1 NOK
niezalezna.pl/67916-sld-zlozylo-wniosek-o-samorozwiazanie-sejmu
WITAM KTO POMOŻE Z NAMIARAMI NA KURS NORWESKIEGO W JESSHEIM?????
Witam czy ktoś z grupy orientuję się w temacie feriepenge,mój mąż dwa lata temu zwolnił się z dnia na dzień, i nie zostało mu wypłacone feriepenge i ostatnia wypłata.Czy pracodawca tak mógł postąpić? ...
Witam wszystkich na pewno temat był już poruszany,ale gdzie mogę zamówić sobie autopassa,
Witam. Czy ktoś może polecić dobre studio tatuażu lub osobę która tym się zajmuje. Z góry dziękuję
Marcin Marciniak
11-06-2015 19:10
Wita. Czy ktoś może polecić dobre studio tatuażu w Oslo lub osobę zajmującą się tym. Z góry dziękuję.
Witam szukam mieszkania dla czterech osób od 29 czerwca na tydzień Tel 739562540 oslo lub okolice
Witajcie, poszukuje jak w temacie od sierpnia na stale (2-3lata) lokum dla siebie i rodziny 2+2 bez zwierzakow. Moze byc umeblowane lub nie umeblowane. Jak komus sie cos sie pojawi w glowie to prosze ...
Hei, ma ktos aktualna mapke z podzialami i nazwami dzielnic w Oslo. Pilnie tego potrzebuje a nie moge tego namierzyc w necie. Dzieki z gory
stan dotychczasowy Królowa Polski - z rodu Dawida Pierwsza Dama - z rodu Dawida Druga Dama, czyli żona marszałka sejmu - z rodu Dawida ... marszałek sejmu złożył dymisję i rodzi się pytanie, czy ...
Pilne!!! Szukam kogos kto zna sie na naprawie pralki .oslo
lolo han
10-06-2015 10:59
mam ubezpieczenie norweskie wykupione prywatnie .Mam pytanie czy należy mi się odszkodowanie za operację na kręgosłupie
JADE DO POLSKI 27 RANO PRZEZ KARLSKRONE ---KTO JEDZIE ZE MNA ??? HEHE
Wybieram się w trasę Kristiansand-Atlantic Road zjeżdżając po drodze w lewo do Parków Narodowych. Polecacie jakieś zajebiście położone kempingi?
Chętnie kupię piwo z Polski Lillestrom ok. Oslo. Ktoś coś? proszę na priv
Witam, odkupienie domki lub mieszkania do sprzątania w okolicach Oslo, Lillestrom, Frogner.
Witam Wszystkich. Poszukuję niedrogiego mieszkania (kuchnia łazienka pokój/pokoje )w Brandbu ewentualnie w okolicy byle blisko Czy może ktoś coś wie i słyszał o czymś ?? Albo mógłby mi polecić ...
Niektorym nie spodobalo sie, ze artykul o rytualach damsko-meskich zakonczony byl porada Pani Redaktor, ze moze jednak warto w ciemno z kazda przygodnie poznana osoba chodzic od razu do wyra, bo moze ...
Witam Poszukuje dobrego elektromechanika. Moze jest tu jakis, lub ktos moze jakiegos polecic... Mam problem z autem z ktorym juz dwoch mechanikow sobie nie poradzilo, ale nadal mam nadzieje, ze ...
Pies rasy HUSKY od roku czeka na swojego właściciela, który wyjechał do pracy w Norewgii... Zdaniem Wandy Dejnarowicz, właścicielki warszawskiego schroniska "Na Paluchu", powrót mężczyzny ...
www.tvn24.pl/prosto-z-polski,18,m/od-rok...ka-na-pana,2140.html
Ktoś teraz chętny/a na plażówkę?? ASKER/okolice Vakås
Czy naprawde tak trudno znaleść księgową lub księgowego w Norwegii? Nikogo nie interesuje zarobek? Może ktoś jednak się odezwie? Pilne.
wie ktoś jak wypełnić formularz do przewozu pieniędzy na lotnisku z oslo do polski?
Dziś w Polsce jest uwielbiane " przez kierowców święto, dzięki któremu ruch w na wielu ulicach jest sparaliżowany. Zastanawiam się skąd się wzięło to święto. Pytałem kilku znajomych katolików i ...
tak jak w tytule szukam kominiarza do zerkniecia na stan komina, nie musi miec papierow norweskich byle tylko był kominiarzem . Oslo
Witam, obecnie przebywam na zwolnieniu lekarskim i otrzymałem z NAVu formularz do wypełnienia przez polskiego lekarza "Skjema for medisk vurdering etter 8 uker". Niestety formularz ten ...
Wczoraj wieczorem 20 mil morskich od Świnoujścia zatonął polski szkuner Down North z dwunastoosobową załogą, jest jedna ofiara śmiertelna to 53-letni reporter magazynu National Geographic. Pierwszy ...
pawel piotr
06-06-2015 10:40
Norwegowie w kontrze do muzułmańskiego parlamentarzysty, który złożył projekt likwidujący religię narodową, postanowili przedmiot szkolny "religia, filozofia i kultura" zmienić na ...
kto w przyszły weekend idzie na jakies piwko ?
Dzień dobry. Mam pytanie: czy na tym forum jest moderator, który odbiera zgłoszone posty? To, w jaki sposób niektórzy tutaj piszą, przechodzi ludzkie pojęcie! Wystarczy jakieś jedno pytanie, a zaraz ...
Interesuje mnie czy warto wydawac te 1,5% dochodu na czlonkostwo w zwiazkach zawodowych???
Z bratankiem
Hen czy ktos wie czy w Oslo mozna kupic hel
Oficjalna grupa MyCall tylko i wyłącznie dla Polaków i dla tych, którzy mówią po Polsku www.facebook.com/groups/558223967651403/ Na profilu czekają na Was: - najnowsze kampanie i promocje ...
Witam, pod jaką nazwą może kryć się norweski odpowiednik kremu bepanthen? Chodzi mi o leczenie i odkażanie drobnych i powierzchniowych ran skórnych (takich po tatuażu). Mi się skończył a potrzebuję ...
Witam, z racji tego że lubie jeździć rowerem chciałbym odwiedzić moją ciocie w Oslo. Jednak nie mam zbyt dużych funduszy (mam nadzieje że spowrotem nie będe musiał wracać rowerem ), jak najtaniej ...
Witam czy zna ktoś jakąś dobrą stronę gdzie można w miarę szybko nauczyć się języka w stopniu komunikatywnym pozdrawiam i czy lepiej uczyć się angielskiego czy norweskiego
Witam mam pytanie czy na skuter w Norwegi potrzeba prawo jazdy na motor czy można jeździć bez. Pozdrawiam i dziękuje za informacje
Witam Orientuje sie ktos moze ile jest podwyzki majowej od krola dla poszczegolnych branz
Marian Roj
03-06-2015 20:40
Witam szukam osób które mieszkają w Północnej części Norwegii od Lofotów w górę (najlepiej wędkarzy) Potrzebuję pomocy w znalezieniu dobrego ośrodka wędkarskiego , bądź też prywatnych osób które ...
Czy ktos wie ile mozna kupic wódki i piw na lotnisku w Polsce do Norwegii linia wizzar????
szukam transportu na ryge 03-06-2015 wylot 6-30 o 4 wyjazd z oslo Furuset ktos chetny zaplace
Mariusz Stolc
02-06-2015 22:20
Przyjme kota do domu ktory wychodzi na dwor..jak ktos ma malego tygryska to nich pisze do mnie na priv. Tylko Oslo
pawel piotr
02-06-2015 21:11
Witam! Jestem zainteresowany przejazdem przez Oslo.Planuję na początku lipca wraz z rodziną przyjechać do Hamar samochodem ale czytam że są jakieś trudności z przejechaniem przez Oslo,czy ktoś może ...
Witam. Mam zamiar wybrac sie autem do Polski. Jak wyglada trasa ladowa? Jakie sa oplaty w Dani za mosty? Drammen-Malme-Kopenhaga-Hamburg...Ktoś zna lepsza trase?
Witam serdecznie szukam pracy dla męża w Norwegii od zaraz w Polsce nie jest w stanie już pracować ma bardzo duże doświadczenie w tynkowaniu murowaniu szpachlowaniu malowaniu dociepleniach ogólnie we ...
Witam. Czy ktoś kontaktował się z firmą Proff Transport w sprawie pracy jako kierowca? Po wysłaniu e-mail dostałem info że taki adres nie istnieje. Czy to jakaś ściema czy co innego? Pozdrawiam.
Czesc Witam wszystkich tak jak w temacie szukam fajnych kolezanek z ktorymi mozna swietnie spedzac czas. Ja mam 27lat mieszkam w Oslo i zaczela doluczac mi samotnosc. Milo by bylo wyskoczyc na ...
Czesc Witam wszystkich tak jak w temacie szukam fajnych kolezanek z ktorymi mozna swietnie spedzac czas. Ja mam 27lat mieszkam w Oslo i zaczela doluczac mi samotnosc. Milo by bylo wyskoczyc na ...
Witam, mam pytanie. Czy ktoś mial do czynienia z firma projektowo-budowlana MTS HUS AS.
No to jak z waszym marszem , nie widzę żadnych wzmianek , a mieliscie byc w calej europie - czy moze organizatorka sie wypiwiedziec ?
czy ktos uczeszcza na silownie w honefoss?
Witam! Może ktoś polecić fryzjerkę w okolicach Sandviki? Wyszukiwarka MN nie wiele pomogła. Pozdrawiam
dostane w oslo w aptece bez recepty viagre
witam wszystkich jak w tytule poszukuje zakładów produkcyjnych w oslo i Baerum, gdzie szukać informacji jakie i gdzie się znajdują .. Z góry dziękuję za pomoc
tomek wojciechowski
31-05-2015 22:36