1 NOK
witam proszę o kontakt na priv jeżeli ktoś ma doświadczenie z pl rozwodem w norge wg ich prawa
Zapraszam na mojego nowego bloga , dodalam dopiero 2 posty ale mam nadzieje ze spodobają sie na tyle aby zaglądać do mnie cześciej
Karolina mmm
14-08-2015 23:10
jest tu jakis dobry Polak ktory kupi by mi bilet do polski ...jestem uwieziony w bergen zgubil wszystkie pieniadze ...koczuje 4dzien na lotnisku
Bogdan Drozd
14-08-2015 16:32
Witam. Czy ktoś może powiedzieć mi coś o kwestii importu samochodów elektrycznych z Norwegii do Polski?
Przypominam dodajemy zdjęcia tylko z ręki Usta mogą ale nie musza być w trąbkę
chomikuj.pl/Dystrybucje
piateczek
że w czasie klęski suszy jak dotknęła Polszę ratujecie nas wysyłając prąd Premier Ukrainy, Arsenij Jaceniuk, polecił w czwartek ministerstwu energetyki udzielenie pomocy Polsce w związku z kryzysem ...
Witam Serdecznie czy ma ktoś może odsprzedać polski antybiotyk? Potrzebuje niezwłocznie, jeśli ktoś coś, proszę o info!
Witam, możecie mi podać adres notariusza w Sandnes, potrzebuje uzyskać pieczątkę, żeby mąż złożył dokumenty o paszport w moim imieniu dla naszej pociechy, pozdrawiam Milena
SZUKAM CHĘTNYCH Z OKOLIC LYSAKER NA WYCIECZKI PO OSLO .
Wcześniej Hyundai też nieoficjalnie powiedział, że woli Słowację i Czechy, bo polski pracownik jest słaby i za dużą władzę ma Solidarność fiaty klepać i folksfakeny, albo ople Dlaczego to na ...
CHODZĘ NA KURS PODSTAWOWY NORWESKIEGO . SZUKAM MIEJSCA W OSLO DARMOWYCH KONWERSACJI PO NORWESKU . CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O TAKICH MIEJSCACH ?
SŁAWOMIR KUCZYŃSKI
12-08-2015 16:09
Hej! 21go w piątek odbędą się 2 godziny darmowych warsztatów dla polaków, salsa i batacha dla początkujących od godziny 18 do 20. Może jakaś dziewczyna mieszkająca we Fredrikstad chciałaby się ze ...
Witam, Orientuje sie ktoś jak wygląda rynek pracy dla trenerow w norwegii ? Każda informacja w temacie się przyda. Jakie firmy, co jak gdzie kiedy
www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/dom+i+mie...ki+nad+jeziorem.html Chciałby ktoś kupić na pół tą działkę
keep smiling
Hejka mam takie pytanie czy ktoś może 6 września jedzie z Oslo na lotnisko Rygge? Pozdrawiam
Witam Około dwoch miesiecy temu wraz ze swoja dziewczyna sprzedalismy samochod Honda Crv 1999 (270000km) jakiemus mlodemu mezczyznie samochod byl swiezo po eukontroll na co posiadamy wszystkie ...
Witam, witam, pomozcie mi bo musze przeprowadzic sie ze Szczecina do Oslo i potrzebuje kogos sprawdzonego, kto mogly mi przewiezc graty z domu. Okolo 1/3 samochodu dostawczego. Zadne meble tylko ...
Wielkie urządzenie do załadunku statków ( o masie ok. 2000 ton) opuściło 8 sierpnia Gdynię. Holowane jest na barko-pontonie do Narwiku w Norwegii. W poniedziałek po południu zakończył się załadunek ...
Witam mam do wynajęcia jeden duzy pokój w Tananger dla pary od zaraz. Wspólna kuchnia, 2 łazienki, duży salon z kominkiem, taras.Okolica cicha spokojna, niedaleko sklepy i przystanki autobusowe. Cena ...
Hej czy ktoś ma może do odsprzedania albo w wersji pdf książkę: HVA SIER DU åse-berit strandskogen? z góry bardzo dziekuję za pomoc!
Mam pytanie, tak z czystej zwierzecej ciekawosci. Otoz ostatnio wszystkie jak jedna mlode Panie maja IDENTYCZNE brwi. Wyglada to tak, jakby brwi nie bylo, tylko byly one namalowane oczojebnym ...
wtoreczek - koreczek
Witam, poszukuję pokoju do wynajęcia. Najchętniej od września, dziękuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam
Przemysław xxx
10-08-2015 22:46
Witam. Piszę CV i nie mam pojęcia jak wpisać ukończoną szkołę. Mianowicie pełna nazwa mojej szkoły to: Zasadnicza Szkoła Zawodowa nr 8 w Zespole Szkół nr 6 im. Macieja Rataja w Ełku. Nie wiem czy ...
