1 NOK
Witam jeśli ktoś szuka transportu z lotniska w Stavanger Sola w środę 24 czerwca godz 18.00 w stronę Kristiansand do Flekkefjord i okolice mam 6 miejsc. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. ...
SZUKAM KURSU JĘZYKA NORWESKIEGO DLA POCZĄTKUJĄCYCH W OKOLICY JESSHEIM ,LILLESTROM .
11 na 10 osób wiedziało że ta ustawa to śmieć, stworzona dla ułatwienia przekrętów, ale co tam, tak musi być, taki kraj. m.onet.pl/biznes/kraj,szz1x0
Witam wszystkich i proszę o pomoc w sprawie chorobowego. Sprawa wygląda tak ze pracuje w systemie rotacyjnym w Norwegi 12/9 i mam umowę o prace do końca roku. O obecnie znajduje się w Polsce ...
Szukam wspollokatorki
Witam chciałem się dowiedzieć jak mogę odblokować konto Norweskie jak mam zadłużone gdzieś na 350koron. jestem już w Polsce na stale i nie wiem jak to zrobić mam żeby te konto odblokować w Polsce i ...
witam jak w temacie napisałem ,czy można zwrócić samochód jeżeli zobaczyłem usterkę, tydzień po zakupie i uruchomieniu procedury rejestracji jak to wygląda formalnie...?
Witam! Poszukuje osoby lub osób nurkujacych z okolic Andalsnes
Czy jest tutaj jakaś samotna Pani? Pozdrawiam.
kolejna rybka do kolekcji 116-cm
Pawel Wasylik
21-06-2015 09:59
SIEMANKO....! Są tu jacyś ludzie - wokaliści ? Może Raperzy? Jakiś wspólny projekt muzyczny <; ???????
Witam za niecały miesiąc czasu wybieram się w podróż do Norwegii chciałem się was poradzić odnośnie przejazdu z Bergen do Flam czym najlepiej i najtaniej się tam dostać. Planuje we Flam spływ ...
Mam pytanie: Czy można jeździć po Norwegii samochodem, którego nie jest się właścicielem?. Samochód pożyczony od najbliższej rodziny na polskich numerach. Planowany czas pobytu: 2 miesiące. Czy w ...
Owszem, zdarzaja sie jednostki, ktore z roznych wzgledow probuja gnebic i niszczyc innych chcacych tu zyc Polakow. Sama to przezylam, gdy kilka lat temu przyjechalam do Norwegii. Z dnia na dzien ...
Cześć Będę mieć robotę w Norwegii na lipiec-sierpień w Moss, tylko problem pojawia się z zakwaterowaniem, bo w hotelu/hostelu mieszkać nie będziemy bo drogo jak pieron, a wynajęcie mieszkania jest ...
Bartek Dobosz
20-06-2015 21:32
Czy mozecie polecic dobra polska firme w Vestfold do budowy domu?
Adam Wiercimak
19-06-2015 19:44
WITAM, JAKIE SĄ POPULARNE SERWISY AUKCYJNE W NORWEGII? COŚ NA WZÓR POLSKIEGO ALLEGRO. BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA KAŻDĄ POMOC. POZDRAWIAM
Witam. Dostalem propozycje pracy przez Agencje z Szczecina ktora zaproponowala mi prace na terenie Norwegii jako monter rusztowan. Wszystko wydaje sie swietne ale kurs jest Online i jest to tylko 10 ...
Witam. Mam 24 lata i 27.06 przylatuję do Norwegii (lotnisko Torp). Właśnie skończyłem studia w Polsce i postanowiłem się wyrwać z kraju i spróbować swoich sił w Norwegii. szukam pokoju do ...
dobrze by byłe gdyby ten kto wymyslił budzik spóznił by sie troche ze swoim wynalazkiem
19.06.2015 Dariusz R 12:52:09 .....Hej , a gdzie ta kawa i ciasto ?? ; ) 12:52:50 to nie bylo zboczencu do ciebie Dariusz R 12:54:36 ..wypraszam sobie Dariusz R 12:54:45 spadaj ; ...
Witam od nie dawna jestem w Norwegii w okolicach Kongsvinger i szukam znajomych zeby wyjsc pgadac spedzic fajnie dzien pograc w pilke nozna i wlogole. Moze ktos jest z tych okolic?
Witam mam pytanko Bo pracowałem od sierpnia 2014 do kwietnia 2015 w agencji pracy a teraz pracuje gdzie indziej czy nalezy mi sie feriepenge i kto ma mi to wyplacić agencja czy aktualna firma ?
