1 NOK
...jak w temacie...
Hejka Mam pytanie odnośnie pracy przy budowie dróg w Norwegii może ktoś coś wie lub słyszał jakie są zarobki możliwości zatrudnienia
Je suis Prodiz!
Mieszkanie składa się z przedpokoju, 2 pokoi, kuchni oraz łazienki z wc. W pokojach na podłodze panele, w pozostałych pomieszczeniach kafle. Media: Co miejskie, prąd, gaz, woda. ...
Witam. Pisze z malym uprzedzeniem ale to dlatego zeby wrazie czego bylo wiecej czasu na zakup biletow dogadanie sie itd... 07.11.2015 odbedzie sie mayday w katowickim spodku. Ja bede lecial napewno ...
Wie ktos gdzie sa jakies zajecie (np, taniec, gotowanie, koszykowka itd) za darmo w skien? Albo moglby podac ktos link do takiej strony?
Aki Matsumoto
08-07-2015 18:41
www.wiocha.pl/1248230,Taka-sytuacja
Praca od sierpnia, wyjazd z zaufaną firmą. Zapewniają zakwaterowanie i zwracają część kosztów podróży. Więcej informacji dla osób zainteresowanych-proszę pisać wiadomości prywatne
Hej. Jestem masazystka i chcialabym rozpoczac wlasna dzialalnosc we Fredrikstand. Czy ktos moglby mi krok po kroku powiedziec co mam zrobic by leganie prowadzic swoj biznes? Bede wdzieczna za ...
Jakies opinie o tej firmie ? Mam zamiar niedlugo udac sie do Pl, a ze nie lubie latac to zostaje mi bus :/ ale jestem sceptycznie nastawiona i wole pierw poweszyc troche , wiec jesli ktos cos wie ...
mam wrazenie ze dziewczyny to tu se znalazly prywatne zawody ktora ladniejsza albo szukam bogatego heheh czy nie prawda ?
Znacie moze kogos kto potrfi zrobic ladny makijaz i ulozyc wlosy?
Czesc , jestem w Norwegii od ponad 2 tygodni, przyjechalam do pracy sezonowej. Nie wchodzac tutaj w szczegoly, wyjazd sie totalnie nie udal i szukam teraz czegos innego na miejscu tak zeby chociaz ...
hei wszystkim jutro do godziny 10.00 mozliwy doladunek 17m3 4,3m auto jedzie do szczecina cena do ustalenia z kierowca
Hej Gdzie ucza w okolicach Oslo, Drammen Kizomby?
Kolejna audycja, którą poprowadzę zamiast Antoniego Wojtasia już w piątek, 29 maja. Tym razem dźwięki, które można w przybliżeniu poumieszczać w przegródkach electro / house / nu disco / bass ...
Krystian M
07-07-2015 01:27
Hejo Planuje wycieczke do Bergen w najblizszym czasie. Mozecie napisac o ciekawych miejscach, w ktore warto pojsc. Czy sa w centrum w miare tanie noclegi? ( np. hostele ) dziekuje za informacje ...
Co tam u was ?
Witam. Mam do odsprzedania bilety lotnicze dla dwoch osob Oslo Torp - Lublin na 09 lipca 2015 oraz powrotny z Lublin do Oslo Torp na 01 sierpien 2015 r. Koszt biletow w obie strony 2000 kr plus ...
Mozecie dodawac komentarze do tego tematu? Ja ma wylaczone. Brak ikonek odpowiedz i cytuj. Czyzby blad systemu akurat w momencie, gdy pani tlumaczka poplynela z bzdurami?
Smiac mi sie czasem chce lub plakac albo jedno i drugie rownoczesnie, gdy np na jakies tablicy ogloszen widze , ze sa polskie ogloszenia permanentnie niszczone przez polska konkurencje. Jedni ...
dostane Kamagrew Oslo ?
szukam mieszkanai 2 pokojowego na terenie bergen jak cos to priv.
Jakie kosmetyki moge włozyć do walizki podręcznej????
sand vinik
05-07-2015 14:38
Dziewczyny...Jakas chetna na opalanie, wypad nad rzeke cokolwiek...ewentualnie przejazdzka na rowerach ( niezbyt intensywna ) okolice Drammen, Mjøndalen, Solbergelva
od urodzenia dumny z pochodzenia
05-07-2015 12:38
Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda sprawa z podjęciem pracy dorywczej będąc zarejestrowanym w NAVie?? Wiem, że trzeba zaznaczać w karcie meldunkowej przepracowane dni i godziny. ...