Witam. Czy mieszka ktos w Stord? Pytanko takie. . Moze ma ktos na widoku meszkanie lub pokoj do wynajęcia od teraz . Moze ktos szuka wspullokatora. Pozdrawiam
w obronie czci polskiego emigranta 20 sierpnia 2015 hmm ja zakładam, że może nawet z 50 słownie pięćdziesięciu
Trwa planowa zagłada Słowiańskich Narodów oraz naszego kulturowego dziedzictwa. Niszczona jest rodzina, podstawowa komórka naszych społeczeństw. Ośmieszana jest tradycja, wyszydzane wzorce ...
cysiek33
10-08-2015 18:42
www.cda.pl/video/249647be
Witam , może na tym forum znajdzie sie ktoś bardziej zorientowany , mam kilka pytan odnosnie przedszkola zlobka w OSLO, Dziecko ma 9 msc. dostaniemy numer personalny pod koniec sierpnia czy po ...
Patrycja Szenbek
10-08-2015 09:39
Hejka mam takie pytanko czy ktoś może 6-go września jedzie z Oslo na lotnisko Rygge? Pozdrawiam
SZUKAM FACHOWCA KTORY ZNA SIE NA NAPRAWIE TELEFONU/ SAMSUNG GALAXY S4/
Szi=ukam taniego noclegu w miejscowosci Tana
CZy ktoś się orientuje jak można wycofać kapitał odkładany na emeryturę,podobno można wycofać i zrezygnować z emerytury
..
Proszę o kontakt jeśli ktoś sie znajdzie.Mam kilka pytan.Z góry dziękuje.
Wojciech Jodlowski
09-08-2015 12:24
Witam! Szukam osoby zajmującej się praniem tapicerki samochodowej w Lillehammer bądź Ktoś coś? Pzdr!
witam mam pytanie czy mogę się starać o feriepenge 7/8 lat wstecz
www.bankier.pl/wiadomosc/Polski-naukowie...ieszkam-7272315.html
Czy któraś z mam mieszkających w Norwegii może mi pomóc? Mój problem polega na tym, że od 20 tygodnia jestem pod opieką norweskiego lekarza. Dwa dni temu byłam na wizycie kontrolnej u nowego ...
pl.wikipedia.org/wiki/Monika_Olejnik en.wikipedia.org/wiki/Monika_Olejnik „Córka Tadeusza Olejnika, oficera Służby Bezpieczeństwa” – to fragment biografii Moniki Olejnik w angielskiej ...
Czy ktoś wie w jaki sposób uzyskać kartę informacyjną z leczenia szpitalnego i jak to jest po norwesku ? Przebywałem w szpitalu w Stavanger około 10 dni po wypadku na rowerze ?
witam!!! Dzień wyborów do rady powiatu i gminy wyborach 2015, poniedziałek, 14 września 2015. Niektóre gminy mają również dzień wyborów w niedzielę 13 września. KTOS COS??? na kogo ...
Nie jest tak wesoło jak piszecie. Mieszkam w okolicay Stavanger i od listopada do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej propozycj pracy, a odwiedziłem i dostarczyłem CV bezpośrednio do każdej firmy ...
Witam wszystkich Wiecie może czy dostanę w jakimś sklepie w Norwegii odpowiednik produktu www.tortownia.pl/src/art/duze/smietan_fix.jpg
Witam Pilnie potrzebuje mechanika w Bergen o okolicach który wymieni turbine w 1.9 tdi ! Posiadam wszystkie części ,tylko operacja wymiany ! Pilne !
To januszu specjalny azyl dla ciebie bys nie smiecil w innych tematach i wpierdalal fotki swojego prezydenta, ktory jak duren tomek dowiedzie jest "lepszy od najlepszego"
fakty.interia.pl/polska/news-oredzie-now...eja-dudy,nId,1864772
WITAM. Mieszkam w Polsce .Jestem zdecydowany w przyjechaniu do Norwegii na stałe.Czy ktoś jest w stanie mi pomóc w znalezieniu pracy i noclegu? Jeśli chodzi o prace to może być jakas fizyczna,na ...
Szukam mieszkania dla pary. Sandvica, Haslum, Bekkestua, Stabbek i okolice. Kontakt 92517923 ]