1 NOK
Witam mam do wynajęcia jeden duzy pokój w Tananger dla pary od 1 września. Wspólna kuchnia, 2 łazienki, duży salon z kominkiem, taras.Okolica cicha spokojna, niedaleko sklepy i przystanki autobusowe. ...
co sie stalo z orlem byl taki plus.google.com/117465686356622545997/posts a teraz jest rozowy twitter.com/mojanorwegia
cysiek33
06-08-2015 09:31
Jesteśmy najtańsi na rynku pod względem: - paczek do 20kg – 160 NOK - zrobieniem zakupów spożywczych 25kg +dostawa/ łącznie 250 NOK - 6 paczka GRATIS!!! - przeprowadzek z NO do PL, PL do NO, - ...
Poszukuję otwartego przedszkola w Sandefjort? Bardzo proszę o informację jeżeli ktoś dysponuje taką wiedzą, od 3 tygodni jestem w Norwegii i próbuje coś ogarnąć.........
Poszukuję kosmetyczki z Bergen i okolic również Knarvik. Proszę o kontakt na priv.
Trzymam kciuki za wszystkich pozytywnie nastawionych. Powodzenia
www4.rp.pl/Swiat/308049827-Jak-CIA-druko...lszywe-zlotowki.html
Witam, potrzebuje kogos kto leci/jedzie dzisiaj lub jutro lub bedzie najpozniej do ok 17.00 w pt ... do No w okolice Oslo lub na Gardermoen, pilnie musze przewiezc sterownik do auta wielkosci ...
janteloven-prawo jante
Leon .
05-08-2015 09:19
Witam. Mam pytanie może ktoś z Was pomoże nam rozwiązać ten problem. Mianowicie: planujemy przeprowadzkę do Norwegii za miesiąc. Przewiezienie rzeczy okazało się kłopotem. Mamy małe dziecko więc ...
Ale jak wyglada bo mam dziencko 1.5 roku i trzeba uwazac bo sie podaje
Marta gettka
04-08-2015 21:18
Witam mam pytanie jak wyglada ten slynny tran ale dla dzien i gdzie mozna go kupic
Marta gettka
04-08-2015 21:01
Mam takie pytanie, czy chodzi ktoś na siłownię w okolicach Rodtvet?
Eurotunel zablokowany przez imigrantów. Dziennikarze NYT oskarżają Francję i Wlk. Brytanię o brutalność w postępowaniu wobec uchodźców. Dziennik wyraźnie apeluje o „ludzkie postępowanie z ...
emilia wilczewska
04-08-2015 01:23
Witam. Kupie czesci do Kawasaki zx6r 1999r. Moze ktos cos wie pisac na priv !!! Pozdrawiam
fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/rosja-t...h-trolli,565376.html prawda jasta
innpoland.pl/119339,pieciu-polskich-nauk...cy-powinni-byc-dumni
szukam znajomego wędkarza z Sarsporga
Szukam transportu. Potrzebuje przewiezc paczke na trasie Gdansk-Oslo. Paczka 55x33x38 cm, waga 15 kg.
Witam. Szukałem i nie mogę znaleźć jakie są reguły holowania w Norge. Wiem tylko, że nie mogę wjechać na drogę szybkiego ruchu, ale to mi nie grozi. Gdzieś tam obiło mi się o uszy, że musi być ...
witam, potrzebuje pomocy ... zrobiłam przelew do Polski z banku Nordea i pomyliłam swift co w takim przypadku ... czy pieniądze do mnie wrócą ??
moze ktoś wie jak sie dostać z rygge albo z oslo do karlskrony na prom 22 sierpnia prom mamo 9 rano w niedziele moze są jakies busy czy autokary albo jak szukac połączenia
Sa to krotkie zwiastuny , za kilka miesiecy powinnismy zmontowac calosc
d t
02-08-2015 13:18
Po jego śmierci urzędowy organ chilijski pisał: "Domeyko był więcej niż profesorem, był apostołem nauki w Chile. Zasługi jego zdobyły mu niezmierną wdzięczność narodu ...
Milego ogladania:
Witam. Mam pytanko . Jaki bank w Polsce moze dac kredyt z kontraktem na czas neokresliony w norwegii?
blogpress.pl/node/10069
www.kresy.pl/kresopedia,historia?zobacz/...szkodowan-od-izraela gloria.tv/media/AAVNkXC18m2
dzieje.pl/artykulyhistoryczne/goebbels-i...owstaniu-warszawskim to tak jak jasta
www.ekspedyt.org/czarnalimuzyna/2015/07/...aca-za-warszawe.html „Na ponad 45 mld USD oszacowała straty materialne Warszawy podczas II wojny światowej specjalna komisja powołana przez prezydenta ...
Witam, jak w temacie...bardzo proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Bartek
Hej może któraś z was przerabiała temat i podpowie. Jak wyglada wypłacany zasiłek ciązowy tzn pieniążki które dostaje sie na zwolnieniu podczas ciąży?? Wypłacany jest 100% należnego wynagrodzenia ...
Kolejni amerykańscy politycy, w tym nowojorscy rewidenci, dołączyli do grupy 46 kongresmanów wzywających Polskę do restytucji żydowskiego mienia. W tym celu w czwartek wystosowali list do premier Ewy ...
Ktos? Gdzies? Cos? Gracie? Mamy pilke i jest nas dwie, a przydaloby sie troszke wiecej osob
qpolitical.com/norway-just-deported-824-...-what-happened-next/
Zapraszam na wizyty do psychologa wiecej o mnie na : psycholog-norwegia.com/ tlf: 452 18 476 Oslo, Hamar, Eidsvill
Witam czy ktoś z Was montowal hak do norweskiego samochodu w pl? Jakie formalności? Montaż haka w norge do partnera to 8000nok w Polsce to 200zl zastanawiam się czy wydział ruchu drogowego który ...
Witam! Przepraszam, ale mam pytanie odnośnie zbliżającej się rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego. Czy są wśród tej dużej grupy ludzi, osoby, którym nie jest obojętna pamięć o poległych, I którzy ...
Szukam jednego wolnego miejsca na powrót do PL z okolic Narvika.
WITAM.SZUKAM POMOCY JAK USUNĄĆ Z SYSTEMU search.safefinder.com/
Szukam zwariowanych muzykow z passa co chca z nia cos zrobic. Jestem dj daddy producent muzyczny i dj. W oslo jest sporo mozliwosci tylko sie zebrac i porozrabiac Cherrs =) piszcie do mnie smialo =)
Źle się wyraża o Norwegach i im ubliza
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile kosztuje wynajem mieszkania lub pokoju i ile miesięczny bilet na komunikację miejską i czym można się poruszać
Witam. Czy któraś z Pań ma numer kontaktowy do polskiej położnej we Fredrikstad? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. Emotikon smile
Witam. Mam pytanko !! Czy moze ktos wybiera sie samochodem z okolic Rzeszów. Krakow do Stavanger. Haugesund. W dniach 8-10 serpnia. Potrzebuje dojechac do . Doloze sie do kosztow. Dzienkuje
Prostytutka zarażała wirusem HIV! Policja szuka poszkodowanych www.banzaj.pl/Prostytutka-zarazala-wirus...odowanych-74672.html ...
Witam ludziska.pilnie poszukuje kogoś kto wybiera się na początku przyszłego tygodnia do Bergen i jedzie z albo przez Kraków.mogę zmienić za kierownicą jak będzie potrzeba.ktoś coś tel.506278832
Witam chce sprzedac w tym roku dom,kupiony w kreche wyremontowalem i mam w tej chwili nową wycene i chcialbym zarobic troche grosza.Moze ktos sie orientuje jak sprzedac dom z kredytem?
czy wiecie na jakich zasadach mozna jezdzic polskim samochodem po norge?
Witam, poszukiwany korepetytor języka norweskiego w okolicach Lillestrom. Bardzo proszę o kontakt na priv.