1 NOK
Witam Orientuje się może ktoś czy w okolicach stavanger pracuje jakiś polski urolog? A jeśli nie polski to może jakiś dobry norweski? Z góry dziękuję.
Cześć, Razem z kolegą w czwartek przylatujemy do Norwegii na 3 miesięczny staż na uniwersytecie w Gjovik. Poszukujemy kontaktu z rodakami oraz podpowiedzi, gdzie najlepiej się zatrzymać na ten ...
Witam. Mieszkam z dziewczyną w Søgne i niestety wynikła sytuacja nadzwyczajna. Moja dziewczyna (plus mały piesek) musi sie dostać do PL jak najszybciej w okolice Warszawy (inne miejsca w Polsce ...
Czy jest jakas mozliwosc znalezienia swojego tematu sprzed 2-3 miesiecy ? nie moge nigdzie znalezc takiej opcji a raczej swojego teamtu juz nie znajde
Witam wszystkich serdecznie. Czy może mi ktoś doradzić do jakich norweskich firm złożyć cv?chodzi oczywiście o pracę jako monter rusztowań.
Czy znajdzie sie jakas fryzjerka /fryzjer w okolicy gardermoen , jessheim ? Szukam osoby ktora bedzie miala czas poznym popoludniem
witam.Kupilem niedawno dom z ogrzewaniem centralnym na olej opalowy (piec na olej jest w miare nowy),dom ok.150m,czy ogrzewanie olejem w norge jest duzo drozsze niz np.drewno,palet itd.?,zastanawiam ...
Witam!Czy ktoś,z okolicy Stavanger i okolic wie,gdzie mozna kupić ładne i niedrogie tuje?Potrzebuję ich dość dużo,więc byłoby fajnie kupić je niedrogo. Z góry dziękuję za podpowiedzi-))
potrzebuje link do kursów walut {wykresowy}moze ktos zna?
treningi piłkarskie dla dziecka Ulubione Witam czy ktoś orientuje się gdzie mogę w drammen zapisać swojego syna na treningi z piłki nożnej? jaka jest miesięczna opłata za zajęcia i od jakiego wieku ...
Witam czy ktoś orientuje się gdzie mogę w drammen zapisać swojego syna na treningi z piłki nożnej? jaka jest miesięczna opłata za zajęcia i od jakiego wieku zaczynają się zapisy ? pozdrawiam
Witam mam na koncie w telefonie pewna sume, czy jak rezygnuje z danej sieci mozna odzyskac kr.? dzieki .
Mamy jeden z najlepszych systemów edukacji na świecie. Takie wnioski płyną z raportu Organizacji Współpracy Gospodarczej i Rozwoju. Według rankingu opracowanego przez tę instytucję nasz szkolnictwo ...
75 dni, to duzo czy malo? odliczanie.net/Do-konca-prezydentury-Komorowskiego-zo,2037/
Przemysław Saleta twierdzi w jednym z video na youtube, że elektorat Pawła Kukiza to ludzie młodzi, którzy nic w życiu nie osiągnęli! Tak. Jestem młody bo mam 35 lat.... Ale co on pierdoli za ...
pawel piotr
23-05-2015 13:02
Witam, może ktos się orientuje o terminach loppemarked-ów w Bergen czy Hordaland. Dziękuję za info
podwujna moralnosc w norwegi co wolno norwegom to nie Polakom Polska ciężarówka wywołała skandal w Norwegii – ciągnik TS Express to… zagrożenie dla feministek?! TS Express. Jest to ...
niezalezna.pl/67296-internauci-wysmiewaj...obacz-najlepsze-memy
Witam wszystkich rodakow )))
www.wsklepiku.pl/niebezpieczne-zwiazki-b...slawa-komorowskiego/
Witam. Czy ktoś przerabiał auto na gaz i zakładał system KME NEVO ? Czy były jakieś problemy z legalizacją instalacji w Norwegii? Pozdrawiam
Witam pracuje już jakiś czas w Norwegi. Planuje tu ściągnąć rodzinę żonę i 2 synów 2 latka i 1,5 mies. Na razie pewnie pracowałbym sam bo na żłobek pewnie wcześnie. Jak myślicie dam rade bez zjadania ...
