Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gramy polski rap
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów

(born to ride)
Wyjadacz
to grajcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102: A czemuz to niechcesz sie podpisac pod wlasnymi pogladami? Wstydzisz sie ich? Czy tez obawiasz zeby czasem jacys patrioci Cie gdzies na ulicy niezapytali czemu tak Polski i Polakow nienawidzisz?

Gdyby nie to ze czasem piszesz jak czlowiek rozumny to natychmiast by kazdy mogl pomyslec ze poprostu zostawiles slady publiczne za soba. Lecz po kims takim predzej moznaby sie spodziewac ze wrobisz nieswiadomego czlowieka w odpowiadanie na "grzeczne pytania patriotow" bo inaczej bys przeciez sie uczciwie podpisal. Tyle dobrego ze nieswiadomy czlowiek moze poprosic aby juz w inny sposob dostepny sluzba odkryto kto tak ladnie uzywa jego nicka i na niego sprowadza pytania o nieswoje poglady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tłusty Krzysiu
Który też nie chciał się podpisać
Jakieś przykłady gdzie obrażam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Jasta102: Alez jasto przeciez ja mojego imienia i nazwiska nigdy nie ukrywalem poprostu niechcialem abys mial radosc z komentowania mojej mordy ktora radosnie ktos na forum wkleil.

A skoro juz taka sytuacja to dobrze by bylo by i twoja chetni mogli skomentowac a tu nawet imienia i nazwiska pewnego nie ma pod twoimi pogladami podpisanego. Pozatym gdyby ktos bardzo chcial.

A co do obrazania polakow to pare postow by sie znalazlo ktore cienko bo cienko ale moznaby podciagnac pod obraze grupy etnicznej. Alez przeciez chyba nie myslisz ze prokurator patriota by chcial z toba porozmawiac. Duzo chetniej by chcieli tacy zwyczajni kowalscy ot tacy jak chociazby kibice w szaliczku dumni ze swojej ojczyzny chetnie by grzecznie kulturalnie porozmawiali przy kawie o twoich pogladach

A co do podpisania sie imieniem i nazwiskiem to na cala Polske sie podpisalem gdzie komentarzy volksdeutschy oraz innych zdrajcow Slowianskosci bylo bez liku od tego jakby chcieli mnie zamordowac po zamkniecie w berezie kartuskiej Ale ja sie nimi nie przejmuje za plecami mam cale Slowianskie Imperium
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
omentarze użytkowników (2)
Dodaj swój komentarz
Wystawiony przez jasta102, z 26-07-2011 15:03,
1. Hmmm!!!!
A gdzie awans dla Adama W. ???????? igh
www.miastko24.pl/index.php?option=com_co...id=1715&Itemid=1
jasta102 (gość)
Betowskie świnie sobie budują wszystko(baseny,drogi itd.) a nasze dzieci w Miastku nie maja nawet porządnej piaskownicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ 0 0
2011-07-10 18:30:17
bytow.naszemiasto.pl/artykul/bratnia-pom...881,art,t,id,tm.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
o moje kłamstwa tłuściochu mi chodzi
kiedy kłamałem, rze
hańba i tchórzostwo w kampanii wrześniowej
baty pod Lenino, rzeź pod Monte Cassino, wstyd aż rozpacz w operacji Totalize
błazny Sosabowskiego, prorok Anders jak ostatnia świnia 3 lata się po plażach wylegiwał
a może, że polskie tchórze wrzucili granat do rannego kapitana Raginisa, a może że ORP Orzeł spieprzył z pola walki
no kiedy kłamałem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez Jasto wystarczy ze generalizowales o wszystkich polakach, ale przeciez nie o tym by ludzie chcieli z toba grzecznie porozmawiac. Lecz raczej o stosunku do ojczyzny i w ogole do calej ludnosci Slowianskiej. Mozesz sie spokojnie podpisac nic sie nie martw wiekszosc rodakow to nie Rosjanie nie beda sie denerwowac i nie sa tak porywczy w obronie dobrego imienia Ojczyzny.

Conajwyzej grzecznie sie zapytaja czy Pan Volksdeutsch, kawe wypija pogladow posluchaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tłuściochu niepolski
volkslisty podpisało 3.2 miliona osób narodowości polskiej z 25 milionów na stan 1938
do Goralenvolku zapisało się 80% polskiego góralstwa
do komunistycznej PZPR ponad 3 miliony
i ty mnie przybłędo polactwem straszysz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok