1 NOK
Czy ktoś zna polskiego lekarza endokrynologa w Oslo i okolice??
Hej Jestem w Norwegii od tygodnia. Szukam jakiejkolwiek roboty w Oslo na dobry początek.. Poznam też z chęcią nowych znajomych, którzy pokażą mi miasto
skandynawiainfo.pl/rasistowska-policja-w-oslo/
Mam pytanie o kurs norweskiego organizowany przez Empik ,czy ktoś moze mi cos więcej powiedzieć na temat tego kursu ?
sand vinik
26-08-2015 20:16
Hej. Dostałem propozycję emigracji do pięknego kraju jakim jest Norwegia. Wiem tylko tyle, że praca by była w tartaku. O szczegółach będę was informować. Ale powiedzcie mi na co zwrócić uwagę jeśli ...
Siemka.Krótko i na temat. Jak najlepiej zamienić KORONY na ZŁOTÓWKI ??? Tak by kurs był najkorzystniejszy .
Turbina z Polski podbija świat - produkujemy ją jako jedyni na świecie Używa się jej m. in. w Boeingu 747-8 AVIO Polska jest jedyną firmą na świecie, która produkuje łopatki turbiny niskiego ...
Witam. Czy ktoś mógłby mi doradzić czy gdy pojazd prowadzi osoba bez prawa jazdy i doprowadzi do kolizji to czy istnieje możliwość że takie auto będzie można naprawić z AC czy to ze kierowca nie ...
wyborcza.biz/biznes/1,101562,14405314,We...nia__I_wyprasza.html
Chcę założyć konto w banku w Polsce, ale żebym miała darmowe wypłaty z bankomatów w Norwegii. Ktoś wie o jakimś, które daje taką możliwość?
Witam. Czy może ktoś mi pomóc gdzie mogę uzyskać zwrot podatku za aparat w Norwegii. Jadę samochodem do Szwecji, jestem teraz w Mysen Kamil
Hej będzie mi ogromnie miło jeśli ktoś by miał ochotę polubić moja stronę : www.facebook.com/polishgirlinnorway
Zapraszam na nowy post : polishgirlinnorway.wordpress.com/2015/08...ay-sommer-i-norge-2/
Zna ktoś dobre radio internetowe z nową muzyką coś typu rmf maxxx?
Oliwia Maćkowiak
24-08-2015 00:37
hej...od jakiegoś czasu dokucza mi ból, drętwienie palców u rąk.. Po poszukiwaniach w necie podejrzewam u siebie tzw. "cieśń nadgarstka" nadgarstki.pl/?p=50 Z początku myślałem, że ...
Hej Szukam kogos kto w najbilzszym czasie zamierza badz niedawno otworzyl firme jednoosobowa w Norwegi... potrzebuje kilka wskazowek pozdrawiam
Drodzy koledzy,mam pytanie,czy w Oslo jest jakaś stójka gdzie Polacy stoją w poszukiwaniu pracy?
Witam, jestem w Halden w delegacji i zastanawiam się gdzie bym mogła wymienić EURO? Czy ktoś wie gdzie są kantory lub punkty wymiany walut? W jakich godzinach takie miejsca są czynne?
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Skandali...93153,wiadomosc.html
cysiek33
23-08-2015 09:18
Witam Chcę korespondencyjnie wziąć udział w referendum, które już we wrześniu odbędzie się w Polsce.Wie ktoś może, jak wysłać zgłoszenie w formie elektronicznej? Szukam informacji na stronie ...
cysiek33
22-08-2015 23:55
Witam, w czwartek bądź piątek wyjezdza samochod z laweta z Ålesund (Swinoujscie, Wroclaw, Krakow) do Tarnowa. Zainteresowanych przwiezeniem czegos większego np. samchodu za drobna oplata proszę o ...
Witam.ktoś chodzi na siłownię fresh fitness w Ensjo?
www.teknofil.no/artikler/hver-tredje-job...et-av-roboter/157113 Postep w produkcji robotow i maszyn trwa i w niedalekiej przyszlosci proletariusze wykonujacy najprostsze niewyspecjalizowane prace ...
Zamiast strajku, żałosna szopka przed parlamentem. Tak - zdaniem korespondenta RMF FM Bogdana Frymorgena - wyglądał protest zorganizowany w Londynie, który miał być wyrazem sprzeciwu wobec rzekomej ...
Witam. Czy orientuje się ktoś jakie są rodzaje odliczeń podatkowych po zakupie mieszkania? Jakiej wysokości są to odliczenia i na jakiego rodzaju materiały? Jaki jest limit odliczeń? Czy ...
Zna ktos moze jakies fajne miejsca, warte zobaczenia poza Oslo. Chodzi o jednodniowy wypad. Jakies propozycje?
Za pozwoleniem administratorki wklejam treść listu ,który ma na celu uświadomić ludziom zdrowym ,jak poważna jest choroba Twardzina Układowa. Może znajdzie się ktoś kto przetłumaczył by to na język ...
Macie jakieś propozycje spędzania wolnego czasu w Trondheim ?
Chciałbym zapytać się Polaków mieszkających w Norwegii co sądzą o pracy i życiu w Norwegii. Szczególnie cenne dla mnie będą opinie tych, dla których Norwegia nie jest pierwszym krajem na emigracji. ...
Witajcie, potrzebuję transportu w sobotę wieczorem z punktu A do punktu B, będę miał ze sobą 3 walizki i rower, proszę o info na priv
Jan .
20-08-2015 16:14
Witam! Czy ktos wybiera sie na weekend do Norwegii z podkarpacia? Prosze o kontakt! +48 532 817 062 Jarek
Kasia MojaNorwegia
20-08-2015 14:05
WItam. Mam pytanie dostalem wezwanie do zaplaty z kredinora finans as ze mam zaplacic 11 000 nk. Na liscie jest moj adres ale zamiast imienia i nazwiska Dobra Praca SP Z.o.o. z ktora nie mialem ...
druch dryh
19-08-2015 16:18
POMOC! Witam, aktualnie znajdujemy się w Hoysand niedaleko Sarpsborga i mamy dosyć poważny problem z samochodem, a dokładniej najprawdopodobniej padły nam cewki zapłonowe oraz mamy duży wyciek oleju. ...
twojaanglia.co.uk/mariupol-ostrzelany-po...ocy-polskiego-rzadu/
witam wszystkich, chcę zasięgnąć opinii na temat pracy w kurorcie narciarskim Norefjell, może ktoś tam pracował lub pracuje nadal, piszcie o wszystkim co wam wiadomo
Z powodu wyjazdu oddam psa w dobre ręce. Pchełka jest rasy Bichon frise psy.elk.pl/rasypsow/28,0,zdjecia-bichon-frise.htm , to dobrze ułożony pies. Niestety muszę wyjechać a nie mam sumienia trzymać ...
Szukam pokoju w Oslo od zaraz!pozdrawiam
BRAWO dla moderatorow forum MojaNorwegia! Nie robia nic z plaga wyzwiskowych hejterow i wszechobecna patologia na forum Podbija to ranking w pozycjonowaniu - zrozumiale Napisalem przedwczoraj ...
Witam zna ktoś może polskiego wulkanizatora i mechanika w okolicach Drammen? Z góry dzieki za info na prv
ostatnio usłyszałem opinię, że w No nie są wymagane żadne, karty wędkarskie, pozwolenia a każdy kto ma wędkę może nią sobie tak po prostu łowić. Ktoś to może potwierdzić lub zaprzeczyć?
Witam! Od razu chcialbym powiedziec, ze jestem nowa osoba na forum dyskusyjnym "mojanorwegia" dlatego w razie nie zrozumialosci moich postow, prosze o wyrozumialosc. Jestem w II klasie ...
Szukam dobrego adwokata do spraw rodzinnych w okolicach Oslo.
Lesterek -
17-08-2015 18:48
Yo, chodzi ktoś na siłownię, a nie chciałby "przyjaciela" do treningów. Fresh w Lambertseter ?
O "Polskich obozach zagłady" w Norwegi. Warto wiedzieć www.wykop.pl/link/2705275/norweskie-medi...ch-koncentracyjnych/
Witam, Jak w temacie szukam osoby, która jest zdecydowana na wyjazd z polski do Norwegii w celu znalezienia pracy. Uważam że wyjazd w dwójkę będzie z ekonomicznego punktu widzenia, najlepszą formą ...
Optimus
17-08-2015 06:53
do tej pory moglyśta siem tłumaczyć, że nie wieta jak teraz bendzieta wiedzieć 53-letni dziadek odczuwał tak wielką potrzebę wymierzania sprawiedliwości w walce z islamskim terroryzmem, że pewnego ...
czy wie ktoś jak w norwegi jest z odawaniem krwi
Cześć piszę, ponieważ z ekipą chcemy jechać na wycieczkę krajoznawczą kierunek Odda - Trolltunga poszukujemy tańszego noclegu pokój , hyta jakaś może do wynajęcia słyszeliście bądź macie jakies ...
Chcę pod szkolić Norweski może ktoś chciałby udzielić prywatnych lekcji w weekendy. Okolice Moss Fredrikstad szczegóły proszę na priw
Przed przeszło rokiem generał Waldemar Skrzypczak, były dowódca wojsk lądowych, zauważył, że Rosjanie dojdą do Warszawy w ciągu 3-4 dni. Przed kilkoma miesiącami generał Leon Komornicki, były ...
odbilo gosciowi ..kto jest za ?
m.onet.pl/sport/boks,5ym1l6
JESTEM NA DAGPENGER CO 2 TYGODNIE WYSYŁAM DO NAV KARTY MELDUNKOWE PRZE INTERNET. DZISIAJ DOSTAŁEM POCZTĄ DRUKI MELDUNKOWE Z NAV ,TAKIE SAME JAK PRZY SKŁADANIU MELDUNKÓW PRZEZ NETA. CZY COŚ SIĘ ...
nowahistoria.interia.pl/aktualnosci/news...czyc-sam,nId,1869377