1 NOK
Jaka jest cena obywatelstwa i czas oczekiwania ? Czy z obywatelstwem mozna normalnie reprezentowac norwegie w zawodach sportowych ?
Decyzją UDI, ponad 1000 uchodźców zostanie umieszczonych w centrum konferencyjnym Oslofjord w Stokke. Ta mała, licząca 10 tys. mieszkańców gmina, jest gotowa do pomocy. Pierwsi lokatorzy przybędą już ...
Afgańscy wojskowi molestowali małych chłopców. Żołnierzom USA dowódcy kazali odwracać wzrok wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Afganscy...115a2d&_ticrsn=3
Witam szukam mam 6 letnich dzieci które w tym roku zaczely szkole albo ida za rok mam pare pytan w zwiazku z przerowadzka na stale do Stord
Kolejna porażka USA w Syrii. Pojawiły się doniesienia, że wyszkolona przez USA "umiarkowana opozycja" zwana Dywizją 30 zdradziła i poddała się dżihadystom z Al-Nusra - ugrupowaniu ...
dziki na maksa tu filmik ze wszystkich goli
Greg Greg
22-09-2015 22:32
W czerwcu norweskie media zelektryzowała wiadomość: Marit Bjørgen, norweska biegaczka narciarska, ogłosiła, że jest w ciąży, a dziecko urodzi się w grudniu. Kilka dni temu w wywiadzie dla ...
youtu.be/ivgCD31iKyg
Norweskie władze potwierdziły w poniedziałek, że w najbliższych latach Norwegia kupi od USA ponad 50 myśliwców. Minister obrony Norwegii, Ine Eriksen Soereide, powiedziała, że kraj ten czuje się ...
Witam.potrzebuję transportu z Oslo do Polski,ktoś może się wybiera koło soboty lub wcześniej?
Pierwszy kto napisze pod tym postem jest geem
Polska a gdzie tam to postepowoa Holandia www.fakty.nl/wiadomoci-z-holandii-2/1167...pogrozkami-w-aalburg
Witam. będe niebawem leciał do Warszawy i mam pytanie czy ktoś się orientuje, czy można tam gdzieś wynająć samochód? Potrzebuję go na 3 doby. Nieduży, zwykły do przemieszczania się po mieście - ile ...
Czy ktos jezdzi Leafem i moglby podzielic sie wrazeniami?
potrzebuje pomocy w rejestracji w udi. kto pomoże??
44 lata temu, 22-go września 1971 roku o 18:00 w norweskich mediach podano wiadomość z ostatniej chwili: na świat przyszło pierwsze dziecko pary książęcej, Sonji i Haralda. Księżniczka Martha Louise, ...
tel. 0048 795 741 501 email: safewaylogisticspl@wp.pl
Juz od pewnego czasu chcialam zapytac sie redakcji / moderatorow, kiedy zaczna sie oni stosowac do zasad swojego wlasnego regulaminu i usuwac posty ktore ten regulamin naruszaja. Ostatnio doszla ...
Czy ktoś wie jak skasować konto na tym portalu ?????????????
MmMmM yhym
22-09-2015 01:32
Wyloguj sie i zapomnij haslo .. A nie ofiarę robisz z siebie
Witam, proszę o pomoc bo się kompletnie na tym nie znam. Znajomy Norweg przyjeżdzą do Polski i zadał mi pytanie " Jaką karte sim powinienem kupić w Polsce do mojego routera" . Nie mam ...
Przejazd na lotnisko. Z Drammen do Rygge. Jutro na lot do Krakowa (wylot godz 9:05). 150 nok za osobę 3 wolne miejsca Powrót w czwartek lotem z Krakowa (lot o 19:35przylot godz 21:40 ) 150 nok za ...
Monika Brożek
21-09-2015 15:27
Od środy ulewne deszcze w Norwegii spowodowały, że wiele obszarów znalazło się pod wodą, a tysiące mieszkańców musiało opuścić domy. Najbardziej ucierpiał okręg Telemark - na stację monitoringu w ...
Emerytura w wieku 60 lat dla kobiet i 65 lat dla mężczyzn - to obiecywany projekt ustawy, który ma dziś w sejmie złożyć prezydent Andrzej Duda. Szacowany koszt takiej zmiany dla sektora finansów ...
