Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Tolat, skasowalas profil "Calinka42", bo wszystko co napisalam jest prawda i wstyd ci przed soba sama, ze zamiast wspolczucia otrzymalas slowa krytyki.
Ale logowanie sie na nowym nicku jest smieszne i swiadczy o twojej niedojzalosci, o tym ze nie potrafisz stawic czola sprawie i wlasnym problemom.
Nie tlumacz, ze tolat to nie calinka bo nie sadze ze zalozylas profil "tolat" tylko po to, zeby napisac jeden post w tym watku i to w dodatku pierwszy.
Nie ma sie czego wstydzic, zycie to zycie. Jezeli chcesz to napisz tu, lub do mnie na priv a ja ci powiem co masz zrobic, aby nie zostac z reka w nocniku po odejsciu od meza.
Pozdrawiam.
Na prawde ci pomoge i powiem co i jak, ale musze znac niektore szczegoly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(weron22)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Nie polemizujmy juz i nie snujmy domyslow jak jest miedzy nimi i jaka jest prawda bo tylko oni to wiedza a my tak moglibysmy pisac i pisac do bladego switu wyciagajac przy okazji swoje brudy,brudy naszych bliskich,przyklady z Biblii itp Kobiecina sama musi podjac decyzje a czytajac to sama stwierdzi czy ktokolwiek lub cokolwiek jej tu pomogloTeraz sama musi podjac decyzje bo nikt za nia tego nie zrobi
Odemnie jedna rada UCZ SIE JEZYKA a jakakolwiek podejmiesz decyzje to dzieki temu dasz sobie tu rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Hilton najlatwiej jest skasowac profil i w szybkim tempie zalozyc nowy nie tylko Calineczka posiada takie zdolnosci A hitem jest wierzyc ze istnieje sie naprawde chodz to gowno prawda

A ja sie pochwale ze wg.niektorych forumowych mamusiek idiotek jestem nana i oprocz tego mam ze 20 lewych profili i to bez kasowania profilu i moje fotki tez sa lewe Acha i taka jestem thebesciara,ze sama do siebie pisze,zostawiam sobie komenciki w profilku,sama siebie zapraszam do znajomych i ogolnie mam zajebiste rozdwojenie jazni Ale jestem zajebista
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(weron22)
Wiking
Andzia to ciekawe, nasuwa mi sie jedno pytanie dlaczego forumowe mamy maja takie zdanie? Udowodnij im ze nie maja racji
Ale Twoje zdjecie profilowe napewno nie jest prawdziwe nie myle sie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Drogi Edku vel Weron22 proponuje aby one same ci sie zwierzyly skad maja taka kosmiczna swiadomosc tego ze ja to nie ja Mnie osobiscie goffno to juz obchodzi Wspomnialam o tej niedorzecznosci w tym watku bo mi sie to przypomnialo w zwiazku z twoja wypowiedzia na tym watku A tak nawiasem mowiac ktora z mamusiek jestes co?Masz odwage sie przyznac?WATPIE lewy profilku
A tylko debil uwierzylby w to,ze moj avatar to ja Reszta foci w galerii jest autenticoCertyfikatu waznosci nie posiadam i nie zamierzam nikomu wiecej udowadniac czy ja to ja czy ty to ty czy my to my a moze ty to ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(weron22)
Wiking
Ty jedna zareagowalas na mojego pierwszego posta i to w expresowym tepie opowiadajac o sobie chodz ja wogule o to Cie nie pytalem. Odpisalas do mnie wiec z grzecznosci podsunalem Ci pomysl udowodnienia tym co uwazaja Cie za " Nana". Brak dowodow na Twoja prawde przemawia ze nie piszesz prawdy i nie musisz mi nic tlumaczyc przeciez Cie to " goffno " obchodzi Ja nie darze do Twojej prawdy czy Ty to Nana sama wiesz najlepiej Ale uwierze Ci ze piszesz prawde jak to udowodnisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Teraz mam 100% pewnosci,ze jestes jedna z mamusiek Spadaj do swojego szkraba bo dziecko matki potrzebuje a nie chorej psychicznie forumowiczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Ty jedna zareagowalas na mojego pierwszego posta i to w expresowym tepie opowiadajac o sobie chodz ja wogule o to Cie nie pytalem.

I nie tobie to opowiedzialam pusta palo tylko ogolnie wspomnialam bo mi sie przypomnial ten fakt dzieki twojemu wpisowi wiec co sie ciskasz i czepiasz co???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
ja ci powiem co masz zrobic, aby nie zostac z reka w nocniku
Hilton, ten temat wywolany pewnie przez kogos SPRYTNEGO
dotyczy praktycznie KAZDEJ z NAS, no i facetow rowniez.

Masz racje co do indywidualnej pomocy!!!

Widac golym okiem, ze gorujesz INTELEKTUALNIE nad ta nieszczesna kobieta.

Zeby wypracowac "zadaniowy algorytm" dla tej rodzinki
to nalezy brac pod uwage mase zmiennych!

Jesli Calinka jest np. "kobietonem" starym i nieapetycznym
to zupelna zmiana strategii wskazana, oczywiscie nacelowana na ratowanie rodziny,
jesli do tego jeszcze uposledzona intelektualnie( a na to wyglada - 3 lata i 0 Norweskiego)
to dodatkowo straszne utrudnienie w realizowaniu KAZDEGO planu ratunkowego.

Jesli Calinka jest "apetyczna" dla facetow i choc w polowie
taka inteligentna jak Ty to inna bajka i wtedy mozesz doradzac jej
cos w "ten desen" jak sama przerobilas.

Oczywiscie jest masa innych rozwiazan ale to zalezy od idywidualnych
parametrow tej rodziny, tutaj pole do popisu dla wytrawnego psychologa.

Jedno jest jednak pewne, jak jelop nie nauczy sie Norweskiego
to niech facetowi "lize krocze" a "zebami paznokcie u nog obryza"
i moooooodli sie GORLIWIE do wszystkich swietych ZA TO CO MA!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok