1 NOK
Wspaniała odtrutka na medialny ściek pseudo mediów...Niemiecki dziennikarz mówi jak jest. Po polsku - w Radio WNET. 25 minut wywiadu warte każdej sekundy. Otwiera oczy człowiekowi otumanionemu przez ...
Gabriella Keller, stała się drugą po Bettinie Halbey obywatelką Niemiec wyrzuconą z mieszkania by zrobić miejsce dla napływających imigrantów. ...
Taki ładny dzień co by tu porobić
www4.rp.pl/Plus-Minus/310029969-Ameryka-...woich-bohaterow.html
cysiek33
04-10-2015 08:25
www.facebook.com/Narodowcy.RP/videos/876061055824257/
Epoka, w której portal społecznościowy Facebook był uważany za medium wolnej debaty, odchodzi w zapomnienie. – Portal zablokował moją stronę, jak tylko wrzuciłem mój artykuł, dotyczący antypolskiej ...
Raport niemieckiego Stowarzyszenia Podatników o tym jak niemieckie władze marnują publiczne pieniądze potwierdza, że przejawy tzw. "deutsche Wirtschaft", o którym ostatnio pisaliśmy, to nie ...
Witam mam zamiar wyjechać z rodzina do Norwegii szukam pracy od marca jestem kucharzem z 17 letnim doświadczeniem .Gdy coś e-mail. norbertwn15@gmail. com
John Born
03-10-2015 14:07
co jesli ?,po raz kolejny obce panstwa beda chcialy zagrabic ziemie naszego Kraju.wtargna zbrojnie i eksterminuja Nas Polakow . wracasz i walczysz czy facebook i wyborcza ?
www.facebook.com/andrej.nevazno.9/videos/1699313143620573/
polskiepiekielko.pl/1-500-zl-kary-za-kom...dzcach-na-facebooku/
Witam panstwa Potrzebujesz pomocy w Norwegii? Oferuje : - Tumaczenia norwesko - polskie oraz polsko - norweskie - Norweskie swiadczenia i zasilki socialne (NAV) - Kontakt z norweskimi ...
Ciekawa analiza obecnej sytuacji... mediumpubliczne.pl/2015/10/anonymous-do-polakow-o-uchodzcach/
Przed biurem byłego ministra sprawiedliwości Grecji na wyspie Lesbos w piątek rano wybuchła bomba. Eksplozja wywołała pożar, który zniszczył budynek. Nikomu nic się nie stało. Żadna grupa nie ...
cysiek33
02-10-2015 16:25
Sprzedam bilet Rygge Łódź 07.10.15 powrotny 21.10.15
Młody Norweg zrezygnował ze stałej pracy, by podróżować po swoim kraju z ulubionym pupilem. Pochodzący z Bergen 28- letni Henrik Vikse, po dziesięciu latach pracy na budowie powiedział ...
Naukowcy odkryli, że spośród 65 win pochodzących z czterech najbardziej winiarskich stanów USA, większość zawierała stężenia arszeniku przekraczające dopuszczalne normy Czytaj więcej na ...
strefainfo.blogspot.no/2011/02/czy-polsk...-bedzie-przyjac.html uciekinierzy z Afryki Północnej (Egipt, Tunezja....) ktorzy przedostali sie do Europy powinni byc w razie koniecznosci ...
Jak w tym kraju wymienic gotowke euro na korony???? zwariowac idzie w kongsbergu sie nie da ma ktos aktualne doswiadczenie z norwegia w tej kwestii????
dzieki wam za znalezienie goscia moja norwegia dala mi wpis co go znalazlem i teraz moge go podac na policje za oszustwo pozdro
Coz...
cysiek33
01-10-2015 22:03
WITAM.CZY MOŻNA KUPIĆ WĄTRÓBKĘ DROBIOWĄ W OSLO !!!
Witam poszykuje starego gościa który jest złodziejem mieszka w Norwegi na wyspie ale nie wiem jakiej koło Oslo nazywa sie Serwiliam Labecki oszukuje ludzi ma 63 lata jesli ktos go zna to bedę ...
norweskie miesa smakowe klasy pierwszej juz w kiwi i coop www.vg.no/forbruker/mat-og-drikke/mat/fo...ediskene/a/23534032/
Premier Norwegii integruje się z młodzieżą... Narzekacie, że nasi politycy są zbyt sztywni i oderwani od wyborców? Podczas swojej wrześniowej kampanii wyborczej Erna Solberg udowodniła, że jest ...
Dzien dobry. Czy do odwolania decyzji Nav potrzebne jest podanie na internecie i pisemna klaga do NAV? Dowiedzialem sie tu od jednej osoby ze klage rozpatruja do 6 tyg. i w wiekszosci konczy sie to ...
Witam. Orientuje sie ktos jak dlugo rozpatrywane jest odwolanie od decyzji Nav odnosnie wznowienia dagpengger? I czy nie wiem jak to ujac "jakie jest prawdopodobienstwo ze zostanie ona ...
w zwiazku ze zblizajacymi sie wyborami zapraszam do zapoznania sie ze Zbigniewem Stonaoga i jego partia oraz wyrazenie swojego zdania podczas dyskusji
Oto kolejny kwiatek socjalistow norweskich poza odebraniem prawa do samoobrony zrzucili utrzymywanie zuli na prywatnych przedsiebiorcow: "1. Du kan stikke fra regningen hvis du identifiserer ...
