Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Asikhb napisał:
[quote]agataja napisał:
[quote]Remigrant napisał:
agataja napisał:
Znajdzie sie jakis mezczyzna zdecydowany na biale malzenstwo?
Mam ponad 40 lat, mieszkam w okolicy Oslo.
Nie szukam sponsora tylko Partnera.

Za to najbardziej chyba smiesza mnie zalosne podchody na priv i tutaj.
Proby osmieszania czegos czego nie da sie osmieszyc. Tylko osoby slabe wysmiewaja sie z czegos co jest bardzo wazne i silne, silniejsze niz by sie komus moglo wydawac

O so tu chozi?
:-/

Pani nie chce uchylac kroku, szuka natomiast osobnika plci przeciwnej, ktory za obietnice bezdotykowego z nia obcowania zdecyduje sie dzielic koszty zycia i bedzie w niedziele uczeszczal do budynku, w ktorym z duza doza prawdopodobienstwa nikt nie mieszka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów
Agata jackowska
(agataja)
Stały Bywalec
Prezydent_elekt napisał:
agataja napisał:
Prezydent_elekt napisał:
agataja napisał:
A wiecie, ze mistrzowie jogi rowniez daza i zyja w celibacie, a nie tylko katolicy ?
Pozdrawiam wszystkich mistrzow jogi

Czego ma dowodzic ten pozamerytoryczny argument? Slusznosci zycia w celibacie?
"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami."

Czy gdybys bedac dzieckiem nie byla indoktrynowana religijnie i w doroslym zyciu uslyszala, ze w niebie siedzi dziadek, ktorego interesuje co jadasz w piatek, jak to zostalo zabite, w jaki sposb kopulujesz, czy uzywasz gumek oraz czy masz grzeszne myli - to zapewne wlozylabys te historyjke gdzies pomiedzy "bajki z mchu i paproci" a "rozbojnika rumcajsa"

Dla mnie mozesz sobie nawet zaszyc krok, tylko nie dorabiaj ideologii do wlasnych lekow i zabobonow.

Tego np, ze sa ludzie jak widac nie tylko katolicy i chorzy, ktorzy chca zyc inaczej niz cale stada i maja do tego prawo

Nic ci do tego

Skoro ten temat cie nie interesuje , to po co tu jeszcze do niego zagladasz? Bulwersuje cie to co pisza inni, to zwyczajnie nie czytaj, a juz napewno nie odpisuj

Nie probuj nadawac bzdurom pozorow sensownosci i nie ma tu "innych" jestes jedynie ty, ktora nie chce uprawiac sexu i szuka do pary naiwniaka probujac dorabiac ideologie do wlasnej ignorancji. We wszystkich postach w zaden sposob nie udowodnilas zgodnosci tej koncepcji z nauka kosciola. Wykazujesz jedynie, iz jest to akceptowane przez kosciol.
Poziom rozwodnienia pierwotnych zalozen chrzescijanstwa osiagnal status zidiocenia.
Ludzie wrzucaja ci to co o prokreacji mowi pismo "swiete" a ty dalej upierasz sie przy idiotyzmach lansowanych i akceptowanych przez blizej nieokreslone srodowiska w kk.

Bez wzgledu na religie, istot, ktore nie uprawiaja sexu jest niezmiernie malo - zapewne nie wiesz dlaczego? Poniewaz, gdyby to bylo naczelna zasada jakiejkolwiek doktryny religijnej to w momencie jej powstawania, liczba wyznawcow oscylowalaby by okolicach kilku sztuk. Drugi powod, jeszcze bardziej istotny jest taki- ze nasladownictwo osobnikow tobie podobnych doprowadza do wyginiecia gatunku. U podstaw systemow religijnych lezy potrzeba powiekszania grona wyznawcow, co niestety implikuje prokreacje.

Zenuje mnie polemika z toba i nie bede zapewne zbyt prozny gdy powiem, ze mi nawet troche uwlacza.
Zyczliwosc wobec osobnika, ktory dopuszcza sie nikczemnosci stanowi przyzwolenie na te nikczemnosc, a wiekszosc problemow spolecznych bierze sie z argumentu, ze"inni ludzie tak robia"

W tym co belkoczesz kurczowo trzymajac sie wlasnej retoryki, nie ma zadnego argumentu, ktory mozna zweryfikowac. Odpowiadanie na te glupoty traktuje w kategoriach walki z zabobonami.

