Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Makaryna napisał:
czy to jakis monolog ?

chyba na oczy mi padło bo widzę, "mongoł" ................ i w sumie to pasuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
agnieszka1998
(agnieszka1998)
Wiking
Powiem krotko: bylam tam , pracowalam i nie mialam nic do zarzucenia firmie. znam te osoby i to wszystko to jedna wielka farsa! Powodzenia tej dziewczynie.!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
agnieszka1998 napisał:
Powiem krotko: bylam tam , pracowalam i nie mialam nic do zarzucenia firmie. znam te osoby i to wszystko to jedna wielka farsa! Powodzenia tej dziewczynie.!

Jak juz tak sie rozpisujecie na temat TEJ osoby i TEJ firmy to moze byscie napisali co to za firma...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
WujekJanek napisał:
agnieszka1998 napisał:

Jak juz tak sie rozpisujecie na temat TEJ osoby i TEJ firmy to moze byscie napisali co to za firma...

Zwlaszcza ze nie to, abym podwazaj czyjas wierygodnosc, ale obie osoby, zarowno zalozyciel watku jak i dyskutant ktory rzecz jasna przez przypadek wszedl na to forum to starzy uzytkownicy... Jutro ich kontom na Mojej Norwegii stuknie cale 24 godziny....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
No dostane to info czy nie?
Przeciez tworca watku jest caly czas zalogowany...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
agnieszka1998
(agnieszka1998)
Wiking
Co kogo to interesuje jakie jest konto! Ogolnie nie wypowiadam sie na forum i nie mam potrzeby logowania ale jak temat zostal podjety to musialam dodac swoje 5 groszy bo takie postepowanie jest obrzydliwe i zostawiam to bez komentarza.!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów
Agata jackowska
(agataja)
Stały Bywalec
Makaryna napisał:
czy to jakis monolog ?

Dokladnie o to samo chcialam zapytac. Nagle znajduja sie dwie nowe osoby z 4 postami i opisuja cos czego sami nie przezyli, ale slyszeli .

Czemu sama zainteresownana nie broni sie tylko pisze niewiadomo kto i nie wiadomo co do konca chce napisac. No chyba, ze to jest sama wlascicielka oskarzonej firmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
ten tamten sramtem owamten...jedna baba drugiej babie...dziewczyny podzielcie sie co za firma, co za osoba bo jak chcecie tak pisac to lepiej juz zamilknac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
agnieszka1998 napisał:
Co kogo to interesuje jakie jest konto! Ogolnie nie wypowiadam sie na forum i nie mam potrzeby logowania ale jak temat zostal podjety to musialam dodac swoje 5 groszy bo takie postepowanie jest obrzydliwe i zostawiam to bez komentarza.!

No tak, jeszcze Pani Agnieszka...
Trzecia osoba ktora uczestniczy w dyskusjii... I tez przez przypadek zauwazyla dyskusje...
Konto podobnie jak 2 pierwsze zalozone w dniu dzisiejszym...

To moze Pani Agnieszka powie co to za mityczna firma nieslusznie oskarzana, ktorej pracownicy wczesnym przedpoludniem zamiast jezdzic na szmacie to siedza na necie i bronia chonoru pracodawcy...

Tak przez przypadek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
No jak tam, napisze ktos co to za Firma?
Przeciez to nie problem, z grona "obroncow" non stop zawsze ktoras z osob jest zalogowana...

Nie no, wiem, przypadek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok