1 NOK
Witam Mam na imię Łukasz Mam 20 lat , mieszkam w norwegi od 2 mies Jak narzazie Brak znajomych zkim można pogadac Jeśli Jest ktoś z okolic Bjørkelangen/Oslo Pisać / Priv
witam mieszka ktos w Ullern ?
Hej, wraz z dziewczyna poszukujemy znajomych w Ålgård i okolicach.. W tamtym roku przyjechalismy do Norwegii i nie mamy zbyt wielu znajomych... Jezeli jest tu ktos taki to prosimy o wiadomosc priv
Hej, mam na imie Klara i szukam znajomych z okolic Algardu. Jestem tu od miesiaca u chlopaka i poszukuje pracy. Aktualnie jednak mam duzo czasu wolnego
moze jakies piwko lub kawka pzdr.
Ojcze nasz, ktory jestes w niebie, mam taka prosbe wielka dzis do Ciebie. Daj mi faceta, nie musi byc bogaty, moze miec malucha, takze na raty. Razem kupimy mieszkanie, nie musi miec wille, ma mnie ...
witam jestem tu 3 tygodnie nieznam nikogo chce sie wprosic na jakas imprezke zeby ponawijac troszke,pozdro..
Witam jest ktos chetny na piwko dzisiaj w porsgrunn
witam, Poznam nowych znajomych z Sogne/ Kristiansand
Cześć. Jestem tu nowy i chętnie poznam nowych znajomych w okolicach Skien i Porsgrunn
Piwko posgrunn
Marcin Wasąg
14-01-2015 21:43
Witam, Są jakieś aktywności ludzi z Polski mieszkających w Skien. Jestem tutaj sam jak palec przydałoby się coś porobić, kogoś poznać, bo perspektywa 5 lat + samemu w tym mieście już mnie przeraża.
Hej Mam 26 lat i szukam kolezanek w oklicy Os. Jesli masz ochote spotkac sie, porozmawiac itp. NAPISZ podrawiam!
Szukam kolezanek w Stavanger lub okolicynajchetniej po 40 tce.
Poszukuje chlopaka na stanowisko przytulacza w chlodne zimowe wieczory. Wynagrodzenie....1200 calusow miesiecznie. Zgloszenia przyjmuje na priv. Tylko prosze sie pospieszyc...bo mrozy ida coraz ...
Hey, szukam koleżanek w Nittedal lub w okolicy. Może ktoś mnie w prowadzi w warunki Norweskie?
Chciałbym nawiązać kontakt z osobą która mieszka w Kristiansund i zna się trochę na wędkarstwie.
Mieszkam na stale w Szwecji gdzie prowadze firme.Zwiedzilem ten kraj w calosci. Teraz chcialbym poznac uroki Norwegi. Znajdzie sie moze Pani ktora ma podobne pasje jak ja? Dla mnie im ...
Leszek Svensson
10-01-2015 11:38
karl karl
09-01-2015 00:25
Krzysztof Woźniak
08-01-2015 17:20
Szukam stałego, poważnego związku. Normalny 49-latek, 178 cm wzrostu, , zadbany, , uczuciowy, szczery, zaradny. Szukam kobiety .
Witam!Jakie wymagania musze spelnic zeby kupic i zarejestrowac samochod w Norwegii???
Witam,jest ktos chetny ?czasu nie ma za wiele,spontan
Poznam znajomych w wieku 18-23lata, zapraszam...
witam poznam kolezanke z norwegi przyjazn on 38 szczecin
Hej, chce zapisac sie na silownie w Randabergu ale nie chce mi sie samej chodzic... Moze ktos,cos chetny? Pozdrawiam
ania s
18-12-2014 21:37
hej czy wiecie czy istnieje takie biuro internetowe, wchodzisz, przeglądasz profile samotnych osób wybierasz umawiasz sie za drobna opłata jest cos takiego a moze powinno powstać macie jakies linki
Jest ktoś z okolic Alnabru?
szukam ludzi z okolic tych 2 miast zeby sie poznac pogadac na weekendach napic sie moja przygoda z Norwegia dopiero sie zaczęła.
