1 NOK
na jakim kanale jest transmisjsa czy ktos sie orientuje ,?
Jan Maryjan
04-09-2015 19:58
Hej czy ktoś leci do Wrocławia z Oslo Rygge 17.09 a potem będzie jechał w kierunku Łodzi szukam transportu.
Impreza w Tønsperg
JEST JAKIŚ PUB W TRONDHEIM GDZIE MOŻNA OBEJRZEĆ MECZ NIEMCY - POLSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZE O INFO
fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/n...go-jorku,nId,1879618
youtu.be/EdmZYu9Lths
witajcie jak w temacie czuje sie w Norge mocno wyobcowana , choc z natury jestem bardzo towarzyska osobą .. Myśle , że największy problem stanowi język (norweski).. oczywiście nie poddałam sie bez ...
Se.pl dziś : "5. Skandynawia Do Norwegii powinni się udać przede wszystkim inżynierowie i budowlańcy, ale chętnie zatrudniani są tu też polscy kelnerzy, kucharze oraz personel hotelowy. Obecnie ...
Witaj, poszukuję łóżka 2os. o wymiarach ok. 160x200cm. "Przygarnę" bądź kupię w niskiej cenie. Drammen oraz okolice do~40km Mój nr. 450-96-118 Pozdrawiam
Witam , czy ktoś się orientuje czy można w Norwegii odebrać przesyłkę list/paczkę na adres zamieszkania ALE NIE POSIADAJĄC TU MELDUNKU ? Jak to wygląda ?
Nawet po 6 lat dostali członkowie mafii polskiej w Królestwie za kradzież około 120 rowerów jak podaje poranne radio
Mam pytanie od dwóch tygodni jestem na chorobowym w norwegi i lekarz powiedział mi ze mam sobie zrobic zabieg w polsce i wrócic do norwegi zeby kontynuowac chorobowe ale czy naw mi to uzna prosze o ...
Witam. Czy może ktoś odsprzedać książkę i ćwiczenie "På vei" lub podpowiedzieć gdzie mogę to kupić? Pozdrawiam.
Witam. Czy znacie moze lek tej nazwy ? Jest to krem do stosowan w miejscach intymnych. Chcialbym sie dowiedziec czy jest to dostepne w Norwegii. Pozdrawiam
jak zalegalizowac konkubinat w no
Witam! Czy można dostać zwrot kosztów za mieszkanie (całkowity lub częściowy) jeżeli aktualnie jestem zarejestrowany w NAV-ie jako poszukujący pracy. Koszty mieszkania to ponad połowa tego co dostaję ...
jak zalegalizowac konkubinat wno
Roman Kowal
01-09-2015 17:01
czy ktos wie jak zalegalizowac konkubinat w no
Witam poszukuje nauczyciela norweskiego.okolice Sandnes .interesuja mnie prywatne lekcje kilka dni w tygodniu 2,3 godziny.a jesli ktos ma jakies namiary na szkole wieczorowa to prosze o kontakt na ...
czy na tymczasowym numerze presonalnym mozna kupic samochud ?
Witam. orientuje sie ktos czy jest opcja pobrania z internetu wniosku o wznowienie dagpenger? Dziekuje za pomoc
Jak tvn playera ogladac ? bo wychodzi jakas blokada ze ni dy rydy z norwegii
Tak to bywa jak się igra z prawem BOSKIM. Więcej informacji: wiadomosci.onet.pl/swiat/byly-nuncjusz-a...wski-nie-zyje/1lsgm6
Planuje zrobić trening siłowy na powietrzu, mam sprzęt, potrzebny mi tylko drążek. W razie wątpliwości jestem udokumentowanym instuktorem fitnessu.
Odkupie ksiazke PÅ VEI
Szukam elektryka z gusieringiem Do Wstawienia dokumentu. Nr kontaktowy 93991795
Witam. Mam pytanie. W tamtym roku wypracowalem ponad 270000 tys zlozylem dokumenty i wystawili mi NAV. Pobieralem go przez jakis czas, ale znalazlem prace. Pracujac wysylalem meldekort ale ciagle ...
Witam szukam korepetycji bądź szkoły z językiem norweskim ktoś coś dziękuję
Sebastian gawęda
31-08-2015 12:05
Jak wysłać pieniądze z Norwegii do Polski Szukam monygram w okolicach Oslo Czy może mi ktoś pomóc Z góry dziękuję
Witam wszystkich, mam jedno pytanko czy ktoś się orientuje którego operatora norweskich autostrad klienci zaczynają się od nr 100............
Mam pytanie, na razie w fazie rozwazan, a po uzbieraniu odpowiedniej kwoty...przejde do czynow. Z jakim kosztem (oczywiscie "mniej-wiecej" musze sie liczyc chcac postawic jedna scianke ...
Mam pytanie .Jakie są ceny działek w Tromso?I jakie warunki należy spełnić aby ją nabyć.
wiadomosci.onet.pl/kraj/swiatowy-kongres...otego-pociagu/80v6mr
cysiek33
30-08-2015 21:27
wiadomosci.onet.pl/kraj/czy-niemcy-moga-...zychu-pociagu/jhjxbm
Witam! mam pytanie odnoście posiadania (przywozu) psa rasy amstaff... czy ktoś z obecnych na forum spotkał się z przypadkiem wwiezienia takiego psa na teren norwegii (oczywiście, wiem że ta rasa jest ...
Jak w temacie Znalazłem Książkę na Lotnisku Rygge pod tytułem Kocham Polskę właściciela prosze o kontakt
youtu.be/aVs6oAnaTjI
Mario Maj
28-08-2015 23:55
wie ktoś jakie są stawki dla kucharzy w Oslo?
Robert Borkowski
28-08-2015 14:55
Witam Serdecznie Pytanie kieruje głównie do kierowców ciężarówek Czy orjentuje sie ktoś na temat Angielskiego swiadectwa kwalifikacji czyli w skrócie CPS w Norwegi ??? Chodzi o to czy jest ...
GRZEGORZ SOBÓR
28-08-2015 14:55
youtu.be/g7Cimm_mwRI
witam, potrzebuje pomocy ... zrobiłam przelew do Polski z banku Nordea i pomyliłam swift co w takim przypadku ... czy pieniądze do mnie wrócą ??
witam!! czy zna ktoś szkołę norweskiego,okolice lillestrum! !!! oczywiście godną polecenia
Witam . Czy ktoś się orientuje o bezpłatnej porady prawnej w Oslo , adwokat Garstecki 29,08,15 ma udzielać bezpłatnych porad . Przeczytałem wiadomość na Mojej Norwegii około tygodnia ,teraz nie ...
Witam czy ktoś może polecić jakiś dobry basen dla dzieci w oslo albo w okolicy ? Pozdrawiam
powinni od razu strzelac... popieram
Czy ktoras z was ma namiary na kogos kto potrzebuje do sprzatania? ?