1 NOK
Ktos? Gdzies? Cos? Gracie? Mamy pilke i jest nas dwie, a przydaloby sie troszke wiecej osob
qpolitical.com/norway-just-deported-824-...-what-happened-next/
Zapraszam na wizyty do psychologa wiecej o mnie na : psycholog-norwegia.com/ tlf: 452 18 476 Oslo, Hamar, Eidsvill
Witam czy ktoś z Was montowal hak do norweskiego samochodu w pl? Jakie formalności? Montaż haka w norge do partnera to 8000nok w Polsce to 200zl zastanawiam się czy wydział ruchu drogowego który ...
Witam! Przepraszam, ale mam pytanie odnośnie zbliżającej się rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego. Czy są wśród tej dużej grupy ludzi, osoby, którym nie jest obojętna pamięć o poległych, I którzy ...
Szukam jednego wolnego miejsca na powrót do PL z okolic Narvika.
WITAM.SZUKAM POMOCY JAK USUNĄĆ Z SYSTEMU search.safefinder.com/
Szukam zwariowanych muzykow z passa co chca z nia cos zrobic. Jestem dj daddy producent muzyczny i dj. W oslo jest sporo mozliwosci tylko sie zebrac i porozrabiac Cherrs =) piszcie do mnie smialo =)
Źle się wyraża o Norwegach i im ubliza
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile kosztuje wynajem mieszkania lub pokoju i ile miesięczny bilet na komunikację miejską i czym można się poruszać
Witam. Czy któraś z Pań ma numer kontaktowy do polskiej położnej we Fredrikstad? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. Emotikon smile
Witam. Mam pytanko !! Czy moze ktos wybiera sie samochodem z okolic Rzeszów. Krakow do Stavanger. Haugesund. W dniach 8-10 serpnia. Potrzebuje dojechac do . Doloze sie do kosztow. Dzienkuje
Prostytutka zarażała wirusem HIV! Policja szuka poszkodowanych www.banzaj.pl/Prostytutka-zarazala-wirus...odowanych-74672.html ...
Witam ludziska.pilnie poszukuje kogoś kto wybiera się na początku przyszłego tygodnia do Bergen i jedzie z albo przez Kraków.mogę zmienić za kierownicą jak będzie potrzeba.ktoś coś tel.506278832
Witam chce sprzedac w tym roku dom,kupiony w kreche wyremontowalem i mam w tej chwili nową wycene i chcialbym zarobic troche grosza.Moze ktos sie orientuje jak sprzedac dom z kredytem?
czy wiecie na jakich zasadach mozna jezdzic polskim samochodem po norge?
Witam, poszukiwany korepetytor języka norweskiego w okolicach Lillestrom. Bardzo proszę o kontakt na priv.
Wynajme pokoj dziewczynie w Lillehammer . zainteresowane kontakt nowpio1974@wp.pl
Witam wszystkich szanownych forumowiczów Bardzo chciałabym tą drogą nawiązać kontakt z pielęgniarkami pracującymi w tym cudownym kraju. Planuję za jakiś czas wyjazd do Norwegii i chciałabym -na ile ...
Pytałem o konto w koronach jestem w norwegi i chodżiłem po bankach i chcą paszport a ja go nie posiadam jest jakaś mozliwość bez paszportu
Witam mam pytanie w jakim Banku założe koto bez paszportu
Witam, czy ktoś orientuje się czy w Oslo lub okolicach znajduje się Primark? Pozdrawiam!
natemat.pl/149799,jestem-bardzo-glodny-y...il-uczciwosc-polakow
Witam, Odwiedziłem klinikę w Norwegii w celu konsultacji , kiedy byłem tam z rodziną na wczasach.. Mój problem jest następujący : Mam fakturę do zapłacenia z tej kliniki , a nr IBAN się nie ...
jest i jasta 102
potrzebny mechanik samochodowy , okolice baerum eiksmarka , ktos kogos zna, poleca , ma jakis kontakt. z gory dzieki
kto ma ochote na banie? Laksevag
Witam. Mam pytanie. W polsce jezdze skuterem (50 cm3) na dowod osobisty (nie mam prawka), a jak jest z tym tematem w Norwegii? Przeszukalem dziesiatki stron i nigdzie nie znalazlem konkretnej ...
Mariusz S.......
26-07-2015 19:21
Jedziemy na Woodstock . Wybiera sie ktos jeszcze z Oslo? Nawiajc na priw . Sebastian i Jola
szukam pokoju od 1 sierpnia halden lub bliskie okolice,tel 46832244
witam mieszkam blisko Nannestad- poszukuje sklepu z tortami,moje dzieci maja urodzinki i chce im kupić torcik a nie wiem gdzie jesli ktos wie o jakimś sklepie lub ciastkarni prosze dać znać
remik r.
