1 NOK
www.facebook.com/Polska-Gazeta-Lokalna-N...0489288899/timeline/
cysiek33
27-09-2015 22:52
www.facebook.com/Ca%C5%82y-nasz-chuliga%...9112325700/timeline/
Dziś, jak co roku 27 września, obchodzimy Dzień Podziemnego Państwa Polskiego. Święto zostało uchwalone 11 września 1998 roku przez Sejm RP, poprzez aklamację. Dzień 27 września, to rocznica ...
Niemiecka dziennikarka Freia Peters z Die Welt opisała historię irańskiego uchodźcy Saida, szykowanego przez muzułmańskich uchodźców ze względu na swoją wiarę. Takich przypadków jest znacznie więcej. ...
Dostałem skierowanie na fizykoterapie i mam pytanie czy pracując mam chodzić czy to jest wolny dzień ,szef powiedział że mam iści i po tych ćwiczeniach przyjść do pracy oczywiście nieobecność nie ...
Witam, Mam pytanie, mam możliwość zakupu laptopa w norwegi, dokładnie chodzi o MacBooka, i tutaj moje pytanie jeżeli zostanie zakupiony w Norwegi i w sklepie wypełnią dokument na zwrot podatku i z ...
Oto oficjalnie potwierdzone liczby imigrantów od czerwca 2015 roku. Dlaczego w ogóle się o tym nie mówi w mediach? -czerwiec: 300 osób -lipiec: 1000 osób -sierpień: 4000 osób -1 września do 10 ...
Ile? Mniej więcej jedno tankowanie na głowę Norwega. Chodzi o fałszowanie poziomu emisji spalin w autach VW z silnikami diesla sprzedawanych w USA. 11 mln aut Volkswagena na całym świecie jest ...
trybun.org.pl/2015/09/18/isis-w-polsce/ trybun.org.pl/2015/09/27/polacy-musza-mi...ronic-siebie-samych/
jasta za co ci placa Kiedy napiszesz ze Polska 17 wrzesnia napadla na spokojny Zwiazek Sowiecki ze Ribbentrop, i Mołotow byli Polakami" ...
Witajcie. Od niedawna pracuję w Bergen na kontraktach 4-2 tygodnie (w teorii) chcę zakupić sobie kartę pre-paid z norweskim numerem do gadania i internetu. Jakich operatorów możecie polecić bo ...
macie teraz silniki z Polkowic zdrajcy Narodu Polskiego
Szkolone przez Amerykanów oddziały syryjskich bojowników przekazały amunicję dżihadystom z Frontu An-Nusra, walczącej w Syrii frakcji Al-Kaidy. Taką informację podało dowództwo amerykańskiej ...
Nasilony napływ uchodźców i osób ubiegających się o azyl może "rozjuszyć" prawicowych ekstremistów, uważają norweskie służby bezpieczeństwa (PST): ...
A także na zbyt małe porcje śniadań i obiadów, tylko dwie kromki chleba!, chłód, nudę i tak w ogólności na całą obsługę. "Chcę pieniędzy, no jasne. Chcę pieniędzy na fajki i żeby zadzwonić do ...
Imigranckie gangi w rejonie Calais we Francji zbroją się - alarmują nadsekwańskie media. Policja coraz częściej konfiskuje tam pistolety, karabiny i amunicję. euro tunel zamkniety a bydlo ...
Muszę poznać dziewczynę , bo w przeciwnym razie umrę na nudę i samotność -
Witam. Orientuje sie ktos czy jest cos takiego jak odwolanie od decyzji o dagpenger? i czy jest jakis okres w ktorym trzeba to zrobic, zlozyc jakis wniosek itd? Bylm zlozyc dokumenty o wznowienie ...
Witam. Otóż jak pewnie wiecie w Polsce jest prawo jazdy AM dla 14 latków. Z tego co się orientuje to w Norwegii nawet na pojemności 50cc można jeździć od 16 lat ale nie wiem tego na 100%. I teraz ...
www.grenzhelfer.in/?page_id=120
Widzicie jakąś różnicę ?
Witam maz pracuje w Norwegii ja jestem w polsce chcemy starać się o tacierzynski.. tylko ja uczeszczam na studium stacjonarne i czy ta szkola tez sie liczy, W artykulach o tacierzynskim pisze ze ...
Podczas grudniowego szczytu ONZ na temat zmian klimatycznych norweski rząd wypłaci Brazylii ostatnie 100 milionów dolarów na ratunek wielkiej puszczy. Dotychczasowe wysiłki Norwegów przełożyły się na ...
Piotr Piotr
24-09-2015 22:55
Przyznanie nagrody Nobla Barackowi Obamie nie było przemyślanym krokiem - stwierdził były dyrektor Norweskiego Komitetu Noblowskiego. W wydanych dzisiaj wspomnieniach Geir Lundestad przyznał, że ...
Witam mam zapytanie odnośnie internetu na kartę do 23.09 był chess bez limitu danych internetowych teraz limit wynosi 300MB znacie jakąś dobrą opcję, która jest bez limitu na kartę za doładowaniem ...
niezalezna.pl/71238-skandal-w-sejmie-pla...-islamskim-uchodzcom
Świnka morska przestała być świnką morską. pl.wikipedia.org/wiki/Kawia_domowa www.pch24.pl/tv,islamofobiczna-swinka-morska-,38384
Hej, Potrzebuje pomocy, czy jest ktoś kto ma zamiar podróży z Oslo do Białegostoku do wtorku 29.09. Chodzi o zabranie teczki z dokumentami. Oczywiście zapłacę. Pocztą mogą nie dotrzeć na czas, a ...
kasial1
24-09-2015 18:46
Tomek ...
24-09-2015 12:47
Czecha Węgra co narzygal na swoją ojczyznę i chleba pojechał do Europy szukać
Imigrant z Somalii przyjeżdża do Wielkiej Brytanii. Na ulicy zatrzymuje pierwszą napotkaną osobę chwyta ją za rękę i mówi: - Dziękuję za wpuszczenie mnie do tego kraju, za mieszkanie, pieniądze na ...
Przechylenie budynku na stronę południową zapewnia najbardziej efektywne wykorzystanie energii słonecznej. Służą temu panele i ogniwa fotowoltaiczne zamontowane na dachu. Dodatkowo zastosowano ...
Polska przyjmie 5 tys. plus 2 tys., na które już wcześniej zgodziła się Ewa Kopacz - tak wczoraj ustalili ministrowie spraw wewnętrznych UE. Na razie rozdzielone zostanie 66 ze 120 tys. uchodźców. ...
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Brudzins...66414,wiadomosc.html
liveuamap.com/en/2015/23-september-refug...;22.80762&zoom=8 Będzie jak na Węgrzech? Nowa instrukcja dla imigrantów z trasą przez Polskę Reporter niemieckiego Die Zeit opublikował na Twitterze ...
Założona przez Georga Sorosa Fundacja Batorego wspiera działanie programu Obywatele Dla Demokracji. Program o budżecie 150 mln zł, finansowany jest ze środków Mechanizmu Finansowego Europejskiego ...
fot. Khaled Abdullah/REUTERS/Forum W Szwecji od kilku tygodni dochodzi do ataków imigrantów na pociągi. Ostatnio doszło do tego na trasie między Malmö i Sztokholmem. Nielegalni imigranci bez biletów ...
www.frbiu.com/militias-in-eu-16051606157...608158515761575.html Aktualizowana i udokumentowana źródłami droga islamistów - od walki w imię Allaha do uchodźstwa. Lewica sprowadziła nam na głowę ...
Zapraszam na mojego bloga o norweskiej codzienności,blaskach i cieniach krainy fiordów i trolli-jednym slowem o życiu na emigracji fiordolandia.blogspot.no/
libertygb.org.uk/v1/index.php/news-liber...dark-cold-and-racist
ndie.pl/setki-finow-protestowalo-w-calym...zeciwko-islamizacji/
USA w porozumieniu z Niemieckim rządem zainstaluje 20 nowych bomb nuklearnych 4 razy silniejszych niż te które spadły na Hiroszimę. Już nikt nie ukrywa, że będą wymierzone w Rosję ...
Słynny Mosad, czyli wywiad Izraela, pomoże Polsce weryfikować uchodźców - dowiedziało się nieoficjalnie Radio ZET. Polska zwiększa także budżety ABW i Agencji Wywiadu. Służby chcą mieć pewność, że ...