1 NOK
Witam. Zastanawiam się nad wyjazdem do Norwegii z rodziną (żoną i trójka dzieci). Na chwilę obecną pracuje jako strażak i ratownik medyczny Ale 340 h miesięcznie to troszkę za dużo za małe ...
Gdzie najtaniej można wymienić opony (mam własne) w Bergen lub okolicy.
Co jakis czas w roznych watkach jest poruszany temat prac. Najczesciej wysmiewani sa ci , ktorzy pracuja fizycznie. Najwiecej chyba sa opluwane te osoby, ktore sprzataja, zajmuja sie smieciami. ...
Dzisiaj grasowali w Auli. Chodzą od domu do domu udając głuch-niemych zaznaczając domy które mają okraść. Całe szczęście że społeczność w Auli i okolicy ostrzegała się poprzez Facebooka. Poruszali ...
Witam Szukam operatora z dlugim HDSem do rozladunku i rozlożenia stropu z elementów na pierwsze pierto w miejscowości Aurskog na środę Pozdrawiam
od urodzenia dumny z pochodzenia
18-07-2015 18:09
Witam, chcialbym sie zapisac na silownie ale nie wiem co i jak, nie orientuje sie cenowo, nie znam jezyka. Doszly mnie sluchy ze w niektorych silowniach jest spisywana umowa na rok ? Mieszkam w ...
Jak wyglada wejscie na Galdhøpiggen?
Polska 4-osobowa rodzina w wypadku samochodowym. Stan ojca krytyczny. www.dt.no/nyhet/trafikk/modum/kritisk-sk...lisjon/s/5-57-136394
poszukuje opiekunki do 2 dzieci jesli jest ktos zainteresowany prosze wysylac na e/mail zuza1272@interia.pl
Hej wszystkim Jestesmy parą, ktora podrozuje po norwegii stopem. Wlasnie dojechalismy do Tromsø, moze akurat jest tu ktos kto moglby nas przenocowac przez jedna albo dwie noce? Wystarczy kawalek ...
Witam, czwórka studentów podejmie każdy rodzaj pracy w okolicach trondheim i okolicach.dysponujemy autem? Bardzo proszę o kontakt 66q 750 005 pozdrawiam
Witam Poszukuje polskiego mechanika w okolicach Mosjoen -Mo i Rana.
Witam, chciałbym prosić dobrą osobę lecącą w najbliższych dniach (lub tygodniach) do Krakowa o drobną przysługę w postaci zakupu aktualnego numeru czasopisma Interior magasinet ...
witam czy z polski mozna otrzymac paczke z alkoholem 1 l 40%
czy w Norwegii mozna miec bron hukowa ktora w Polsce jest bez zezwolenia?
Witam .Mieszkam w Oslo .Szukam dodatkowej pracy popołudniami jako pomocnik : malowanie ,przeprowadzki, sprzątanie ,drobne naprawy domowe itp. Pozdrawiam Sławomir .
Witam , mam pytanie w Sobotę jechałam trasą Kristiansand - Drammen a co za tym idzie przejeżdżałam przez bramki . Nie mam autopass-a , auto na polskich blachach . Czy ktoś się orientuje czy można ...
Witam, nie wiem czy w dobrym miejscu przypinam temat ale bardzo potrzebuje pomocy ! Pracowałem w Oslo w zeszłe wakacje, legalnie byłem zatrudniony i należał mi się zwrot podatku, oczywiście wsyztsko ...
witam wczoraj zakupiłem samochód w ciągu 24/h zapaliły się poduszki powietrzne podczas jazdy i już nie zgasły czy jest szansa na zwrot tego woza
Dzień dobry. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was zna stronę: norwegia.pracabc.pl ? Czy ktoś znalazł pracę dzięki tej stronie? Czy ktoś z was otrzymał jakąkolwiek odpowiedź od ...
Wiecie może czy mogę bez żadnych problemów i konsekwencji roznosic swoje ulotki do skrzynek pocztowych i rozwieszać je na słupy?
Witam.Kto się orientuje czy w OSLO - Katedra św. Olafa organizuje weekendowe kursy norweskiego ?
Witam. Potrzebuje Waszej pomocy i rady , planujemy wybrać się na Preikestolen a to jest nasz taki pierwszy rodzinny wyjazd w góry. Planujemy wyjechać w sobotę ,wynająć camping lub domek ( jakie to ...
www.siepomaga.pl/kajtek. Na fb ten rycerzyk ma swoja strone
proszę o podpowieć co można zwiedzić ciekawego w okolicach Oslo -Dramen-Mos dziekuję!
Witam. Szukam pokoju na okres okolo miesiaca od teraz. Najlepiej okolice Arendal Prosze o info na email pzpol@o2.pl lub kom 46213214 . Dzieki i pozdrawiam.
Pilnie poszukuje pokoju dla kolegi na wczoraj! cena do 4000 kr. Najlepiej okolice lillestrom. Jedyny wymóg to dostep do internetu, Prosze o jak najszybszy kontakt poprzez sms na nr 46352070..
gdzie jest dziad ? ano uciekla ,nie ma to jak zesrac sie i na kota zgonic teraz zajal sie erudycja w filmach
Witam wszystkie forumowiczów Mam takie pytanie: jak długo po przyjeździe do Norwegii ..od momentu uzyskania numeru ze Scat a będę mógł sie poruszać autem na obcych tablicach ? Auto jest ...
WITAM .PRZENIOSŁEM SIĘ DO OSLO . POSZUKUJE PRZEWODNICZKI PO OSLO .KOGOŚ KTO LUBI SPACERY A NIE SIEDZENIE W DOMU .
Szukam kogoś kto pomoże w nauce norweskiego w okolicach Fana Bergen pozdrawiam
Witam szukam mieszkania w okolicy Blomsterdalen
Witam Wszystkich poszukuję mechanika złotą rączke co mi wymieni przegób prawy w alfie dajcie znac Pozdrawiam oslo i okolice
oslo i okolice , ,drammen i okolice ,pisac na priv. pozdro
Ktooo chętny.
Hej Wybiera sie ktos autem na wakacje do Polski w okolice Kielc? Interesuje mnie wyjazd 24,25 lipca mam ze soba rower i prawie pusta walizke podrozna.
Witajcie Potrzebuję transportu dla 2 osób z Olensvag na lotnisko do Stavanger 1 sierpnia. Jeśli ktoś ma 2 miejsca w aucie lub może Nas podrzucić to proszę kontakt na priv lub wozak1701@gmail.com ...
aszdziennik.pl/115047,120-sekund-czystej...ale-to-czysta-prawda
PANIE SĄ JAK PANOWIE TYLKO BARDZIEJ NIEŚMIAŁE I NA POZÓR GRZECZNIEJSZE DO CZASU KIEDY ......................WIĘC KTÓRA MA OCHOTĘ NA SEX DZIŚ Z NIEZNAJOMYM KTÓRA NA TYLE BĘDZIE ODWAŻNA I NAPISZE ...
Witam chce przyjechać do Norwegi Samochodem na polskich blachach , ale samochód jest zartejestrowany na żone .Czy niebędzie problemu w razie kontroli?
Witam! Czy ktoś się orientuje czy na ślub dziecka przysługuje mi dzień wolny od pracy!
Mariola Batóg
12-07-2015 17:22
Cześć, został mi ostatni rok nauki i mam zamiar wyjechać do Norwegii. Dałby mi ktoś jakieś wskazówki "jak zacząć"? Pozdrawiam
LUDZIE POTZEBUJE WASZEJ POMOCY!!! sprawa jest dosc nietypowa i bardzo osobliwa. Szukam pewnej osoby: poznalem Ja przez internet, odmienila moje zycie i nie moge o niej przestac myslec... niestety ...
cysiek33
12-07-2015 13:55
zobacz czy jej tu nie ma www.1881.no/?query=Fris%C3%B8r+oslo
Witam Was wszystkich,mam male pytanko?Czy jezeli posiadam od kilku lat samochod zarejstrowany w Norwegii a w Polsce mam motocykl to moge go uzywac tutaj bez poniesienia zadnych konsekwencjii???Za ...
Gdzie jest Jasta ? we fiordzie?
11-07-2015 16:32
Witam, szukam uzywanej dachowki kamiennej (takskifer) o wymiarach 55x55 cm. Potrzebuje 75 szt. Moze ktos ma, albo zna duza firme dekarska, ktora ma uzywane do odsprzedania. O info prosze na prv
Czy ktoś może zna numer do nav Oslo bezpośredni do polskiego konsultanta bo jak ktoś już tam odbiera tel. To tylko po norwesku mówi i nie chce inaczej (jak by był od chorobowego to by było mega extra)
Czy zna ktoś z was jakis dobry program do zaprojektowania ulotek ? Potrzebuje sprawdzoneg programu lub czy nie orientujecie sie gdzie w østfold jest jakas drukarnia ? Z gory dziekuje za pomoc.
Siema. Mam ciężką sprawę do zgryzienia. Kupiłem VW caravelle w Stavanger i muszę przewieźć do Oslo na lawecie lub ? szukam auto-lawety do wynajęcia lub auta cięższego niż VW caravelle które będzie ...
10-07-2015 11:15
WITAM przeprowdziliśmy sie do Norwegii mieszkamy w niejscowości Maura poszukujemy rodzin z dziećmi gdyż mamy dwójkę dzieci-dziewczynki 5 i 8 lat starsza lubi grać w piłkę nożną
Witam. Posiadam wieloletnie doswiadczenie w pracach remontowych,domow,mieszkan,obiektow przemyslowych na terenie Szwecji.Poszukuje pracy z zakwaterowaniem.Prawo jazdy kst B uprawnienia na wozki ...
Witam. Obecnie jestem bez pracy i brakuje mi na rachunki. Słyszałam, że jest w Oslo miejsce , gdzie można za darmo coś zjeść i jeszcze dostać coś na wynos. Czy ktoś poda mi adres takiej instytucji w ...
tak wyglada stulejarz
09-07-2015 19:54