochodzenia
30-06-2015 20:51
Witam. Czy ktoś z Was się orientuje jak mogę zrezygnować z siłowni (ELIXIA)?? Umowę mam na rok. Chodzę ponad 3 miesiące ale dłużej nie chcę? Pomóżcie
Dzien dobry, Jezeli zamieszczam ogloszenie nie w tym watku to prosze o przesieniesie. Szukam fryzjerki,ktora 6,7 lat temu mieszkala na Gullhella,ale przeprowadzila sie kilka lat temu na ...
Czesc. Poszukuje opiekunki do 1,5rocznego synka. Interesuje mnie osoba,ktora moze u nas zamieszkac w domu pod Oslo.nr tel 46627516pozdrawiam serdecznie
Witam ! chcial bym kupic bilet online na przeplyw promem po GeirangerFjord , z Valldal do Geiranger , czy moze ktos wie jak moge kupic bilety online? ,
Witam pilnie zamienię auto na Norweskich blachach TOYOTA WERSO 2007 ROK 2,2D LUB INNE PROPOZYCJE
Witam, poszukuję kogoś, kto w najbliższym czasie będzie jechał do Oslo z okolic Krakowa/Katowic, jakby ktoś coś wiedział proszę o kontakt
Cześć wszystkim, Mam na imię Ula i mam 30 lat, szukam pracy jako barman, kucharz lub jako asystentka w domu starców i sprzątaczka. Ukończyłam szkołę gastronomiczną - kucharz. Mam 4 lata doświadczenia ...
Cześć, Szukam informacji na temat inwestowania w złoto czytałem na kilku serwisach, że jest to całkiem bezpieczna inwestycja. Szukałem miejsca w którym mógłbym się zaopatrzyć na przykład ...
Witam, szukam elektryka w Oslo i okolicach. Proszę o tel 462 28 882
Witam. Prawdopodobnie mój temat przewijał się tutaj setki razy,wiec mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Staram się o dagpenger ale za każdym razem kiedy się loguję na swoją stronę wyskakuje mi napis, że ...
Karol Pitek
29-06-2015 16:16
Witam, czy ktoś z forumowiczów gra w lotka w Norwegii? Posiadam karte visa DNB bez zdjęcia. Byłam w kilku punktach (Kiwi, Bunpris, Coop) i powiedzieli mi, że mając tylko tą kartę nie mogę zagrać. ...
Jadę autem osobowym 18.07 do Ostrowca Świętokrzyskiego,mam 3 wolne miejsca. Wyjazd z Oslo o godz. 4.00 na prom do Ystad Trasa Oslo -Ystad - Świnoujście- Ostrowiec Świętokszyski 99889886 Marcin
Mam pytanie. Czy ktoś wie czy na promie Polferis jest punkt Tax fre? Jeśli niema to czy mogę pojechać na Gardermoen do punktu Tax fre i tam załatwić zwrot mając bilet promowy?
Zna ktoś użytkownika tego portalu -Krzysztof Kozyra,co to za pajac na dodatek konfident.Nie znam typa a On mi Tu z pasaniem owiec wyjeżdza jeszcze policją straszy????
Mateusz Matias
29-06-2015 10:35
wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Lukas...8826,wiadomosc.html?
Czesc! niedawno dowiedzialam sie z roznych zrodel I gazet ze polska firma sprzatajaca zostala podana do sadu przez pracownika za niewyplacenie naleznych podatków. Znam troche sprawe I ta firme I ...
lucky69 napisał: www.1881.no/tlf/stanislaw-jazvinski_200211024S1/ Ale jaja Jasta może zadzwonie, pogadamy co? Jakie Ty masz piękne nazwisko Grafika google odnajduje Cie w koszuli w paski ...
a gdzie mają robić, jak po 6-8 mieszkają w mieszkaniu tylko kibel daje możliwość zaprezentowania odrębności
szukam fryzjerki ktora przedluzy mi profesesjonalnie wlosy,z dojazdem do domu -vikersund.moj meil anna.k31@wp.pl
Kiedy w centrach rozpoczynają się wyprzedaże?
Julia J
28-06-2015 12:55
Wczoraj bylam w centrum i widzialam ze juz zaczely sie wyprzedaze
Część mam nie typowe pytanie. Co to za zwyczaj lub święto że młodzi ludzie chodzą po mieście lilestrom po przebierani. Nie wiem więc pytam jestem tutaj miesiąc czasu .
Witam, mam kilka rzeczy do przewiezienia z Norwegi do Pl (maszyny rolnicze, traktor, koparka i rozbity samochód) jak to jest z Tym płaceniem na granicy? Ktoś już płacił Clo? Co zrobić żeby jak ...
chętnie poznam mamusie z dziećmi, mam 2,5letnią coreczke, z chęcią pobawi sie z dziećmi, zapraszam na kawe
;o
Witam, czy mogłby mi ktoś powiedzieć do jakiej siłowni najlepiej się zapisać w Mo i Rana? Bylem już w easyfit ale tam z tego co się dowiedziałem przez telefon i ze strony(na siłowni nie ma obsługi), ...
Lodzie milczą jak nie ma zdjecia
arek renegade
27-06-2015 17:56
Hej dziewczyny czy któraś mogła by pomoc? Dostałam propozycje pracy w salonie kosmetycznym i idę na rozmowę ale niewiem totalnie jak tam płaca ,pensja czy od klienta i ile Nie chciała bym sie ...
