1 NOK
Witam. Czy ktoś przerabiał auto na gaz i zakładał system KME NEVO ? Czy były jakieś problemy z legalizacją instalacji w Norwegii? Pozdrawiam
Witam pracuje już jakiś czas w Norwegi. Planuje tu ściągnąć rodzinę żonę i 2 synów 2 latka i 1,5 mies. Na razie pewnie pracowałbym sam bo na żłobek pewnie wcześnie. Jak myślicie dam rade bez zjadania ...
Na jaki numer wysyłać sms-y
poszukiwany stolarz cnc troms produkcja schodów
Uwazajcie bo pojawila sie oszustka ,chce dziewczyny do sprzatania ale to jest jeden wielki kit,,,pozdrawiam
www.dlapolski.pl/wojciech-sumlinski-o-br...-fundacji-pro-civili
niezalezna.pl/67142-duda-walczy-nie-tyle...omorowskim-ile-z-wsi
Monika Engan
21-05-2015 12:40
wyslij mu kody sms em doladuj.plus.pl/
Karolina Pajewska
21-05-2015 11:26
Witam. Czy ktoś się orientuje czy sam akt urodzenia i zgoda notarialna obu rodziców na wyjazd wystarczy na wywóz dziecka urodzonego w Norwegii do Polski czy muszę mieć paszport?? Potrzebuję dość ...
pl.blastingnews.com/polityka/2015/05/paw...-wojna-00403189.html
telewizjarepublika.pl/tvp-info-zawiesilo...sadnienia,20104.html
Witam, mam maly problem chcialbym zamknac konto w banku norweskim bedac na terenie polski, tylko ze mam tam odsetki do splacenia, chce uregulowac ta kwote aby moc zamknac to konto, tylko ze dostalem ...
Witam. Zadalem juz to pytanie w dziale ogloszenia ale nie dostalem odpowiedzi. Potrzebuje przewiezc samochod z Son do Årnes jakies 100-120 km. Sam samochod wazy jakies 2450 kg. Najlepiej w tym ...
Szczepan Szmidt
19-05-2015 22:03
Witam mam taki problem mam dziecko ma już 1,5 roku ja pracuje a żona jest z dzieckiem w domu przysługuje mi 2 klasa podatku i mam pytanie czy przysługuje mi ulga na dziecko za rok 2014???
Szukam księgowej lub księgowego który/która podejmie się pomocą w otwarciu firmy i prowadzeniem księgowości. Mój mail karina21@interia.eu
Drugie miejsce, czyli Wyróżnienie Darwina zdobył 19 letni Rasheed z Teksasu, który zagrał przed przyjaciółmi w rosyjska ruletkę za pomocą półautomatycznego pistoletu. Młody głupiec nie wiedział, ze ...
Hej mam pytanie czy leci ktoś w sobotę 23,05,2015 o 16.10 z Goleniowa do Oslo Gardemoen?
Szukam mieszkania w(lipcu i sierpniu) w Oslo może ktoś coś słyszał?
Witam wszystkich, bardzo potrzebuję informacji na temat miasta Stryn i okolic, jeśli ktoś tam w pobliżu mieszka będę wdzięczny za informacje na email: rpepek@poczta.onet.pl lub facebook: Izabela ...
m.finn.no/realestate/lettings/ad.html?fi...rchclickthrough=true . MIESZKANIE KTÓRE RADZE OMIJAĆ Z DALEKA . MIESZKALEM TAM OSTATNI ROK ,TO BYL KOSZMAR DLA MNIE I DLA MOJEJ RODZINY. TO JEST HYBEL , ...
Hej Mam takie pytanko, staram się już bardzo długo o pracę w Norwegii i nic... Czy może ktoś powiedzieć mi, gdzie jeszcze mogę wysłać swoje CV albo orientujecie się gdzie potrzebują do pracy.
Witam. Czy ktoś z obecnych tu osób ma zamiar wziąć udział w głosowaniu w wyborach Prezydenckich? Gdzie należy się udać aby oddać głos? Czy przed wyborami należy dokonać formalności np. zarejestrować ...
DZIEŃ ZWYCIĘSTWA w OSLO 09.05.15 ZPR Grunwald okr. Norweski ZPR Grunwald Tę wielką rocznice zwycięstwa nad szwabskim nazizmem planował uczcić tu w Norwegii od dawna. Najpierw mieliśmy plany ...
krzysztof ignaszak
17-05-2015 22:35
Zamawial ktos z Was z allegro na terenie Norwegii ? jak wyglada sprawa z clem ?
chaos.drawball.com/ wczoraj Francuzi przegrali z Polska
polacy.eu.org/2140/dlaczego-polska-i-pol...aly-czas-niszczeni-/ oczywiscie poza Jazwinskim
Jest może ktoś z okolic Lillestrøm kto uprawia łowiectwo podwodne i jest zainteresowany wspólnymi wyjazdami?
Kto ogląda serial "Wikingowie"?
Witam. Mam pytanko. Czy będą 17.05 jakieś festyny, pokazy w Oslo tak żeby coś ciekawego zobaczyć?
Witam. Chciałby się dowiedzieć czy są honorowane zniżki z Polski , i w jakiej firmie ubezpieczeniowej. Dowiedziałem się że nie wszystkie firmy dają takie zniżki . Z góry dziękuję . Pozdrawiam ...
slawek figiel
16-05-2015 18:51
Witam. W piatek tydzien temu zlozylem wniosek o przyznanie zasilku dla bezrobotnych. Jestem zarejestrowany jako bezrobotny od dluzszego czasu ale mam prace na vikariacie. Polecialem do Polski w srode ...
Witam, Czy ktoś z forumowiczów leci może w środę z Rzeszowa do Oslo Rygge? Pilnie potrzebuje podać pewien dokument, oczywiście za zapłatą. Pozdrawiam
rengjøring oslo
16-05-2015 17:32
Witam ! Mam takie pytanie, czy może się ktoś orientuje czy należy mi się wolne ,płatne ze względu na przeprowadzkę?
darek krajewski
16-05-2015 06:21
Więcej: wiadomosci.onet.pl/swiat/polacy-proklamo...estwo-enklawy/pnmnz2 Ciekawe jak długo ta ciekawostka utrzyma się przy "międzynarodowym życiu", ponieważ najwyższy dostojnik ...
wie ktoś o szkole tańca chciałbym się nauczyć
Polecam www.journeyinsidez.com Pozdrawiam
Z ostatniego spotu wyborczego Bronka moglismy sie dowiedziec ,kto stoi za Andrzejem Duda. Niestety spot nic nie mowi nam ,kto stoi za Bronkiem? Spot nie mowi, ale to zdjecie juz tak: Okazuje ...
teresa łukaszewska
14-05-2015 21:19
Tak sobie patrzę na norwegów i myślę czy to na pewno oni są potomkami dzielnych wikingów...
Witam Chciałabym się nauczyć języka norweskiego, a także podstawowych przepisów z zakresu księgowości i prawa pracy w Norwegii. Przyznaje, że nie mam kompletnie żadnych podstaw. Czy jest ktoś kto ...
i. m.
14-05-2015 12:48
Chętnie poznam nowych ludzi z Tromso
Moja kariera w "ML Norsk Transport"-Andrzej Nowak z Sandefjord została definitywnie zakończona!!! Głównym powodem mojej rezygnacji było brak świadczeń z tytułu wynagrodzeń za moją pracę. ...
Moja kariera w "ML Norsk Transport"-Andrzej Nowak z Sandefjord została definitywnie zakończona!!! Głównym powodem mojej rezygnacji było brak świadczeń z tytułu wynagrodzeń za moją pracę. ...
3 milioiny czarnych ma utrzymac Polska bo tak kaze unia nie dotyczy Angli Irlandi i Dani
Witam mam problem straciłem prace przez dwóch takich co robia na czarno jak im umilic zycie w NO
Witam. Przebywam na zwolnieniu lekarskim w Norwegii i chciałbym kontynuować.leczenie i rehabilitację w Polsce u mojego lekarza. Czy mam prawo i co musze zrobić żeby to ogarnąć?
Witam mam pytanie czy ktoś zna dobrego lekarza neurolog specjalizacja od Miasteni Gravis okolice sandnes,stavanger, Rogaland Pozdrawiam.
Witam Zlozylem wniosek o wyjazd za granice na zwolnieniu i otrzymalem odpowiedz Det er ikke mottatt søknad om å beholde sykepengene under utenlandsopphold. Det er sendt han søknadsskjema for det i ...
Witam, Dwa dni temu wybiłem sobie bark w drodze do domu w Sandnes. Wiadomo, lekarz rodzinny później szpital prześwietlenia i nastawianie barku (ból niesamowity). Teraz ręka na temblaku, ale do ...
Przemek O
13-05-2015 17:15
to tak, bylem wczoraj kupic pralke w euro rtv agd i jak placilem karta norweska zwykla debetowka to kasjerka pytala mnie czy chce placic w koronach norweskich czy w zlotowkach..wybralem zlotówki ale ...
Nobody dies a virgin, life fucks us all.
Some things never die; they just go quiet for a time but never go die.