1 NOK
odsprzedam 2 bilety na samolot z gdanska do oslo rygge na 18.05. wylot z gdanska 16.40 .cena do uzgodnienia .wiadomosc na meila przemaswaski@wp.pl
Niby z Polski "uciekło" za granicę legalnie kilka milionów Polaków, różnej "maści" tak politycznej jak i ekonomicznej, a już zwłaszcza w ostatnim czasie 2005-2015 ten eksodus ...
nic
Szukam księgowej lub księgowego
Ktoś może mi pomóc ? Kiedyś, pamiętam był w jednym z centrów handlowych w Orkanger ( chyba tam gdzie jest kino) sklep muzyczny z płytami winylowymi, koszulki, cd , itp. Czy ten sklep nadal tam jest ? ...
Witam , posiada ktos moze liquidy do epapierosow na sprzedaz ? okolice Stavanger
Ciekawa estradowa zagrywka satyryczna. Duda już się zgodził na ten wyborczy kabaret zresztą, on się z automatu zgadza na wszystkie spotkania z Komorowskim. O ile padną na medialnej antenie. ...
Jestem tutaj juz chwile i nienawidze tego kraju... A Wy jakie macie zdanie??
pawel piotr
12-05-2015 19:57
Witam. Czy może ktoś podpowie mi w której komisji wyborczej jest Stabekk? 128 czy 129?
pawel piotr
12-05-2015 17:44
Siemanko zna ktoś (: najlepsze i najbardziej profesjonalne
czy ktoś z was wie ile nav płaci świadczenie rechabilitacyjne ( areidsavklaringpener), jeżeli mam decyzje z nav o wypadku w pracy
ano tyle
witam szukam pracy przy wykanczaniu mieszkan lub innej jestem z oslo tel 47743138
John Boro
10-05-2015 21:30
Zaglosuj na polski pomnik community-fund.aviva.co.uk/voting/project/view/496/%20 www.wojtekmemorialtrust.com/
SPRAW ZE OSZALEJE I ZESWIRUJE NA TWYM PUNKCIE ZAWIN MNIE POD PANTOFEL RAZEM BEDZIEMY WIELCY I NIEPOKONANI TYLO TY I JA....
może ktoś wie czy w oslo są organizowane kursy tańca
slawek jaworski
10-05-2015 16:12
a kiedy w norwegi tak bedzie www.niedziela.nl/index.php?option=com_co...:wiat&Itemid=130 Kara więzienia w zawieszeniu, wysokie grzywny i przepadek mienia oraz pozbawienie praw obywatelskich ...
Witajcie, ma ktos moze kontakt do doktora Burskiego?
Poszukuję osoby znające dobrze norweski w celu korepetycji okolice Lillehammer
Od jutra, nie 9 a właśnie 8 Maj będzie świętowany jako koniec II Wojny Światowej. więcej czytaj: wiadomosci.onet.pl/kraj/8-maja-narodowym...dpisal-ustawe/ey3k3n
Poszukuje miejsca na łódkę w okolicach Ågotnes Kolltveit i w pobliżu
Hejka, mam na imie Maja, mieszkam od dawna w Norwegii. PRzed chwila zalozylam tu konto , w sumie po to zeby sie dowiedziec jak wyglada tu sprawa z lotto, w co najlepiej grac no i jak grac? prosze o ...
Witam, może ktos ma informację o kolejnych datach i miejscach tzw. loppemarked -u, nie wiem gdzie tego szukać, dziękuję za informację, pozdrawiam
Witam poszukuje osoby na wyjazd do Polski dnia 13.05.2015 powrot 17.05.2015. Kontakt Miroslaw 40569626
pora spac ....jutro witac nowy dzien )
Witam wie ktos moze gdze mogłbym kupic takie autko jak mazda rx8 z uszkodzonym silnikiem na norweskich tablícach?poza finem.. ??
ZPR Grunwald okreg Norweski w DZIEN ZWYCIESTWA na cemnatrzu w Oslo ( Vestre Gravlund) o godz 9-30 pragnie zlozyc kwiaty zapalic znicze przy grobach zolnierzy Radzieckich i Polskich ktorzy razem ramie ...
pawel piotr
06-05-2015 19:48
Czy ktos ostatnio lazil po gorach po szlakach (albo nie) w okolicach Strand Kommune (Prekestolen itd)? Jakie u gory warunki? Jest jeszcze zima? Trzeba ostry sprzet brac? Wybieram sie w weekend na ...
WItam, Zastanawiam sie dlaczego nie mozna czasami zjesc dobrej, domowej polskiej kuchni. Pierogi, bigos, placki ziemniaczane. Chociaz jako przekaska w porze lunchu, czy nawet na wieczor po pracy, ...