Witam poszukuje pracy przy sprzątaniu w Bergen do jakiej agencji najlepiej się zgłosić?? Z góry dziękuje za odpowiedź
Czy ktoś się orientuje jak dostanę się z Bergen do Kleppestø? chodzi mi o komunikację miejską/ Jak z biletami? czy już poza bergen muszę kupić nowy bilet? czy dojadę na jednym? Także jak dostanę ...
Witam Potrzebna osoba znajaca dobrze jezyk norweski . wiecej na priv
desperat
21-09-2015 09:37
pl-pl.facebook.com/events/1467726236869590/
Czy ktoś ma na sprzedaż książki: ”Det går bra!” Cecilie Lønn ”Kropp og sjel”, ”Liv og levnet”, ”Munn og mæle”, ”Små og store” ? Pozdrawiam
www4.rp.pl/Publicystyka/309209911-Tylko-kobiet-zal.html www.thereligionofpeace.com/
putinowska telewizja bardziej obiektywna niż TVP , komentowania też nikt nie blokuje
"Welcome to Europe" lewacka organizacja sponsorowana przez George'a Sorosa . której zadanie to zachecic do przyjazdu do Europy jak najwiecej "imigrantów", produkująca m.in. ...
rdc.pl/publikacja/miedzy-innymi-betlejewski-geopolityka-2/ Obama dzwoni z gratulacjami. Pospieszył się.
Nierzadki widok na ulicy w krajach arabskich czy w Turcji mężczyzn na powitanie całujących się w usta, głaszczących się, obejmujących, chodzących z męskim przyjacielem po ulicy za rękę, wielu ...
a więc tak mam do sprzedania golfa 3.Dziś przyjechała kobieta z "mechanikiem" na oględziny." mechanik" po uruchomieniu silnika i otwarciu "maski" stwierdził ze jest luz ...
Ty leszczu pipa i w ogole w to nie wnikaj
www.anglia.today/biezace-wydarzenia/muzu...na-kolo-podbiegunowe
www.wykop.pl/ramka/2761985/kto-promuje-p...-uchodzcow-w-polsce/
wolna-polska.pl/wiadomosci/george-soros-...kich-adresow-2015-09
Witam poszukuję kogoś kto przewiezie z Bergen do Polski a najlepiej do Warszawy komplet wypoczynkowy (dwie kanapy jedna 2 m druga 1,4m i jeden fotel) oraz 8 kół pozdrawiam Czarek
fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranc...ludzkosc.blogspot.de
Co sądzicie o wynikach wyborów lokalnych? Frekwencja 56%. Już jutro pojawi się analiza - jak sobie poradzili Polacy startujący w tych wyborach. Link do wyników: ...
Witam i zapraszam osoby prywatne i zakladyblacharski do korzystania z mojej uslugi napraw lakierniczych systemem PPG w komorze lakierniczej. cena i termin do uzgodnienia,
Witam, szukam mieszkania ew. pokoju w Nesodden i bliskich okolicach. Ktoś, coś ?
Jedni mówią, że Żydów z Rajgrodu zaprowadzono do magla i tam doszło do zbiorowego mordu. Tak drastycznego, że krew wylewała się przez drzwi na ulicę. Inni mówią, że wszystko działo się w pobliskim ...
W regionach Buskerud i Vestfold ogłoszono czerwony alarm powodziowy. Zalane jest również Sørlandet, Østlandet, Vest- i Aust-Agder, Telemark, Oppland, Oslo, Akershus. Sytuacja może się jeszcze ...
desperat
18-09-2015 14:35
wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/K...wiu-Slaskim-00011276
Greg Greg
17-09-2015 23:38
Witam! Czy ktoś z forumowiczów zakładał firmę jednoosobową nie mając numeru personalnego/ D. number? Potrzebuję kilku porad. Priv
Czy ktoś robił tu masę do tortu? Jeśli tak to prosiłabym o przepis oraz składniki gdzie i jak się nazywają?
Burmistrzem Oslo może zostać muzułmanin, Shoaib Sultan (41). Urodzony w Pakistanie, ale wychowany w Norwegii, specjalista w zakresie ochrony środowiska i członek norweskich Zielonych (MDG) (partii, ...