Co ty sie tak uczepiles katolikow ? Az tak ci przeszkadzaja? Masz uraz z dziecinstwa czy co?
Dopusc do swej ciasnej swiadomosci, ze kazdy ma prawo zyc jak chce i nic ci do tego
Ja nie musze i nie mam zamiaru podawac ci powodow dla ktorych napisalam ten post

Jak mowil jeden z moich znajomych: nie warto kopac sie z oslem

Piszcie sobie dalej i opluwajcie innych skoro to podwyzsza wasze ego, poczucie wartosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
jasta102 napisał:
ale ma szyję
a takiej szyi nie ma kobieta grubo po 40

Dobry fotograf=dobre światło+dobry program do obróbki.
Wtedy panna na zdjęciu może mieć i 72 lata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Asikhb napisał:
jasta102 napisał:
ale ma szyję

szyja nigdy nie kłamie
dolna głowa może
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Asikhb napisał:
jasta102 napisał:
ale ma szyję

Jest znacznie prostsza metoda. Daj mi 3 minuty to Ci pokaze...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Prezydent_elekt napisał:
[quote]Asikhb napisał:
[quote]agataja napisał:
Remigrant napisał:
agataja napisał:

Proby osmieszania czegos czego nie da sie osmieszyc. Tylko osoby slabe wysmiewaja sie z czegos co jest bardzo wazne i silne, silniejsze niz by sie komus moglo wydawac

O so tu chozi?

Pani nie chce uchylac kroku, szuka natomiast osobnika plci przeciwnej, ktory za obietnice bezdotykowego z nia obcowania zdecyduje sie dzielic koszty zycia i bedzie w niedziele uczeszczal do budynku, w ktorym z duza doza prawdopodobienstwa nikt nie mieszka.

Ok, ale po co mążem ma być?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
ale ma szyję

-----------------------
Łoj tam Janek wybrzydzasz - Jej szyja wyglada tak jak Twojej Geni talia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
WujekJanek napisał:
Asikhb napisał:
jasta102 napisał:
ale ma szyję

Jest znacznie prostsza metoda. Daj mi 3 minuty to Ci pokaze...

Prosze bardzo, to metoda do ktorej nie potrzebujesz ani fotografa, ani swiatla, ani programu... I glowe klade, ze to ta wlasnie metoda zostala zastosowana.

Powiedz, co poza samoosmieszeniem stoi na przeszkodzie abym opublikowal takie oto zdjecie z takim oto podpisem:

TAK SPEDZAM WAKACJE (Kolorado, Lipiec 2012)

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Asikhb napisał:
[quote]Prezydent_elekt napisał:
[quote]Asikhb napisał:
agataja napisał:
Remigrant napisał:
agataja napisał:

O so tu chozi?

Ok, ale po co mążem ma być?

----------------------
Po to - żeby jak napisała sama zainteresowana - nie kąpać się z osłem...czy jakos tak.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
agataja napisał:

Co ty sie tak uczepiles katolikow ? Az tak ci przeszkadzaja? Masz uraz z dziecinstwa czy co?
Dopusc do swej ciasnej swiadomosci, ze kazdy ma prawo zyc jak chce i nic ci do tego
Ja nie musze i nie mam zamiaru podawac ci powodow dla ktorych napisalam ten post

Jak mowil jeden z moich znajomych: nie warto kopac sie z oslem

Piszcie sobie dalej i opluwajcie innych skoro to podwyzsza wasze ego, poczucie wartosci

Masz z pewnoscia jakies zaburzenia. Piszesz post napastliwy i okraszasz go kilkoma buzkami - jesli to nie schizofrenia to jak to nazwac?

Ad rem - nie mam nic do katolikow, mam za to do ludzi wierzacych w jakiekolwiek bostwa. Jesli do tej pory nie widzisz, ze to nie przesladowania a na koncu drogi nie stoi Collosseum, to jedynie wpisujesz sie w schemat w jakim cie umiescilem.

Myslalas o odpustach, piciu wlasnej uryny badz lobotomii? Zreszta dosc na dzisiaj, szkoda na ciebie wieczoru.

PS W czesci II Summa Theologiae, sw Tomasz zajmowal sie problemem" ile aniolow/diablow miesci sie na ostrzu od szpilki" Moze warto bys to sama sprawdzila?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok