1 NOK
Hym może zacznę tak, w Norwegii jestem od dwóch tygodni słabo znam okolice i jak to w weekend strasznie się nudzi... Może ktoś mieszka w okolicy i chciałby sie gdzieś wyrwać choćby posiedzieć pogadać ...
Hey jak się nudzisz po pracy albo znowu siedzisz przed tv , to wyjdź na spacer czemu nie na rower jak wolisz pogadać z ludzkikami . Zapraszam
Hey jak ktoś się nudzi po pracy w drammen mamy tyle fajnych miejsc. ZaprasAm na rower piwko luźna rozmowę pogawedke albo leniwy spacer chodź szkoda dnia
Witam Mieszkam w Oppland od paru miesięcy,milo by było poznać nowe osoby i wyskoczyć z kimś na kawkę Pozdrawiam
Cześć, mam na imię Natalia i szukam koleżanek ze Stavanger lub okolic w podobnym wieku co ja (23) do wspólnego spędzania wolnego czasu, spotkania na kawę i pogaduchy czy spacer od czasu do czasu
Szukam nowych znajomych w Porsgrunn/Skjen. Jestem na kontrakcie od miesiąca i trochę ponuro bez żadnych znajomości
Czesc, szukam kogos nowego na wspolne spacery i wypady w plener ,plaza w przedziale wiekowym 25-40 lat. Piszcie wszyscy mile widziani ☺
Gniewomir S
12-08-2016 05:37
Niedawno przeprowadziłam się do Norwegii i super by było poznać mieszkających tu Polaków. Mieszkam i pracuję w Røros/ Tynset, ale na weekendy często przyjeżdżam do Trondheim. Pozdrawiam!
W piątek 10 wyberam się na Preikestolen z Oslo. Chętnie zabiorę ze sobą miłe towarzystwo
Gniewomir S
12-08-2016 00:44
Witam miło miłe panie jestem Bogdan mam 39 lat jestem po rozwodzie i szukam żony jestem miły mam stałą prace .więcej o sobie na priv
Emilia P
10-08-2016 21:14
hej
poznam fajna
Witam , Chetnie poznamy z mezem znajomych z dziecmi w Moss . Mamy dwoje dzieci corke w wieku 2 latka I synka 8 miesiecy ☺☺☺ .
Weekend czas zacząć
LukaszC Ce
05-08-2016 19:01
Cześć. Zapraszam do odwiedzenia mojego profilu na facebooku, na którym będę umieszczała rysunki. To zapiski tego, co mi się przydarza w Norwegii. www.facebook.com/Dnummer.show/
Siema, widzę ze tu stypa, może by był ktoś chętny się spotkać wyjść na miasto nawet dziś teraz można coś pomyśleć razem najlepiej od 17 do 21 lat coś w tych granicach tylko pisać a nie pomijać ...
Czy znajdzie się jakaś wolna kobieta na spacer ?? Fredrikstad i okolice. Pozdrawiam serdecznie. Czy nie ma tu kobiet??????
^^
Szukam koboety na stale
Jest ktoś z okolic Hamar bądź Lillehammer??? Ktoś chętny na piwko itp?
Piotr Sus
27-07-2016 11:43
Siema! Drugi miesiąc umieram z nudów nie mając tu nikogo w podobnym do mnie wieku. Może ktoś ma ochotę wyskoczyć na piwko/kawę/coś bardziej kreatywnego? Mam 19 lat, lubię ludzi inteligentnych, ...
Szukam koleżan Fredrikstad i okolice. Zapraszam na kawe lub coś do zjedzenia
szukam kobiety do wspolnych wypadow spacerow itp
Bardzo chętnie poznam koleżankę mieszkającą w FREDRIKSTAD lub w okolicy. Pozdrawiam serdecznie.
Stand By Me....
Czesc chetnie poznam fajna kobiete z okolic Drammen Asker .
Ktoś chętny na piwo jutro popoludniu ? Szukam znajomych z Polski najlepiej w wieku 18-28l.
Ktoś coś dziś jakieś propozycję ???
moze ktos na piwko rybki
Moze jakies inne propozycje tyle co sie tu przeprowadzilem i umieram z nudow
Zaproszę na kawę i ciacho sympatyczną ,wolną kobietę.....
Hej, kto jest z okolic aurskog, odzywać sie
Witam poznam ludzi z dramen i okolice
Poznam jakąś miłą Panią w okolicach Trondheim
moze jakies piwko
Witam, Zastanawialem się ostatnio czy są w Norwegii jeszcze normalne dziewczyny z Polski?! Proszę odpuscie sobie hejtowanie ale po tak dlugim czasie stwierdzam, ze chyba cos jest na rzeczy. Czy ...
Hej! Jutro w Niedzielę 3-go Lipca około 11 wypływam z okolic Hvalstrad , jeśli jest ktoś chętny zapraszam Pozdrawiam.
ktoś z kolbotn,Prinsdal jakies piwko,pogadac itp. pozdrawiam
Poznam kobietę od 20 do 26 lat.
Jest ktos z Lørenskog lub okolic? chetnie poznam nowych znajomych.
Cześć wszystkim, jestem tutaj bo planuje wyjazd do Norwegii w najbliższe 3 miesiące na stałe. Kończę studia na kierunku pielęgniarstwo - tak będę lada moment pielęgniarką i bardzo chciałabym znaleźć ...
PASSANGER WR
28-06-2016 20:19
hej! wlasnie przeprowadzilam sie do jessheim.czy ktos ma moze ochote na powiekszenie grona znajomych??
wspólnie spędzanie wolnego czasu
Agnieszka2224 Figurska
22-06-2016 20:29
Z jakas mila dziewczyna z Oslo, . Jesli jakas dziewczyna ma ochote , zapraszam na priv. Emil
porozmawiałbym z kimś
frogner park Oslo GRILL , godz 20:00 piatek 17.06 , wstęp wolny
Koleżanka przytulanka potrzebna od zaraz okolice Oslo. Wiek do 40 latek. To naprawde nie ma tu zadnej kolezank?
Szukam fajnej kobiety, cel: niezobowiązująca znajomość
Poznam chetnych z okolic Oslo,Sandvika,Asker,Drammen na wspolne wypady za miasto w weekendy.Chetnie tych co lubia chodzic z plecakiem.Mlodzi i starsi mile widziani.kontakt na e-mail : elaale63@op.pl
Hejka