1 NOK
Witam, posiadam uprawnienia na wozki widlowe, ktore zdobylem w PL. Kurs robilem w prywanej firmie, ale firma ta posiada certyfikat Urzedu Dozoru Technicznego w PL i wszystko jest w zgodne z prawem, ...
- Po prostu niesmaczny - mówi o serialu “Okkupert” (“Okupowani”) znawca Rosji, Peter Normann Waage Partia Zielonych rządzi Norwegią i decyduje o całkowitym zamknięciu przemysłu naftowego. ...
W największym mieście w Norwegii ciężko będzie obciąć włosy w okazyjnych cenach. Buisness Insider, we współpracy z biurem statystycznym UBS, przeprowadził badanie dotyczące najdroższych usług ...
Jedna osoba zginęła w poniedziałek w pożarze w ośrodku dla uchodźców w mieście Saalfeld, na wschodzie Niemiec - poinformowała policja. Rzecznik policji z Saalfeld, w Turyngii, oświadczył, że ...
Wlasnie wprowadzono nowe prawo dzieki ktoremu bandyci i kryminalisci juz oficjalnie nie beda mieli monopolu na posiadanie broni palnej docs.cntd.ru/document/9034380. Od tej pory kazdy obywatel ...
Witam wszystkich serdecznie , poszukuję profesjonalnej kosmetyczki chętnej do współpracy . Możliwość zarobienia dobrych pieniędzy . (Asane, Bergen, Knarvik ) Osoby zainteresowane proszę o kontakt na ...
Stowarzyszenie Den muslimske Grunnskole zaproponowało otwarcie własnej placówki edukacyjnej dla najmłodszych z miejscem dla 200 uczniów. Władze miasta nie są zachwycone pomysłem. Mają obawy, że taka ...
W imieniu rzesz uzytkowników niniejszego portalu bardzo dziekuje Wlascicielom za troskę o istotne elementy życia i funkcjonowania naszego powszedniego w niełatwej rzeczywistosci N - w jakiej ...
według czeskiego urzędu imigracyjnego, pozwy złożyło już 123 uchodźców spośród ponad 2400 osób zatrzymanych od stycznia w ośrodkach dla uchodźców. 36 spraw zostało rozstrzygniętych na ich korzyść. ...
Polska prasa sportowa zapowiada, że dni norweskiego trenera Legii Warszawa, Henninga Berga, są już policzone. Warszawska drużyna pod jego wodzą nie odnosi oczekiwanych sukcesów. Norweg zaprzecza tym ...
Ktokolwiek myslal ze PO rozni sie czymkolwiek od PiSu ma teraz to ladnie wyjasnione: wiadomosci.onet.pl/kraj/piechocinski-chc...ukrywam-wcale/8w9m0w W koncu to Kaczor i Donald wiec pasuja do ...
Witam. Po odbiciu na karcie meldunkowej zauważyłem że mogę odbić się do przodu. Tzn. odbiłem się za 2 tygodnie wstecz i dalej mam opcję żeby się znowu odbić za następne dwa tygodnie do przodu. O ...
Witam. Od 5 miesięcy jestem na zasiłku w Norwegii, który przyznano mi na dwa lata. Czy jest możliwość żeby po tych 5 miesiącach złożyć wniosek o przeniesienie mojego dagpenger do Polski na okres 3 ...
Czy jest ktoś taki,kto posiada busa wielkosci Mercedes Sprinter i jeździ z okolic Sørlandet (południowa Norwegia) do Gdańska..? jeżeli ktoś taki istnieje ,to prosiłabym o kontakt.
Zapraszam do odwiedzenia mojej strony dietitian.no i zapoznaniem się z ofertą dietetyczna. Zapraszam również na mojego fp: www.facebook.com/gofordiet gdzie dowiecie się kilku ciekawostek ...
www.facebook.com/TheLionsOfRojava/posts/914974901923718
cysiek33
04-10-2015 20:40
www.fakt.pl/swiat/matka-z-polski-ktora-p...,galeria,581633.html
Witam mam pytanie kolega I jego 3 znajomych od pond 2 miesiecy nie dostali wyplaty pracuja po 12/14 godzin dziennie 7 dni w tygodniu sypiaja na budowie ponoc w strasznych warunkach, oszczednosci ...
cysiek33
04-10-2015 20:03
www.facebook.com/NarodowcyRP.Kresy/videos/1507372506226673/
Ten marsz będzie wyjątkowy, ponieważ odbędzie się po zmianie władzy w Polsce czy szykuje się pierwszy spokojny pochód? Zobaczcie zapowiedź.
Wspaniała odtrutka na medialny ściek pseudo mediów...Niemiecki dziennikarz mówi jak jest. Po polsku - w Radio WNET. 25 minut wywiadu warte każdej sekundy. Otwiera oczy człowiekowi otumanionemu przez ...
Gabriella Keller, stała się drugą po Bettinie Halbey obywatelką Niemiec wyrzuconą z mieszkania by zrobić miejsce dla napływających imigrantów. ...
Taki ładny dzień co by tu porobić
www4.rp.pl/Plus-Minus/310029969-Ameryka-...woich-bohaterow.html
cysiek33
04-10-2015 08:25
www.facebook.com/Narodowcy.RP/videos/876061055824257/
Epoka, w której portal społecznościowy Facebook był uważany za medium wolnej debaty, odchodzi w zapomnienie. – Portal zablokował moją stronę, jak tylko wrzuciłem mój artykuł, dotyczący antypolskiej ...
Raport niemieckiego Stowarzyszenia Podatników o tym jak niemieckie władze marnują publiczne pieniądze potwierdza, że przejawy tzw. "deutsche Wirtschaft", o którym ostatnio pisaliśmy, to nie ...
Witam mam zamiar wyjechać z rodzina do Norwegii szukam pracy od marca jestem kucharzem z 17 letnim doświadczeniem .Gdy coś e-mail. norbertwn15@gmail. com
John Born
03-10-2015 14:07
co jesli ?,po raz kolejny obce panstwa beda chcialy zagrabic ziemie naszego Kraju.wtargna zbrojnie i eksterminuja Nas Polakow . wracasz i walczysz czy facebook i wyborcza ?
www.facebook.com/andrej.nevazno.9/videos/1699313143620573/
polskiepiekielko.pl/1-500-zl-kary-za-kom...dzcach-na-facebooku/
Witam panstwa Potrzebujesz pomocy w Norwegii? Oferuje : - Tumaczenia norwesko - polskie oraz polsko - norweskie - Norweskie swiadczenia i zasilki socialne (NAV) - Kontakt z norweskimi ...
Ciekawa analiza obecnej sytuacji... mediumpubliczne.pl/2015/10/anonymous-do-polakow-o-uchodzcach/
Przed biurem byłego ministra sprawiedliwości Grecji na wyspie Lesbos w piątek rano wybuchła bomba. Eksplozja wywołała pożar, który zniszczył budynek. Nikomu nic się nie stało. Żadna grupa nie ...
cysiek33
02-10-2015 16:25
Sprzedam bilet Rygge Łódź 07.10.15 powrotny 21.10.15
Młody Norweg zrezygnował ze stałej pracy, by podróżować po swoim kraju z ulubionym pupilem. Pochodzący z Bergen 28- letni Henrik Vikse, po dziesięciu latach pracy na budowie powiedział ...
Naukowcy odkryli, że spośród 65 win pochodzących z czterech najbardziej winiarskich stanów USA, większość zawierała stężenia arszeniku przekraczające dopuszczalne normy Czytaj więcej na ...
strefainfo.blogspot.no/2011/02/czy-polsk...-bedzie-przyjac.html uciekinierzy z Afryki Północnej (Egipt, Tunezja....) ktorzy przedostali sie do Europy powinni byc w razie koniecznosci ...
Jak w tym kraju wymienic gotowke euro na korony???? zwariowac idzie w kongsbergu sie nie da ma ktos aktualne doswiadczenie z norwegia w tej kwestii????
dzieki wam za znalezienie goscia moja norwegia dala mi wpis co go znalazlem i teraz moge go podac na policje za oszustwo pozdro
Coz...
cysiek33
01-10-2015 22:03
WITAM.CZY MOŻNA KUPIĆ WĄTRÓBKĘ DROBIOWĄ W OSLO !!!
Witam poszykuje starego gościa który jest złodziejem mieszka w Norwegi na wyspie ale nie wiem jakiej koło Oslo nazywa sie Serwiliam Labecki oszukuje ludzi ma 63 lata jesli ktos go zna to bedę ...
norweskie miesa smakowe klasy pierwszej juz w kiwi i coop www.vg.no/forbruker/mat-og-drikke/mat/fo...ediskene/a/23534032/
Premier Norwegii integruje się z młodzieżą... Narzekacie, że nasi politycy są zbyt sztywni i oderwani od wyborców? Podczas swojej wrześniowej kampanii wyborczej Erna Solberg udowodniła, że jest ...
Dzien dobry. Czy do odwolania decyzji Nav potrzebne jest podanie na internecie i pisemna klaga do NAV? Dowiedzialem sie tu od jednej osoby ze klage rozpatruja do 6 tyg. i w wiekszosci konczy sie to ...
Witam. Orientuje sie ktos jak dlugo rozpatrywane jest odwolanie od decyzji Nav odnosnie wznowienia dagpengger? I czy nie wiem jak to ujac "jakie jest prawdopodobienstwo ze zostanie ona ...
w zwiazku ze zblizajacymi sie wyborami zapraszam do zapoznania sie ze Zbigniewem Stonaoga i jego partia oraz wyrazenie swojego zdania podczas dyskusji
Oto kolejny kwiatek socjalistow norweskich poza odebraniem prawa do samoobrony zrzucili utrzymywanie zuli na prywatnych przedsiebiorcow: "1. Du kan stikke fra regningen hvis du identifiserer ...
Ceny paliw musiałyby wzrosnąć o 50 proc., żeby zniechęcić kierowców do samochodów. Czy Partia Zielonych, obecnie trzecia siła w Oslo, wprowadzi podwyżki w życie? Co zrobić, żeby do 2028 roku ...