26-07-2015 13:15
Fryzjer/ka ba dzisiaj Oslo lub okolice Lillestrom
wiadomosci.onet.pl/swiat/francja-21-latk...ju-kapielowym/ptx35n Grupa pięciu nastolatek dotkliwie pobiła 21-letnią kobietę, która postanowiła spędzić słoneczny dzień w jednym z parków w Reims i ...
Czy mozna w silowni fresh zaplacic karta polska ? Visa z PKObp Gotowka sie nie da A nie mam paszportu zeby norweskie konto otworzyc, Milego konca dnia i z gory dziekuje
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Zdanie większości fachmanow Bialas nie potrafi rapowac ani bluesa Trafiają się jedynie wyjątki Fenomeny ale nie byle bobki
Hej! Zaczęłam uczyć się norweskiego z fiszek. Przerobiłam już starter i zastanawiam się jaki podręcznik powinnam wybrać. Tyle jest propozycji na rynku, że proszę Was o radę! Znacie jakiś dobry, ...
Dorota Zamiara
25-07-2015 00:27
Witam, to pytanko kieruje chyba raczej Paniom, ale jeśli koledzy mi mogą pomoc, to jak najbardziej. Chodzi mi o tabletki Escapelle, Postinor Duo, można je dostać w Norwegii, jeżeli tak to czy tylko ...
Witam, zmierzam jechać autem z Polski(wschodnio- centralna) na północ Norwegii, gdzie najlepiej przeprawic sie statkiem? Gdynia- Karlskrona czy może Tallin- Helsinki?Może ktoś powiedzieć o swoich ...
Michał Tokarski
24-07-2015 17:53
Witam, szukam pracy fizycznej w Oslo, może być sprzątanie ulic, parków, pomoc kuchenna itp. Jeśli ktoś ma jakieś namiary, będę wdzięczny. Pozdrawiam
Od czterech mc mieszkam w Oslo wczoraj niespodziewanie straciłem pracę czy ktoś coś wie o jakiejkolwiek pracy Dziękuję
Szukam pracy w Norwegi kto pomoże
Chcecie wyjechać do Norwegii lub tam jesteście i możecie podjąć się w tym kraju wolontariatu ? Pomóżcie ! aiesec.pl/dla-studentow/wyjedz-na-prakty...riat/global-citizen/
Witam. Czy mogę się dowiedzieć czegoś więcej o mieście Askim , jak tam się żyje czy to miasto jest ciekawe? i mieszka dużo polaków?
Cześć wszystkim. Nasza schola która uczęszcza na Polskie msze św w Tønsbergu poszukuje ludzi którzy umieją grać na instrumentach i śpiewać chcemy stworzyć wielki fajny chór. Zapraszamy też na ...
Z tego co mi wiadomo po otrzymaniu tymczasowego numeru "Pesel" mozna poruszać sie po norwegi polskim autem przez rok. Teraz pytanie czy to owo auto musi być zarejestrowane na mnie ? Jesli ...
www.facebook.com/salonavantiasker/photos/a.686760801424881.1073741829.685471178220510/686759874758307/?type=1&theater
Witam. Potrzebuje przewieść samochód Volkswagen LT z Oslo do Granicy Norwesko Szwedzkiej aby go oclić i wrócić nim na auto lawecie z powrotem do Oslo. Prosze o nr tel.
Nie ma sensu Nikt chyba nie zaprotestuje aby twój pysk trafił na awers mającej być wydana monety 3/ 4 grosza Do tego twój nick Szczęśliwy mineciarz - lucky 69 ,to tez absolutny top I po co i o ...
KONKURS www.facebook.com/salonavantiasker/photos/a.686760801424881.1073741829.685471178220510/686759874758307/?type=1&theater
witam! zepsul mi sie RENO MASTER i potrzebny transport do polski,najlepiej pod wroclaw telefon 99872730 czekam na propozycje
Pewnie PRAWDZIWY POLAK - Mariusz Wojcik www.eveningtimes.co.uk/news/13451444.Man..._letterbox_incident/
Wyjazd z Stjørdal-trondheim doSzczecin-gryfino-chojna dnia 2015-07-30 o godzinie 14:00
Witam w najbliższą sobotę planuję wybrać się do Trolltunga, czyli język trolla.Może ma ktoś ochotę dołączyć??????
Witam jak w temacie mam pytanie czy ktoś się orientuje gdzie w Oslo znajdę Dobrego Tatuażystę w coverach bądź styl realistyczny. Dzięki za wszelakie info.
MarcoW.
21-07-2015 21:09
Poznam miłą Kobietę która była by chętna się poznać i miło spędzić czas na wieczornych spacerach bądź w restauracji proszę pisać na priv. Bergen )
Czy ktoś to robił i jak to wygląda.W moim przypadku odkładałem składki prawie przez 30lat a teraz po emigracji nigdy nie wrócę do PL więc co z moim kapitałem