1 NOK
Czesc poznam kumpele ,na kawke i pogaduchy w czasie wolnym ,od pracy . Kasia
k
Hey jak ktoś ma ochotę wyjśc przy weekendzie poznać nowych ludzików wyjść na piwko porozmawiać to zapraszam Krzychu
Czy sa chetne jakies Kobiety ktore mają ochote spotkac sie w wolnym dniu od pracy lub w wolne popołudnie by wyjść do pubu lub aktywnie spedzic czas, moze jakis sport. Mieszkamy z kolegą od paru dni w ...
Hey, witam wszystkich, szukam ludzi z okolic Lørenskog , Strømmen lub Lillestrøm
halina hansen
02-04-2016 18:28
jeśli ktoś z skjetten. lillestrom i okolic Jesli chcialby ktoś wyjść w weekend i nie tylko, poznać nowych ludzi to zapraszam. Krzysztof.
Jak ktoś lubi łaskotki, to zapraszam do kontaktu....
Krystian Norway
01-04-2016 15:33
Co tu dużo pisać , chodźcie na piwo.
Czesc. Jestem od dwoch tygodni w Oslo. Nie znam tu nikogo. Moze mialby ktos ovhote poznac sie?
Hej hej nie ma tu jakichs chętnych do wieczornego biegania? mieszkam niedaleko Gronland i potrzebny mi ktoś kto by mnie wyciągnął z domu wieczorem, bo samej to mi się dupki ruszyć nie chce ...
Witam czy ktoś mieszka w lorenskog ?
Michał K.
27-03-2016 17:23
Witam Od nie dawna jestem w Norwegii i niestety nie dorobilam sie jeszcze gromadki znajomych, dodatkowo spedzam tu Wielkanoc, niestety sama. Jesli jest tu ktos, kto tak jak ja nie chce zwyczajnie ...
Morze ma Ochotę spotkać się i Poznać Dzisiaj jakas Dziewczyna Kobieta jeżeli tak Dojade Chce poznać nowych ludzi Oslo i okolice
4olatek pozna milą kobiete ktora ma ochote sie blizej poznac,mieszkam w Stavanger
Chciałbym poznać kobietę z mojej okolicy do spotkania się,rozmowy i napicia się kawy
Wolne panie
Uwaga na kobietę z Drobak.... warszawiankę, mała, zgrabna blondynka używająca imienia Katarzyna lub Elżbieta - to dwulicowy człowiek KLON niszczący to co najpiękniejsze. Na FB używa pseudonimu TAJNE ...
Moss?
Kupię po rozsądnej cenie Korony do 1 maja .2016..... Najlepiej teren śląska..jak ktoś przejeżdża mozliwość umówienia się. Dane później
Cześć szukam kogoś kto wyskoczyłby ze mną od czasu do czasu na lodowisko w okolicach Drammen, Asker. Pozdrawiam.
cześć jestem z Drammen poznam koleząnkę z Drammen lub okolic
Szukam kochaki w wieku od 25 do 35 100%dyskrecji
Poznam fajną dziewczyne z okolic oslo lub jaru do spedzenia Wolnego czasu Przy piwku lub kawie.
HeartB
02-03-2016 22:33
Witam, szukam mlodych ludzi z Drammen i okolic z ktorymi moznaby spedzic ciekawie czas, wyskoczyc na wycieczke, piwko, splifa czy po prostu posiedziec i pozamulac w towazystwie.
Witam. Czy jest tu jeszcze ktos normalny ?? Zeby sie spotkac od czasu do czasu nie wiem na piwo,kawe itp zeby zabic Norweska nude.......¨
Witam, mam 40 lat, jestem przecietna kobieta, nie przecietnie samotna. Jestem po rozwodzie, wychowuje syna, pracuje i jestem samodzielna. Przyjechalam szesc lat temu do Norwegi jako szczesliwa zona ...
- Jak będzie jeszcze większa grupa, to Lech Wałęsa przyjdzie z wami protestować - mówiła do zebranych żona Wałęsy. - Dziękuje wam za wsparcie! Przyszłam zamanifestować swój sprzeciw względem tego ...
Hej mam na imię Magda mam 25 lat mieszkam w Oslo z narzeczonym i szukam koleżanki na babskie pogaduchy i spędzenie miło czasu typu wyjście na kawę czy na zakupy jeśli jest jakaś dziewczyna chętna ...
witam, ma ktoś profil na zbiornik.com ?
witam, jak w temacie szukam koleżanki z okolic Lillestrom, Jessheim w celu bliższego poznania się i spędzania miło czasu jesteś samotna? brak Ci męskiego towarzystwa? zapraszam
Ktos chetny na wspolne treningi na silowni w Larviku?
Hej jest tu ktos z Ganddal? Moze jakis spacer, kawka?
Siemankooooo dzieje sie cos dzis tutaj ?? Pozdroooo
Jak w temacie poznam jakis znajomych do spedzania razem wolnego czasu z Oslo. Pozdrawiam
Hejka wszystkim wybiera sie ktos na impreze dzisiaj w haugesund
Witam spotkajmy sie przed wiosna by od teraz zaczac spedzac milo czas na rozmowach spotkaniach poznania nowych ludzi oraz poznac swoje zainteresowania i moze podszkolic jezyk
Hej Jesli gdzies w Vestfold znajduja sie osoby, ktorym brakuje znajomych, dajcie znac Jestesmy para w wieku ok 30 lat, mieszkamy w Tønsberg i z mila checia poznamy nowych ludzi, chetnych na ...
Witam, poznam miłą dziewczynę z Polski lub z Norwegii wiek 0d 24 do ok. 40. Pozdrawiam
ktos chetny potanczyc dzisiaj w Sandnes? albo piwka sie napic?
Natali B
05-02-2016 21:00
Poszukuje chętnych do biegania - Bekkestua i okolice
Na sportowo, towarzysko albo coś więcej...
ktoś chętny do rozmowy?
Daniel Tomaszuk
30-01-2016 21:41
jak w temacie chetnie zapoznam jakies osoby z oslo i okolic
czesc! 27-30 będę w Oslo- ktoś miałby ochotę się spotkać, gdzieś pójść, pokazać mi mias
Robert Kazimierski
30-01-2016 13:18
HEJ! Jeśli ktoś z was się nudzi i chciałby kiedyś wyskoczyć na jakąś imprezę to ja ja się chętnie przyłączę Nie znam zbyt wielu ludzi tutaj i chciałbym nawiązać nowe kontakty. Pozdrawiam!
Nie patrz na nic zabijmy nudę Hehe jestem ciekaw czy jest kobieta nudzaca się w domu i dołączy do mnie Hehe pozdrawiam i czekam na odp
Pozdrawiam wszystkich ludzi i ich szamanow.Niedlugo dotychczasowy swiat zostanie zakonczony na skutek wojny.Sa moce,sily objete tajemnica,a zglebione przez druidow i szamanow na calym swiecie.Badzcie ...
Jestem w Norwegii od niedawna. Mieszkam i pracuje w Siggerud. Szukam kobiet w wieku 55 +, z ktorymi moglabym spotkac sie, porozmawiac na Skype czy telefonicznie. Brak mi tutaj kogos z kim moglabym w ...
szukam kobiety...
Kto chętny na to co w temacie ? Pisać pisać ....potrzebni zakręceni pozytywnie A Mors tak czy inaczej odbędzie się w zimnej wodzie w 24 01 - godzina wieczorna ...pytać !!! Nie myślimy ...