Witam, szukam elektryka. Proszę o e-mail : rafalz119@gmail.com
Witam. Szukamy mieszkania/pokoju wraz z narzeczoną i psem. Rejon okolice Stavanger, z parkingiem. Spokojni, nie palący, oboje z pracą. Jesli ktos coś wie lub może zaproponować, informacje prosze ...
szukam pracy jako lakiernik samochodowy mam 14 letnie doswiadczenie ,jestem samodzielny ,lakieruje baza wodna prosze o kontakt jesli ktos cos wie .
Witam. Z powodów zawodowych będę w Mo i Rana jakieś 3 tygodnie, i aby zagospodarować czas chciałem się zapytać co można zobaczyć (co polecalibyście) w tym mieście i jego okolicach. Pozdrawiam Artur
Wszystkim zycze milego dnia I duzo slonca na codzien tak jak dzis
KAROLINA Masazysta Medyczny ,
26-06-2015 15:43
Witam, czy ktoś wybiera się samochodem do Polski dziś lub jutro i miałby możliwość zabrania dodatkowej pasażerki? Mam prawo jazdy, mogę być zapasowym kierowcą, oczywiście zapłacę.
Pilnie poszukuję domu do wynajęcia w okolicy Hokksund, Vestfossen i najblizyszch okolicach. Najchetniez z 2 sypialniami do 8.000 kr.
Witam. Czy 18 lipca 2015 będzie ktoś z Was zmierzał w tym kierunku? Chętnie zabrałbym się na Hitre. Samolot przylatuje ok 11:00. Oczywiście partycypuję w części kosztów przejazdu na tym odcinku.
Szukamy osób chętnych do wzięcia udziału w projekcie Run Sqad Norge propagującym idee biegania, mamy co miesięczny cel zawarty w wydarzeniu na Facebook gdzie wymieniamy się swoimi spostrzeżeniami i ...
Dzień dobry tak jak napisałem w tytule szukam 2 lub 3 osoby , które chcą pojechać do Norwegii samochodem z Polski w pierwszej połowie lipca. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy ...
Witam . Mam do Was pytanie i mam nadzieje , że ktoś jest lub był w podobnej sytuacji. Mieszkałam w Norwegii z synem oraz mężem. Rozstaliśmy się i ja wyrejestrowałam siebie z Navu wróciłam z dzieckiem ...
Czy moze mi ktos pomoc w sprawie swiadczen za chorobowe w Norwegi??????? Wyjasniam : Pracujac w Norwegi zachorowalem i poszedlem do lekarza w Polsce. Chorowalem przez prawie trzy miesiace i po ...
Witam , zna ktos ciekawe miejsca niedaleko Gardermoen aby wyskoczyc na ryby ? Jak wyglada sprawa zezwolen , bo rozne wersje slyszalem
Cześć wszystkim Kuzynka w Polsce rozkręca swój prywatny biznes robiąc wszystko sama od a do z sama w domu. Wielu z Was mieszka w Norwegii w domach z rodzinami i może akurat komuś się przydadzą ...
Zobacz jak powstaje rozbudowana manipulacja graficzna z użyciem photoshopa itp. https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVu3k2tOb91hlfsVOm4q_Rk7ZpXTv1nT
Witam. Poszukuję najtańszego promu ze Świnoujścia do Ystad. Z góry dzięki za pomoc
Witam, czy ktoś z Państwa orientuje się kto ścina drzewa na prywatnej posesji ??
Od którego roku życia trzeba kupować bilet komunikacie miejskiej
Witam, prawdopodobnie od początku lipca wraz z trojką znajomych będę miała pracę przy zbiorze truskawek. Osoba od której cZekamy na telefon, nie daje nam pewności, że praca będzie obejmowała ...
gardermoen szukam transportu na lotnisko z rana/popoludnie odebrać auto z parkingu płatnego,w drogę powrotną mam 4 miejsca wolne-pisać priv. elastyczny
100km /mniej lub więcej w lipcu (wydarzenie na FB pod grupa "Run Sqad Norge" również na F zapraszam, deklarujemy że przemieżymy 100km w całym miesiącu do uwiarygodnienia naszych osiągów ...
Nazywam się Ula i mam 30 lat,szukam pracy jako barmanka,kucharka lub przy sprzątaniu. Jestem po szkole gastronomicznej z ukończonym zawodem :kucharz. Posiadam 4-letnie doświadczenie jako barmanka ...
Witam wszystkich bardzo serdecznie Mam pewien problem jestem obecnie na Dagpenger a musze poleciec do Polski i zrobic prawo jazdy Jak powinienem postapic moze ktos byl w takiej sytuacji Nie chce ...
TOMASZ STOLAREK
23-06-2015 16:15
Witam wszystkich. Mam pytanie bo ostatnio czytałem artykuł o tym ze na zwolnieniu lekarskim można być maksymalnie 12 miesięcy. ja jestem na zwolnieniu od 25 sierpnia 2014r i norweski system ...
Czy może mi ktoś pomóc? Nie wiem jakie życzenia mogła bym napisać dla starszej Pani która koczy 70lat po norwesku oczywiście!!! Wiem że dużo Norwedzy to się nie rozpisują . Proszę o jakiś poprawny ...
Lukas R
23-06-2015 13:59
Nowo otwarta gaupa na FB "Run Squad Norge" døra lubiących biegać, spacerować itp. Zapraszam...
Witam mam pytanie odnośnie wypadku który wydarzył się poza pracą. Pracuje w firmie malarskiej , jestem zatrudniony od 11.05.2015 na 3 miesiące z 1 okresem wypowiedzenia ( wstepna umowa). Wczoraj w ...
jaki internet wykupic do domu w norwegii ??