1 NOK
Jestem majętnym gościem o dobrym sercu. Mam już swoje lata więc szukam żony. Wyglądam dużo lepiej niż na rysunku. Trenuję szermierkę, jestem też poliglotą. Chciałbym poznać jakąś interesującą ...
Fred11
05-08-2015 16:26
Szukam kogoś z kim będę mogła spędzić wspólnie czas. Mam na imię Agnieszka, jestem aktywną,akrakcyjną kobietą. Tylko poważne oferty 483 49 850
Cześć chętnie poznam nowe fajne osoby
Dzien dobry poznam zmotoryzowanego przyjaciela, kolege na dluzszy czas, jestem niezalezna po 50tce, chcialabym poznac starszego przyjaciela nie palacego ewusiakoza@wp.pl
Tez bym cos poznal...
lukaszroszkowski1988 Roszkowski
03-08-2015 18:56
Witam poszukuje nowych znajomych w okolicach Holmestrand mieszkamy tutaj od niedawna nie znamy nikogo chciałabym poznać jakaś znajoma by moc razem wspólnie gdzieś od czasu do czasu wyskoczyć w celu ...
Cos Ktos ??
hei , for noen som er interesser nye vennskap
Hej. Szukamy znajomych Ski i okolice. Jestesmy para po 30tce z dwojka malych dzieci
Artur Smal
31-07-2015 03:02
Chętnie Poznam jakąś fajna mila dziewczynę koleżankę
??
Witam poznam koleżankę ja mieszkam w ulern
Cześć szukam dziewczyny z którą mogłbym gdzieś wyskoczyć . Proszę pisać na priv.
Czesc, mieszkam w norge juz kawal czasu, ale tylko polowicznie bo caly czas gdzies bywalem. Los chcial ze jestem w akershus i mam teraz sporo wolnego czasu. Chetnie poznalbym nowych ludzi z polski bo ...
poznam kolezanke z manstad
Witam szukam znajomych w Lillehammer, dawno nie bylem na tej stronie i zapomniano o mnie a nuda w Lille straszna wiec zapraszam do pisania i spotkania na kawie Kros
Jestem pół polski i norweski, mieszkam, pracuję i studiuję w Vestfold. Mówię płynnie po polsku i norweski, ale nie mogę pisać tak dobrze w języku polskim Szukam dziewczyny w okolicy, mam 24 lata.
szukam ludzi z ktorymi mozna porozmawiac spotkac sie na jakies piwko czy ogolnie sie spotkac z Østfold i okolice. jak ktos chetny to pisac na priv
Hej. Przeprowadziłem się od niedawna do Moss, chętnie poznam jakieś osóbki, jezeli ktoś ma ochotę spotkać się w wolny dzionek to zapraszam
jest ktos z SORTLAND lub okolic ?
Hej mieszkam w Bergen i szukam kogos do pogadania wyskoczenia na piwko lub cos innego. pozdrawiam
h2o - zgadnij kto ???????????????????
Poznam miłą Kobietę która była by chętna się poznać i miło spędzić czas na wieczornych spacerach bądź w restauracji proszę pisać na priv. Bergen )
Hej , mieszkam w Oslo od niedawna i fajnie by bylo z kimś wyskoczyc na pogaduchy i ploteczki
Szukam koleżanki chetnej na wspóln ewycieczki w góry, Pozdrawiam
Aki Matsumoto
19-07-2015 20:59
Witam jest może ktoś kto wybierze się ze mną dzisiaj na spacer lub wieczorne bieganie ?Kastellet okolice.....
Czołem forumowicze Jestem nowy w Oslo. Ma ktoś ochotę na jakiś półmaraton albo przynajmniej dychę na dniach? Nie znam żadnych tras więc jak ktoś zna jakieś fajne miejsca to będę wdzięczny za info ...
Szukam kolezanki do biegania i pogadania, jesli ktos zainteresowany i rowniez jest samotny jak ja to czekam na wiadomosci
Aki Matsumoto
16-07-2015 18:20
Hej z checia poznam mila dziewczyne najlepiej z Oslo lub okolic. Jesli sa samotne dziewczyny na tym forum i chetne na poznanie sie prosze o odzew pozdrowionka
Dwóch młodych polaków 22 i 24 lata poszukuje kobiet z którymi można spędzić troche czasu , kawiarnia , spacer , siłownia , bieganie jesteśmy elastyczni we Fredrikstad
Hej, chetnie poznam kogos z okolic. Jestem 23 letnia studentka, ktora przyjechala tu na wakacje.
Obecnie przebywam we Fredrikstad ale bywam też w Oslo Mam 24 lata moją pasja jest siłownia i zdrowy tryb życia , interesuje się psychologią i inteligencja emocjonalną i w wolnej chwili czytam ...
Chętnie poznam nowych znajomych których jak na razie wielu nie mam przez te 5 lat pobytu w Norwegii, pasjonuje się podróżami, wycieczkami, wędrówkami w góry ale z przyjemnością wyjdę na jakąś imprezę
Cześć. Mieszkam w Oslo i smigam dużo rowerem wieczorową porą. Czy jest ktos kto ma rower i ma ochotę pojeździć wspólnie? Trasy do 50 km. Choc i 10 km sprawia frajdę. Pogoda ostatnio dopisuje więc ...
Co do tematu. Jacys chetni na wspolny wypad nad jezioro/silownia/basen/rowery czy inne tego typu aktywnosci sportowe? High 5.
hej mordeczki moze poznam jakas dziewczyne z OSLO ..]
trochę dopadła mnie monotonia w tym wirze pracy, więc jeśli czujesz się podobnie to zapraszam na jakiś spacer, grila, może coś więcej.
Hej Jestem w Bergen rok i brakuje mi tutaj jakiś koleżanek do plotek, na spacer lub zakupy
Chętnie poznam kogoś we Fredrikstad
poznam ,spotkam sie dzis z miła dziewczyną ...
Witam wszystkich i pozdrawiam ....szukam towarzystwa na jeden dzień np. Zwiedzanie haugesund 4 lipiec sobota. Nie znam okolicy
navigator
26-06-2015 10:07
Jestem z Bergen, chętnie poznam jakąś Polke do 23 lat, która chciałaby się spotkać miło spędzić czas
Singiel chętnie kogoś pozna☺
Witam, czy są tu pielęgniarki z okolic Hovika ?
Witam, mam 21 lat i mieszkam w TRD. Jest tu ktoś kto ma ochotę czasem wyjść na browara albo po prostu się spotkać i porozmawiać?
Poznam ludzi któży chcą się wyrwać od codziennego życia w norwegii.
Poznam dziewczynę do miłego spędzenia czasu w mieście lilestrom.
Poszukujem dwuch młodych dziewczyn które wczoraj w centrum handlowym się cieszyły i zaczepily mnie w sklepie . lilestrom
Szukam nowych znajomych , spacer , rower, kawa , kino ....
Witajcie Chcących pograć w siatkówkę plażową zapraszam w niedzielę 07.06.15 do Lørenskog godz. 17:00 Parking: Hasselveien 1470 ...
Grzegorz Olszewski
07-06-2015 22:08
witam mam 35lat szukam milej wesolej kobiety ktorej brakuje czulosci pieszczot przyjaciela na dluzej . OSLO TEL 47743138