WITAM , DNIA 06.05.2015 SKRADZIONO MI ROWER ( MERIDA BIG 7 STRIKER ) . ROWER STAL PRZYPIETY DO PLOTU POD DOMEM Z DALA OD ULICY ( HAUGERUD) BLOKADA ZOSTALA PRZECIETA I ROWER ZNIKNAL ( OKOLO 5-6 ...
Witam Operator z uprawnieniami i aktualnymi wszystkimi badaniami na ładowarke klasy 2 klasa 3 koparke i koparko-ładowarke wszystkie typy podejmie stałą prace !!!! pracowałem przy kanalizacji ...
Witam ... mam prośbę czy ktoś orientuje się w branży petrochemicznej energetycznej w Norwegii, chodzi mi o firmy Norweskie które potrzebują na inwestycje pracowników budowlanych spawaczy monterów ...
boziu ale nudy a spać sie nie chce
Czym najszybciej dostac sie z Oslo do Trondheim ? Pociagi ? Autokary ? Ktos cos wie ?
Witam poszukuję osoby niejakiej Piotr Krzysztof Szulga w razie jakich kolwiek info proszę o kontakt e-mail dalo.3@interia.pl
Szukam pracy. Mam prawo jazdy na ciezarowki i przyczepy , uprawnienia na wozki widlowe i koparko ładowarkę. Praca nie musi się wiązać z uprawnieniami, mogę nawet ulice zamiatać..
Michal Lozicki
05-05-2015 12:29
Witam. Przebywam na zwolnieniu lekarskim w Norwegii i chciałbym kontynuować.leczenie i rehabilitację w Polsce u mojego lekarza. Czy mam prawo i co musze zrobić żeby to ogarnąć?
Szukam pracy. Mam prawo jazdy na ciezarowki i przyczepy , uprawnienia na wozki widlowe i koparko ładowarkę. Praca nie musi się wiązać z uprawnieniami, mogę nawet ulice zamiatać..
Witam! Wyjeżdżam do pracy na wakacje do Norwegii. Poszukuje mieszkania w lillestrom. Doszły mnie słuchy że można wynająć pokój w akademiku gdyż przez wakacje są wolne. Wie ktoś może cos na ten ...
Czesc znacie jakeis ciekawe miejsca w okolicach Kongsvinger i nawet dalej do 100 km. ? Gdzie mozna jechac na sandacza ? albo pstragi piszcie jeziora i w jakim sa miejscu pozdrawiam
Witam mam do wynajecia pokój w Oslo dzielnica Holmlia od 1 czerwca
Tanie CHRUPANIE
04-05-2015 10:59
Weźcie jakąś blondynkę ze sobą Ona wszystko pooplaca
Hej. Czy ktos z Was przewozil cztery lapy z pl do Norwegii ? Badz wie jak to moze wygladac ? Jakich dokumentow wymagaja itd. ?
Jak zrobić żeby nie widzieć tych wszystkich pierduł na swoim profilu? Zdjęć jakichś ludzi których nie znam? Albo że ktoś ma nowego znajomego? WTF??
Witam czy ktoś moze leciał z psem do Polski liniami Norwegian, wybieram się na week i nie wiem czy trzeba zgłaszać to na lotnisku , jak kupić bilet dla psa ,mam małego pieska York waga 2kg.
PUCHAR JEST NASZ!!!!!
youtu.be/2hnp8OXMnuk
... dla nieobecnych krotki LIVE STARTER prosto z Chwila Moment livestream.com/accounts/9713774/moment
W Polszy Na każdym domu flagę kraju w którym ktoś pracuje z rodu aby reszta nie zdechła z głodu
Poszukuje jakiegos duzego , fajnego basenu w Oslo , gdzie mozna spokojnie sie zrelaksowac.
Witam.szukam wsparcia na siłowni, motywacji, czy są osoby z oslo mogące wspomóc? Jestem początkującym. Pozdrawiam
kafeteria.tv/Jak-prawidlowo-wywieszac-fl...o-podsta-eKRfiAviPoN www.polskaflaga.pl/KiedyWywieszacFlage.html i po norwesku www.flaggregler.no/ www.flaggregler.no/flaggtider.html
Witam . Mam pytanie. Chcę sprowadzić swoje auto i jeżdzić na polskich blachach ( nie zamierzam zostać dłużej niż przewiduje kontrakt ). Mam e39 2,5 litra diesel. Z jakimi opłatami muszę się liczyć ? ...
arek renegade
01-05-2015 16:09
szukam mieszkania dla dwóch pracujących osób lub dwóch mieszkan 1osobowych w cenie max 4500 nok od osoby w okolicy strommen , lillestrom , skedsmo , stovner , itp...