1 NOK
Hej! Szukam kolezanki na wypady do kina ,picie kawy,shopping,gogaduchy,wycieczki,wyjscie do klubu. Mieszkam w Oslo w dzielnicy Ljan kolo Holmli.Jesten kobieta w srednim wieku,ale niech cie to nie ...
anetaw68 Wojcik
23-10-2015 16:30
hej, jestem w Oslo od lipca i przyznam, ze nudzi mi się tu już trochę.. może ktoś ma ochotę wyskoczyć na kawe, piwo i się poznać?
Adrian Boruc
22-10-2015 02:27
Hej. Fajnie było by kogosc poznać. Dziewczyny jaki i fajnych chłopaków. Mieszkam w Sandvice. Mam 20lat. Jesli jest ktoś zainteresowany to pisać priv
Witam ! Szykam " znajomych " mieszkajacych w OSLO - BØLER . Pozdrawiam :JACEK
Witam, chętnie poznam koleżankę/koleżanki z Skedsmokorset i okolic. Kawa, spacer, siłownia?
Wybieramy się grupą na kręgle w najbliższą niedzielę gdzieś w Oslo lub okolicach. Jeśli ktoś jest zainteresowany nich po więcej informacji zajrzy do "Paczka ludzików "
Ocencie sami poniewaz wiadomo iz ktos o mentalnosci volksdeutscha mogl znalezc jakiegos odpowiedniego Polaka zamieszkalego w Norwegii oraz uzyc jego danych oraz nicka. Lecz skolei sa to dawne dane ...
x
Poznam samodzielną samotną Panią, w wieku powyżej 50 lat. Zamieszkałą w Oslo z mieszkaniem, może być wynajmowane. Bez zobowiązań rodzinnych. Znającą dobrze język norweski bokmål, miło było ...
cysiek33
03-10-2015 21:44
mopze jakies piwko przy piatku
Nie dawno przeprowadzilam sie z centrum Oslo do Hosle Szukam chetnych na mile spedzenie czasu kolezanek, lub rodzin z dziecmi Ktos reflektuje? Hosle, østeras, Røa i okolice pozdrawiam
moze jojt z miłą kobietą
Rolf Bertos
01-10-2015 10:42
Miłego weekendu dla wszystkich
Szukam kolezanek z Mandal i okolic na wspolny wypad na spacer lub kawe.
Hej, jest kto z okolic molde ..... może...
Bardziej kolezanki jakiejs bo zwiazki odpadaja narazie , nie chce poprostu raz sie przejechalem wystarczy a zreszta praca , szkola i treningi. Gdyby ktos byl chetny to priv. Oslo. Wiek 20+ , ...
Znajdzie sie jakis mezczyzna zdecydowany na biale malzenstwo? Mam ponad 40 lat, mieszkam w okolicy Oslo. Nie szukam sponsora tylko Partnera. Wiecej info na priv. Powazne oferty rowniez na priv
Jesli macie ochote porozmawiac z rodakami mieszkajacymi w Norwegii, na czateri zostal otwarty nie dawo nowy pokoj "Norwegia". www.czateria.pl Pozdrawiam
Jak ładniej i po zagranicznemu powiedzieć na świńskie gówno? Kopa kabana.
Szukam przyjaciolki do pogadania i nie tylko najlepiej ze Stavanger i okolic.
Hejka, przyjechałam do Norwegii w lipcu i na trochę tu zostaje chętnie poznam jakis ludzi, bo nasiedziałam się już w domu haha może akurat ktoś z moich okolic jest (Holmlia) pozdrawiam!
Siemka. Jest tu ktos z Bergen? Bo z tego co widze ciezko tu nawiazac nowe znajomosci.
Hej! Jestem tu nowy szukam znajomych z którymi można by było wyskoczyć gdzieś na piwko lub kawkę od czasu do czasu. Sam na sam lub w większym gronie.
Czesc. Jest ktos z Bergen, kto czasami ma wolny czas zeby pogadac lub spotkac sie na piwku i zapoznac ? Jestem tu nowy ( 2 tyg.) I z checia nawiaze nowe znajomosci
Czesc. Od 2 tyg. Mieszkam w Bergen i z checia poznam nowych znajomych, zeby wyjsc na piwo czy silownie lub lepiej poznac miasto
W Watykanie ogłoszono, że papież Franciszek podjął decyzję o uproszczeniu i przyspieszeniu procesu kanonicznego o stwierdzenie nieważności małżeństwa. Reforma Franciszka zmienia zasady, które ...
Jest ktoś z Arendal lub okolic ?
Witam Czy jest tu ktos z More & Romsdal? szukam nowych znajomosci
poznam fajne osob drammen i okolice
Hey szukam znajmych albo na piwko kto sie nudzi skien porsgrunn
Cześć, Pytanko może ktoś jest z okolic Kristiansund (no tego pomiędzy Trondheim a Ålesund) i ma ochotę zrobić jakiś mały wypad na przysłowiowego browarka, soczek lub kawę ewentualnie grilla??? no ...
Jeśli byłby ktoś chętny to zapraszam do treningów siłowych w Evo Fitness na Stabekku, w grupie będzie raźniej, w razie byłby ktoś bardzo początkujący to śmiało, pomogę, jestem licencjonowanym ...
Poznam kolezanke Oslo i okolice
Hej Szukam znajomych w okolicach Nærbo. Mieszkam tu od 2 tygodni i z chęcią poznałabym kogoś kto również jak ja nie ma co zrobić z wolnym czasem
Szukam znajomych z Oslo i okolic
Witajcie, jestem od czwartku w Oslo, chętnie poznam nowych ludzi, może ktoś chętny pogadać albo kawa?
Witam. Jestem od kilku dni w Bergen i chętnie poznam nowe osoby, gdyż kompletnie nie znam miasta, a wiadomo samemu nie jest łatwo Zapraszam do kontaktu
Poznam . Spotkanie. Kawa. Rozmowa.
Przylecialem tutaj na stale i chetnie poznam nowych znajomych, mam 18 lat , Oslo i okolice .
Witam jestem nowym dodaniem w Bergen szukam przyjaznej duszy której nudzi się w weekendy i ma ochotę na spacer miłą rozmowę niestety nie posiadam jeszcze norweskiego nr telefonu wic proszę pisać na ...
poznam kolezanke kolezanki z manstad lub oslo okolice
Witam szukam koleżanek mieszkających w Larvik . może jest jakaś chętna dziewczyna by poznać się / Jestem tutaj od niedawna i poza moim facetem nie znam nikogo
CHĘTNIE SIĘ POZNAM
Dariusz R
18-08-2015 19:23
Elo, przyjechałam do Taty na wakacje do Sandnes. Nie znam tutaj nikogo, a chętnie bym poznała
Alek sandra
17-08-2015 18:43
Witam wszystkich forumowiczow, mam na imie Dominika , mam 23 lata chetnie poznam fajnych chlopakow z Oslo lecz nie tylko , pozdrawiam
Witajcie. Nazywam sie Erwin mam 17lat niedawno wróciłem z polski i stwierdzam ze w Norwegii są straszne nudyyy ktoś w podobnym wieku popisze ? mieszam w Vestby
Witam, szukam kompana/kompanki na wyjazd w przyszłym roku do NOR. Najlepiej z prawem jazdy. Poszukiwany świr/świruska, planuję hardkor wypad. Żeby nie było stękania po drodze, że juz do domu. ...
Czesc JEstem w Norwegii od niedawna szukam kolezanki na kawe, czy sobotnie wyjscie. Moze byc tez kolega Moze ktos jest chetny wyjsc w sobote do miasta? Ja mam 28 lat mieszkam w Oslo.
Zygmunt xxx
14-08-2015 22:42
Jest tu ktos chetny do pogadania ??
Hej, przebywam tymczasowo na emigracji w Skien, chetnie nawiaze nowe znajomosci ps. Czy ktos orientuje sie w tutejszych okolicach nad jakimis fajnymi miejscami do zwiedzania (plaze, lasy, szlaki, ...
Jest kotos chetny na piwko dzisiaj porsgrun oklice
Hej, zaczynam swoją przygodę w tym kraju, w Oslo i miło by było poznać kogoś, kto urzęduje tu dłużej, chętnie poznam osoby z poczuciem humoru i dystansem do świata z którymi można by było gdzieś ...
Witam. Ktoś coś jakieś piwko w weekend? Straszne nudy na tym wypizdowie Pozdrawiam
Hej Mieszkam w Ytre od tygodnia Poszukuje jakiej bratniej duszyczki która nie ma co zrobic z wolnym czasem chętna na spacery po pięknej okolicy kawe lub siłownie