Na jaki numer wysyłać sms-y
poszukiwany stolarz cnc troms produkcja schodów
Uwazajcie bo pojawila sie oszustka ,chce dziewczyny do sprzatania ale to jest jeden wielki kit,,,pozdrawiam
www.dlapolski.pl/wojciech-sumlinski-o-br...-fundacji-pro-civili
niezalezna.pl/67142-duda-walczy-nie-tyle...omorowskim-ile-z-wsi
Monika Engan
21-05-2015 12:40
wyslij mu kody sms em doladuj.plus.pl/
Karolina Pajewska
21-05-2015 11:26
Witam. Czy ktoś się orientuje czy sam akt urodzenia i zgoda notarialna obu rodziców na wyjazd wystarczy na wywóz dziecka urodzonego w Norwegii do Polski czy muszę mieć paszport?? Potrzebuję dość ...
pl.blastingnews.com/polityka/2015/05/paw...-wojna-00403189.html
telewizjarepublika.pl/tvp-info-zawiesilo...sadnienia,20104.html
Witam, mam maly problem chcialbym zamknac konto w banku norweskim bedac na terenie polski, tylko ze mam tam odsetki do splacenia, chce uregulowac ta kwote aby moc zamknac to konto, tylko ze dostalem ...
Witam. Zadalem juz to pytanie w dziale ogloszenia ale nie dostalem odpowiedzi. Potrzebuje przewiezc samochod z Son do Årnes jakies 100-120 km. Sam samochod wazy jakies 2450 kg. Najlepiej w tym ...
Szczepan Szmidt
19-05-2015 22:03
Witam mam taki problem mam dziecko ma już 1,5 roku ja pracuje a żona jest z dzieckiem w domu przysługuje mi 2 klasa podatku i mam pytanie czy przysługuje mi ulga na dziecko za rok 2014???
Szukam księgowej lub księgowego który/która podejmie się pomocą w otwarciu firmy i prowadzeniem księgowości. Mój mail karina21@interia.eu
Drugie miejsce, czyli Wyróżnienie Darwina zdobył 19 letni Rasheed z Teksasu, który zagrał przed przyjaciółmi w rosyjska ruletkę za pomocą półautomatycznego pistoletu. Młody głupiec nie wiedział, ze ...
Hej mam pytanie czy leci ktoś w sobotę 23,05,2015 o 16.10 z Goleniowa do Oslo Gardemoen?
Szukam mieszkania w(lipcu i sierpniu) w Oslo może ktoś coś słyszał?
Witam wszystkich, bardzo potrzebuję informacji na temat miasta Stryn i okolic, jeśli ktoś tam w pobliżu mieszka będę wdzięczny za informacje na email: rpepek@poczta.onet.pl lub facebook: Izabela ...
m.finn.no/realestate/lettings/ad.html?fi...rchclickthrough=true . MIESZKANIE KTÓRE RADZE OMIJAĆ Z DALEKA . MIESZKALEM TAM OSTATNI ROK ,TO BYL KOSZMAR DLA MNIE I DLA MOJEJ RODZINY. TO JEST HYBEL , ...
Hej Mam takie pytanko, staram się już bardzo długo o pracę w Norwegii i nic... Czy może ktoś powiedzieć mi, gdzie jeszcze mogę wysłać swoje CV albo orientujecie się gdzie potrzebują do pracy.
Witam. Czy ktoś z obecnych tu osób ma zamiar wziąć udział w głosowaniu w wyborach Prezydenckich? Gdzie należy się udać aby oddać głos? Czy przed wyborami należy dokonać formalności np. zarejestrować ...
DZIEŃ ZWYCIĘSTWA w OSLO 09.05.15 ZPR Grunwald okr. Norweski ZPR Grunwald Tę wielką rocznice zwycięstwa nad szwabskim nazizmem planował uczcić tu w Norwegii od dawna. Najpierw mieliśmy plany ...
krzysztof ignaszak
17-05-2015 22:35
Zamawial ktos z Was z allegro na terenie Norwegii ? jak wyglada sprawa z clem ?
chaos.drawball.com/ wczoraj Francuzi przegrali z Polska
polacy.eu.org/2140/dlaczego-polska-i-pol...aly-czas-niszczeni-/ oczywiscie poza Jazwinskim
Jest może ktoś z okolic Lillestrøm kto uprawia łowiectwo podwodne i jest zainteresowany wspólnymi wyjazdami?
Kto ogląda serial "Wikingowie"?
Witam. Mam pytanko. Czy będą 17.05 jakieś festyny, pokazy w Oslo tak żeby coś ciekawego zobaczyć?
Witam. Chciałby się dowiedzieć czy są honorowane zniżki z Polski , i w jakiej firmie ubezpieczeniowej. Dowiedziałem się że nie wszystkie firmy dają takie zniżki . Z góry dziękuję . Pozdrawiam ...
slawek figiel
16-05-2015 18:51
Witam. W piatek tydzien temu zlozylem wniosek o przyznanie zasilku dla bezrobotnych. Jestem zarejestrowany jako bezrobotny od dluzszego czasu ale mam prace na vikariacie. Polecialem do Polski w srode ...
Witam, Czy ktoś z forumowiczów leci może w środę z Rzeszowa do Oslo Rygge? Pilnie potrzebuje podać pewien dokument, oczywiście za zapłatą. Pozdrawiam
rengjøring oslo
16-05-2015 17:32