Witaj Moja Norwegio. Mam dwa konkretne pytania. Pierwsze z nich brzmi : - Ile czasu moge LEGALNIE przebywac na terenie norwegii bez legalnej pracy i bez numeru rejestracyjnego u policji ? z ...
Witam. Jesc tu kto w Leirvik hetny pojechac na ryby ???
Witam mam 1,5 rocznego synka mam problem wczoraj pojawiła się u niego tak zwana Mastka.Syn w nocy budził się bo miał problem z wysiusianiem się i pomogła mu tylko wanienka z wodą ,dziś pojechaliśmy z ...
od urodzenia dumny z pochodzenia
04-07-2015 22:39
szuka ktos pracy w namsos i okolice ?MALOWANIE na zewnatrz
Witam. ma ktos moze wlasna firme sprzatajaca majaca zlecenia od przedszkoli. interesuje mnie wysokosc stawki? czestosc sprzatania? czy z wlasnymi sprzetami i srodkami czystosci?
Bardzo wiele osob na forum zadaje pytania dotyczace obowiazujacych w Norwegii przepisow. I oczywiscie zaczyna sie dyskusja, w krorej nieuchronnie dyskutanci przerzucaja sie cytatami z norweskich ...
Wyjazd z Stjørdal-trondheim do Szczecin-gryfino-chojna dnia 2015-07-30 o godzinie 14:00 Liczba miejsc:1Samochód:vw passat 2010Można palić:NIEKlimatyzacja:TAKcena700NOK Tel. kierowcy:47906832
Dlaczego faceci oceniając wygląd zewnętrzny wszystkich pizdeczek nie panują nad swoim popędem.Wszystkim pizdeczkom gratuluje poparcia i odważniejszych z czasem zdięć.. Ten profil spada na ...
marek zegarek
04-07-2015 01:24
Szymon Kapuściński
03-07-2015 23:05
Witam. Poszukuje polskiego psychologa. Ktos?cos? powiedzmy w promieniu do 100 km od Drammen.
nudy szkoda czasu
scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt...8c8b&oe=5610F0A1
Cześć, we wrześniu planuję z narzeczoną przeprowadzić się na stałe do Norwegi, wszytko jest załatwione, jestem po kursie języka + dodatkowa nauka w domu... Jestem w trakcie tłumaczenia dokumentów ...
youtu.be/xabcJh4G8ZU
Witam, Jestem nowy na forum i mam kilka pytań odnoście rozpoczęcia pracy. Jestem z wykształcenia Technikiem Informatykiem, ale nie sądzę , że znajdę pracę w zawodzie bez znajomości minimum podstaw ...
Zapraszamy do skorzystania z usług naszej firmy. Koncentrujemy się na potrzebach i oczekiwaniach naszych Klientów. Dla stałych Klientów super oferta. Wszelkie zapytania prosimy kierować na skrzynkę ...
Norwegia to prawdziwe zarobkowe eldorado dla naszych rodaków. Zapotrzebowanie norweskiego rynku pracy na specjalistów, w szczególności budowlanych, jest olbrzymie. Dlatego tak wielu naszych rodaków ...
Dariusz R
02-07-2015 11:32
isachsengruppen.no/karriere/jobb-i-isachsen
chcę porozmawiać z Dorotą K ur.08 09 1982 roku proszę o kontakt sprawa bardzo pilna jest w Bergen proszę o kontakt na fb
Witam.gdzie najlepiej wybrać się na ryby w Oslo?
Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje jakis portal internetowy typu otomoto ale norweski?
Patryk Pszczółkowski
01-07-2015 14:27
Dziennikarze RMF FM informują, że Olbrychski miał w wydychanym powietrzu 0,9 promila alkoholu, co oznacza, że będzie odpowiadał za przestępstwo. ...
Witam poszukuje aktualnie pracy jako monter rusztowań z kursem 46c mieszkam w bergen prosze o kontakt patrykkolo17@gmail.com
Witam wszytskich. Macie moze jakieś informacje na temat mieszkania do wynajęcia i pracy w mieście Sarpsborg ?
Warto przeczytać: wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Skandal-...c.html?ticaid=11524a