1 NOK
Zobaczcie jak Kukiz zdobywa swój elektorat w internecie. Ciekawe czy to jest legalna zagrywka. ruchjow.pl/?#/points_info
3 czerwca jadę do Oslo promem o 22:30 polferierss i prosto do Oslo jakoś 8 albo 9 czerwiec wracam na Szczecin promem o 14 żeby na wieczór być w Szczecinie jak ktoś chce się zabrać albo komuś coś ...
ktos chetny pojezdzic rowerem?? bergen
Czy ktos wie gdzie wypozyczyc mozna cykliniarke do parkietu w Oslo? Bede wdzieczny za pomoc. Pzdr
George'a W. Busha największym zbrodniarzem wiekszym niz Józef Stalin, Mao Zedong i Włodzimierz Lenin. wiadomosci.onet.pl/swiat/hitler-najwieks...miejsce-busha/bmmmqr
Witam, czy jedzie ktoś może na lotnisko do Rygge lub w tą stronę 12 czerwca (piątek) około godziny 9. Mieszkam w Vestby.
Witam. Mam takie pytanie odnosnie przelewow do Polski. Przeszukalem forum i dokladnej odpowiedzi niema co do darmowych przelewow. Ostatnio zrobilem taki wlasnie przelew i musialem za niego ...
Zrobiłem wczoraj ciekawy eksperyment. Ośmiu spotkanym Polakom zadałem pytanie, czy są zwolennikami wprowadzenia JOW i dlaczego tak lub nie. Wszyscy odpowiedzieli ze są absolutnie za, gdyż JOW ...
pawel piotr
30-05-2015 21:56
Czy ktos wie ile można wziąśc alkoholu to walizki głównej z Polski do Norwegii samolotem wizzar???? Oraz ile pieniedzy w gotówce mozna przewiesc z Norwegii do Polski samolotem???
Rodacy, moze wymienicie sie na forum miejscami gdzie mozna cos DOBREGO zjezc na miescie w OSLO? Nie mysle tu o IKEA czy MC fuck donald, ale knajpach np. u pakistanczykow gdzi emozna za 80-90noko ...
mam pytanie zawsze przychodzila mi faktura na okolo 2.700-3.200 za prad teraz przyszla na 8.200nok kosmos czemu tak
Kto się wybiera dzisiaj?
Jak obiecałem Prezydentowi elektowi vel Markowi Antoniuszowi zakładam temat. Zaczynajmy! Niejaki Edwara Hall, amerykański etnolog i antropolog zajmował sie badaniem kultur. Swego czasu popełnił on ...
pawel piotr
30-05-2015 13:57
Zapraszam i polecam www.journeyinsidez.com
Orientuje sie ktos z Was gdzie w Uszlo kupie taka tasme stolarska do wykanczania krawedzi mebli, albo na klej , albo na zelasko? Moze stolarze cos pomoga? Musze przyciac szafe bo mie sie nie zmiesci ...
Witam, Poszukuje florystki, ktora potrafi zrobic ladny bukiecik slubny z peonii. (Sobota 06.06.15) Tel. 93834562 Pozdrawiam Tomasz
WITAM. W lipcu planuje wakacje w Norwegii i w zwiazku z tym pytanie czy zabrac Euro i wymienic w Norwegii czy lepiej od razu z Polski NOK? dzieki za pomoc
Uzasadnienie wyroku sądu ws. rejestracji Kościoła Latającego Potwora Spaghetti NA TERENIE POLSKI. Ciekawe jaka teraz będzie decyzja, skoro do nowego koryta dobierają się, moherowe rydzyki. ...
Poszukuję osoby znającej mechanikę i lubiącą rozwiązywać nietypowe problemy konstrukcyjne. Potrzebuję zbudować prototyp urządzenia mojego pomysłu, ale brak mi umiejętności. Urządzenie jest dość ...
Dzień dobry. W tym albo przyszłym tygodniu, wraz z kolegą udajemy się na ERASMUSOWE praktyki. Niestety wszystkie miejsca w akademiku w Gjovik są zajęte. Czy ma ktoś informację na temat jakichś tanich ...
Grzeogrz Iwasiuta
29-05-2015 11:39
alkohol w Lillrhammer.. Ma ktoś kontakt?
Chcesz znowu agitowac Magielda, to popraw błędy stylistyczne, interpunkcyjne itd., bo ciężko się w tym przesłaniu ogarnąc. Pisałam już o tym wcześniej, że zamiast skupic sie nad merytoryką, trzeba ...
Rodacy, mozecie polecic jakies miejsce gdzie wynajmuja mini lagery w Oslo lub okolicach za rozsadne pieniadzei. Przeprowadzam sie i obawiam sie ze sie nie pomieszcze w nowy lokum. Z gory za pomoc ...
polarisfit2 polaris
28-05-2015 21:39
Jestem w Norwegii ponad rok ,mam pozwolenie na prace , staly kontrakt i takie tam , norweskie auto oraz polskie ktore stoi w garazu i z niego nie kozystam w lipcu chce go wysiesc do pl i nigdy nim ...
I zaczynają się powoli Polowania na Czarownice. Dwa dni po II turze wyborów prezydenckich "Wirtualna Polonia" zamieściła listę, na której znalazło się kilkadziesiąt nazwisk. Więcej ...
Może ktoś sprawdzić czy chat działa? Od dwóch dni nie widzę dialogu w oknie chatu
Moze by mi kto jakom robocine zalatwil? Pisze do tych, co to som tam juz z rodzinom na stale. Moze byc ino na wakacje abo i na dluzej. Najchetniej robota z domostwem, gdzie mozna odespac. ...