Ceny paliw musiałyby wzrosnąć o 50 proc., żeby zniechęcić kierowców do samochodów. Czy Partia Zielonych, obecnie trzecia siła w Oslo, wprowadzi podwyżki w życie? Co zrobić, żeby do 2028 roku ...
Niedawne powodzie w Norwegii spowodowały dużą migrację szczurów. Wiele z nich może próbować dostać się do domów poprzez kanalizację, ostrzegają deratyzatorzy. Specjaliści radzą, aby uważać na to, ...
CHĘTNE PANIE ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU. ZAPISY TU LUB NA PRIV. POTRZEBNE DANE: IMIĘ, WIEK, NR. TEL.. PIERWSZE 4 PANIE BĘDĄ ROZSTAWIONE - RESZTA ELIMINACJE. DLA ZWYCIĘZCY PUCHAR. TERMIN W ZALEŻNOŚCI OD ...
John Born
29-09-2015 21:21
Polskie dzieci za bardzo starają się w szkole, przez co mali Brytyjczycy wypadają przy nich gorzej - twierdzi jedna z Brytyjek, której pociechy chodzą do klasy z imigrantami z Europy Środkowej. ...
Witam. Orientuje sie ktos jaki jest okres odwołania sie od decyzji Nav o niewznowieniu dagpenger i czy trzeba jakis dokument wypelnic? Czy poprostu pojechac do Navu? Wrazie pozytwnej decyzji od ...
Dni stają się krótsze, a wieczory chłodniejsze. Długie spacery nie sprawiają już tak dużej przyjemności, jak jeszcze kilka tygodni temu. W związku z tym wielu z nas coraz częściej zasiada przed ...
Tutaj wam wrzucam przepis na potrafe z soczewicy. Ida czasy ciezkie to i zywic muzg trza tym co sie ma. Jak sie nie ma to trza kupic w sklepie. Quiz Satan: Ktos cos wie o misce soczewicy? ...
We wtorek w regionie Finnmarku i Troms zapowiadane są sztormy. Fale mogą osiągnąć nawet 11 metrów wysokości. Burze i sztormy mają trwać od wtorkowego popołudnia do środy. ...
Jestem zatrudniona w Norwegii na stale, ze wzgledu na problemy zdrowotne jestem na zwolnieniu. Dostalam list od Navu ze jestem na zwolneniu juz ponad 39tygodni i ze moge stracic sykepenger- 100% ...
www.info-direkt.at/bilder-aus-syrien/
w jaki sposob zaiterfeniowac jak grupa ludzi pobiera swiadczenia nav nie legalnie Chodzi mi o to ze pracuja na czarno, nie maja dzieci a robia w banmbosza NAV
Nie wiecie to poczytajcie; www.wykop.pl/artykul/2776937/platforma-o...-i-oszukuja-polakow/
Chorwacja odnotowała znaczy wzrost liczby uchodźców, od kiedy Węgry zakończyły budowę muru na granicy z Serbią. W efekcie także Chorwacja zamknęła 7 z 8 przejść granicznych z Serbią. Na Węgrzech ...
M. C.
28-09-2015 19:32
Aha,i na Węgrzech jest ich najwięcej...Bardzo wiarygodne dane.
Jascie.... Linia Szablak- Łomża, ostatnie dni sierpnia 39, do wiejskiej chałupy mojej babki wieczorem wpadli żołnierze : Gosposiu, da jakie łachy cywilne. Po co ???? Bo Niemce i tak wygrajo! Trza ...
W Niemczech można stracić dziecko za anty-imigranckie komentarze na facebooku. www.welt.de/finanzen/verbraucher/article...recht-in-Gefahr.html "Mamy tylko kilka dekad na ratunek naszej ...
Przed nami kolejny etap sprawy złotego pociągu. Dzisiaj na miejsce przyjechali żołnierze z 1 Pułku Saperów im. Tadeusza Kościuszki w Brzegu oraz Centrum Szkolenia Wojsk Inżynieryjnych i Chemicznych ...
Witam poszukuje osoby w no prosze o pomoc na priv..aga
I chce żeby UE przeznaczała na każdego 1250 euro miesięcznie www.project-syndicate.org/print/rebuildi...george-soros-2015-09 to ten sam pan ktory wymyslil jak ograbic takie kraje jak Polska, ...
witam chciałam sie dowiedziec czego ucza sie dzieci w pierszej klasie w norwegii. Moj syn chodzi do pierwszej klasy (6 latek) w polsce ale od przyszlego roku pojdzie do norweskiej szkoly chcialam ...
No co sie stalo? Nie da sie tego czytac i doprawdy nie ma po co tu wchodzic... Jedyne tematy to Wspaniali pracowici, zaradni i uczciw Polacy ktorzy borykaja sie z cala reszta swiata. Swiata ...