Witam Czy ktoś uczył lub uczy się języka norweskiego metodą SITA? Jeżeli tak to proszę o kontakt. Mariusz.
mamo ja wariat kup mi lotnisko
Marek Maszka
18-06-2015 22:00
witam-potrzebuje jakiejs dobrej rady,pocieszenia...5 dni temu dostalismy razem z mezem cudowny prezent...dwie kreski na tescie ciazowym...bylismy bardzo szczesliwi bo 3 miesiace temu stracilismy ...
lukasz solarski
18-06-2015 18:48
Witam, poszukuje jednego miejsca na jutro jesli ktos ma i moglby zabrac do karlskrony z oslo z maksymalna godzina wyjazdu do 15. Cena do uzgodnienia, pozdrawiam
archiwaipn.wordpress.com/2013/04/20/adam-michnik-archiwa-ipn/
Witam, dostalem skierowanie na przeswietlenie kregoslupa w odcinku ledzwiowym od norweskiego lekarza w ktorym widnieje informacja ze jestem polakiem. Uwazam ze nie ma to najmniejszego znaczenia ...
Co to się porobiło, komu on zawinił. A może to taka swoista REKLAMA Dziennikarze RMF FM informują, że Olbrychski miał w wydychanym powietrzu 0,9 promila alkoholu. Od razu stracił prawo jazdy. ...
Witam serdecznie mam pytanko dotyczące pewnej firmy 1-czy pracodawca może zaniżyć stawki minimalne za pracę ? 2-pracodawca od stycznia nie daje mi odcinków Lønnslipp za pensje? Czy jeśli należę ...
Witam, Chcialbym podpytac posiadaczy Nissana Leaf'a jezeli tacy sa na forum. Ile kilometrow w zimie przy temperaturze zewnetrznej 5st. C udaje sie wam przejechac. W odpowiedzi prosze podac ...
KURS 46C - 17-2 Paragraf na montera rusztowań ! Nasza firma zajmuję się szkoleniem pracowników chcących podjąć pracę jako monter rusztowań na terenie Norwegii. Szkolenie odbywa się w formie ...
Więcej: wiadomosci.onet.pl/kraj/kresowianie-zadaja-prawdy/bp497h Dlatego też głównym tematem forum dyskusyjnego będzie 70. rocznica wypędzenia Kresowian z ich historycznych siedzib, które ...
* UWAGA NA OSZUSTÓW !!! Małgorzatę JEDLIKOWSKĄ i jej mąża P.JEDLIKOWSKI z DRAMMEN , Knut auberts veien 47 - SPROWADZAJĄ I MONTUJĄ MEBLE . - NIE PŁACA ZA USŁUGI ORAZ OSZUKUJĄ I NACIĄGAJĄ KLIENTÓW ...
Hej, Napiszcie o miejscach, które waszym zdaniem trzeba zobaczyć w Norwegii. Jestem tu "nowy" a podróże to moja pasja..
Witam Szukam kosmetyczki (oczyszczanie twarzy) Lørenskog/Fjellhamar
witam dostałem wypowiedzenie od pracodawcy kończy sie za dwa tygodnie czy moge iść na l4 płatne do końca wypowiedzenia lub dłużej ? Mam numer tymczasowy
Szukam pokój na jeden miesiąć lipiec lub sierpień może być krócej 2 - 3 tyg Interesują mnie okolice Pollestadu, Orre, Bryne moj mail to grzebyk_k@interia.pl
co myslicie ?
Dawid Szczęsny
15-06-2015 13:55
Cześć czy może mi ktoś polecić dobrą szkolę lub nauczyciela do nauki języka Norweskiego.stopień podstawowy Oslo i okolice
wybieram się do kristiansand w weekend co warto tam zobaczyć słyszał ktoś o safari
æ
Witam czy ktoś może polecić jakieś fajne miejsce na wakacje z dzieckiem? kraj bądź zagranica?
Znaleziono dowód osobisty Gagracz Dominika
Domy składane jak z klocków ze Zduńskiej Woli podbijają świat. Już trafiają do Niemiec, Brazylii i arabskich szejków innpoland.pl/117863,domy-skladane-jak-z-...-i-arabskich-szejkow
Witam rodakow z OSLO i okolic, szukam osoby, ktora ma szeroko rozumiany zmys techniczny. Nie boi sie wymienic okna, zbudowac mebli, wkopac slupki ogrodzeniowe, wymienic rure wydechowa w samochodzie, ...
Może ktoś z moich okolic??
Dajcie znać nudzę się haha
Hej, tak jak w temacie, wiecie gdzie najlepiej wybrac się na plaże w Oslo? Najlepiej z jakimś fajnym dojazdem Pozdrawiam
Witam. Przyjechałem do Norwegii 4 mies temu i jestem tutaj raczej na stałe. Mieszkam w bardzo małej miejscowości gdzie nie ma nawet gdzie się ruszyć, totalna wichura, czuję się tutaj bardzo samotny. ...
Od kilku tygodni pobieram zasiłek rehabilitacyjny AAP ( Arbeidsavklaringspenger) i jak na razie nie widzę szans powrotu do pracy . Jestem już po drugiej operacji i co ciekawe lekarze nie dają mi ...