Witam Wszystkich serdecznie! Zachęcam do wsparcia młodej artystki Aldony Ślebody zamieszkałej w Norwegii. Wystarczy wejść na funpage Lucky i polubić www.facebook.com/beemusiclucky. Trzymamy kciuki za ...
Witam, chcialbym w miare szybko dostarczyc paczke wielkosci malej doniczki do Katowic. Bede wdzieczny za pomoc
Chciałem zapytać jak wygląda wyjazd do Norwegii w "ciemno" ? Czy ktoś wyjechał bez znalezionej pracy i bez znalezionego noclegu ? Proszę o jakieś doświadczenia
Witam. Mam pytanie czy ten marsz będzie organizowany również w Stavanger? jesli tak to gdzie i o której godzinie? Dziękuję za odpowiedź Daniel
Witam. Szukam mieszkania do wynajęcia w okolicach Baerum lub Asker od LIPCA dla młodego małżeństwa z 15 miesięczną córeczką . Interesuje Nas mieszkanie z dwoma sypialniami, kuchnią , salonem oraz ...
Już będzie lepiej Królowa Pierwsza Dama i żona marszałka Sejmu z rodu Dawida Pan Prezydent co dzień w kościele na kolanach no i u grobu Wielkiego Lecha To i Pan Bóg się w końcu do was uśmiechnie
Witam szukam dentysty Oslo i okolice poleci ktoś jakie ceny tutaj maja pozdrawiam
iza nowak
27-05-2015 11:06
Witam Poszukuję pokoju w Sandvika lub bliskiej okolicy do 4500 kr. Będę wdzięczny za info
Szukam fryzjerki polskojęzycznej w Telemarku okolice Notodden, Bø, Lunde, Ulefos. Prosze o nr tel
Witam Orientuje się może ktoś czy w okolicach stavanger pracuje jakiś polski urolog? A jeśli nie polski to może jakiś dobry norweski? Z góry dziękuję.
Cześć, Razem z kolegą w czwartek przylatujemy do Norwegii na 3 miesięczny staż na uniwersytecie w Gjovik. Poszukujemy kontaktu z rodakami oraz podpowiedzi, gdzie najlepiej się zatrzymać na ten ...
Witam. Mieszkam z dziewczyną w Søgne i niestety wynikła sytuacja nadzwyczajna. Moja dziewczyna (plus mały piesek) musi sie dostać do PL jak najszybciej w okolice Warszawy (inne miejsca w Polsce ...
Czy jest jakas mozliwosc znalezienia swojego tematu sprzed 2-3 miesiecy ? nie moge nigdzie znalezc takiej opcji a raczej swojego teamtu juz nie znajde
Witam wszystkich serdecznie. Czy może mi ktoś doradzić do jakich norweskich firm złożyć cv?chodzi oczywiście o pracę jako monter rusztowań.
Czy znajdzie sie jakas fryzjerka /fryzjer w okolicy gardermoen , jessheim ? Szukam osoby ktora bedzie miala czas poznym popoludniem
witam.Kupilem niedawno dom z ogrzewaniem centralnym na olej opalowy (piec na olej jest w miare nowy),dom ok.150m,czy ogrzewanie olejem w norge jest duzo drozsze niz np.drewno,palet itd.?,zastanawiam ...
Witam!Czy ktoś,z okolicy Stavanger i okolic wie,gdzie mozna kupić ładne i niedrogie tuje?Potrzebuję ich dość dużo,więc byłoby fajnie kupić je niedrogo. Z góry dziękuję za podpowiedzi-))
potrzebuje link do kursów walut {wykresowy}moze ktos zna?
treningi piłkarskie dla dziecka Ulubione Witam czy ktoś orientuje się gdzie mogę w drammen zapisać swojego syna na treningi z piłki nożnej? jaka jest miesięczna opłata za zajęcia i od jakiego wieku ...
Witam czy ktoś orientuje się gdzie mogę w drammen zapisać swojego syna na treningi z piłki nożnej? jaka jest miesięczna opłata za zajęcia i od jakiego wieku zaczynają się zapisy ? pozdrawiam
Witam mam na koncie w telefonie pewna sume, czy jak rezygnuje z danej sieci mozna odzyskac kr.? dzieki .
Mamy jeden z najlepszych systemów edukacji na świecie. Takie wnioski płyną z raportu Organizacji Współpracy Gospodarczej i Rozwoju. Według rankingu opracowanego przez tę instytucję nasz szkolnictwo ...
75 dni, to duzo czy malo? odliczanie.net/Do-konca-prezydentury-Komorowskiego-zo,2037/
Przemysław Saleta twierdzi w jednym z video na youtube, że elektorat Pawła Kukiza to ludzie młodzi, którzy nic w życiu nie osiągnęli! Tak. Jestem młody bo mam 35 lat.... Ale co on pierdoli za ...
pawel piotr
23-05-2015 13:02
Witam, może ktos się orientuje o terminach loppemarked-ów w Bergen czy Hordaland. Dziękuję za info
podwujna moralnosc w norwegi co wolno norwegom to nie Polakom Polska ciężarówka wywołała skandal w Norwegii – ciągnik TS Express to… zagrożenie dla feministek?! TS Express. Jest to ...
niezalezna.pl/67296-internauci-wysmiewaj...obacz-najlepsze-memy
Witam wszystkich rodakow )))
www.wsklepiku.pl/niebezpieczne-zwiazki-b...slawa-komorowskiego/