W pon 08.12.2014 jade do PL chcialem troche zaszalec ale w pojedynke troche nudno. dlatego poszukuje dziewczyny na fantastyczna wycieczke w moim towarzystwie. oraz 20 godzinny rejs promem Color Line ...
Hugo kowalski
04-12-2014 20:45
Jak w tytule Poznam ciekawe osoby !
Witam .Witam.Mam na imię Mirek l 176 cm,szukam kobiety do stałego związku,nie interesuje mnie przygoda czy przelotna znajomość szukam kobiety z którą mógł bym stworzyć prawdziwy związek oparty na ...
irena bałdyga
01-12-2014 13:17
Moze to bedziesz ty))kobieta )))
Pawel x
30-11-2014 23:34
jeżeli tez nudzicie się w domu to zróbmy coś z tym, to że mieszkamy na wsi i nie możemy wyjsc na piwko tak jak ludzie z Oslo czy Lillestrom nie znaczy że nie możemy zebrać się i tam pojechać!!! ...
Czesc Chetnie poznam osoby, ktore maja ochote spotkac sie od czasu do czasu w Oslo, porozmawiac przy kawie lub piwie, pojsc do kina... Moze jakies wspolne spotkanie? Organizujecie jakies?
Witam. Przeprowadziłem się 3 miesiące temu z rodziną do Norwegii. Dysponuje "pewnym" kapitałem. Poszukuje wspólnika z pomysłem do otwarcia wspólnego przedsiębiorstwa. Mieszkam w ...
Hej szukam ludzi wspinających się z okolic oslo
Hej, mam 20 lat, mieszkam i pracuje w Oslo, moze ktoras dziewczyna mialaby ochote wyskoczyc czasem na plotki, kawe ?
Piotr Koczkodaj
23-11-2014 22:29
Czesc. Mam 25 lat i mieszkam w Skien. Bardzo chetnie spotkam sie z krajanami na kawe, by porozmawiac i pozartowac
panna 38 lat mieszkam w Polsce szukam bezdzietnego kawalera domatora 37-42 lat powyzej 175 cm z kraju wsi zagranicy na dobre i złe oliwka76@op.pl
Marek Kropka
22-11-2014 18:42
Co by tu robic w weekend 22.11.14 jakies pomysly, plany ktos chetny na spotkanie pogoda moze nie dopisuje ale lepiej wyjsc niz siedziec w domu hmm ?
Dav S
21-11-2014 18:13
Jestem w Oslo krótko ale zamierzam zostać na stałe - norwegia jest piękna . Przechadzając sie codzien ulicami Oslo słysze bardzo dużo Polaków Nie zdawałam sobie sprawy jakie wielu naszych rodaków ...
cyc cyc
16-11-2014 18:53
witam szukam kobiety wieku 20 do 50 lat do milych spotkan oslo tel 47743138
Hei
Witam JAk w tytule szukam kolezanek z ktorymi mozna wyjsc na kawe, plotki, ktore maja jakies zainteresowania.
X
Hej ! Jest ktoś chętny na przejażdżkę i spacer jutro po Holmenkollen? Oczywiście jak nie będzie padać . Koło godziny 12
Hej,szukam znajomych Sandnes,Stavanger-wspolne piwko,pogaduchy,silownia...Ta nieznajomosc nikogo nie jest fajna.
Poznam bliską przyjaciolke ktora sie nudzi czasami i moze sie spotkac-Stavanger
Cześć szukam sympatycznych ludzi w egerusndzie i okolice na jakieś miłe spędzanie czasu
.
Witam.szukam znajomych w dramenn, jestem tu pierwszy raz i chciałbym troszkę zwiedzić, pójść na siłownię itp. Pozdrawiam, nr 518905157
Siemka, do Norwegii zawitałem 3 tygodnie temu. Chętnie poznam nowe osoby z okolic lille Jestem otwarty na wszelkie propozycje np: wspólne wyjscie na piwo, imprezę, narty itp.
hej, szukamy znajomych z Vestby, jestesmy tu "nowi", wprowadziismy sie niedawno. ujawniac sie !!
Szukam w Stavanger kolezanki z ktorą mozna sie spotkac,napic piwka,czy tez razem szkolic sie z jezyka norweskiego oczywiscie