1 NOK
Witam szukam ludzi do pogadania wyjscia na browar kawe spacer ....Mieszkam w Årnes 6 miesiecy i nikogo nie znam samotnosc doskwiera wiem ze tu sa polacy ale czy ktos sie odezwie ?
Ktos na piwko? Rower? Spacer? WEEEEKEND !! ;]
Szukam chetnej do wspolnego biegania/ cwiczenia, okolice lorenskog, lilestrom...
ona1980 ona1980
27-05-2015 09:16
Hei
Hej.Może znajdzie się jakaś duszyczka chętna na spacer, piwko albo kawę ?
Kuba Cygi
26-05-2015 05:17
Witam, jestem nowy w Narviku, szukam mieszkania, pomoże ktoś?
Średnio średni średniolatek(40)pozna panią której jak mnie dokucza samotność .
Mario Kruken
24-05-2015 18:56
szukam znajomych stavanger
Witam, poszukuję znajomych z Oslo i okolic w celu miłego spędzania czasu.... kobiety, pary Piszcie na priv. Pozdrawiam, Przemek
Hey,jestem na pare dni w Lillesand,moze jest kto z Polakow,prosze sie zglosic,dzieki
Czesc,szukam osoby do pogadania np Skype?
Chetnie poznamy ludzi z Oslo , młode pary , dziewczyny , chłopaków , którzy maja dość monotonii jak My
Witam. Poszukuję koleżanek z Folling i okolic do wspólnych spotkań przy kawie, spacerów, weekendowych wypadów w nieznane, aktywnego spędzania czasu na rowerze etc Może ktoś chętny?
Szukam kolezanki na plotki przy kawie z Bekkestua
Tulipan Tulipan
22-05-2015 11:28
hej poznam kobietę w każdym wieku, do spędzania czasu, spacer, może siłownia lub bieganie, Arendal i okolice, zapraszam na email lub gg: 37252537, online.marcin@gmail.com
siemanko jak juz w tytule napisane szukam nowych znajomosci, najlepiej w okolicach Oslo. Interesuje sie pilką nożną i szkicowaniem, W wolnym czasie to zazwyczaj gram i dlatego jak najbardziej chce ...
Biega ktoś po oslo, zna jakieś fajne miejsca do biegania chetnie poznam i pobiegam z kims w towarzystwie jak nie macie z kim isc na kawe to tez piszcie ja kawy nie pije ale na jakis protein yoghurt ...
Poznam ludzi z Stv spacer, bieganie, rower, bar,pub.cokolwiek.. ktoś chętny ???????????????????
Miroslaw C
16-05-2015 21:15
Szukam ludzi z Oslo, do wspólnych wypadów na rower- bo nudzi mnie jazda samemu. Krótkie wożonko po Oslo i okolicach następnie woda-piwo-kawa (kto co lubi) gdzieś w centrum. Ewentualnie dotrzymam ...
Radoslaw Chilinski
15-05-2015 23:31
Może Ktoś z Eidsnes ???? Spacer z psiakiem czy coś ???
hellow
Mieszkam na Islandii i praktycznie jestem bardziej tutejszy, niz polski... Chce poznac kobiete i zaczac zycie od nowa... Nie ukrywam, ze potrzebuje pracy w Norwegi o ktora sie bardzo staram. Jestem ...
Heja Tak jak w temacie, szukam nowych znajomoci w okolicach Kolvereid i Rørvik. Moze to sie wydawac glupie ale czuje sie troche samotna jezeli chodzi o wypady na kawe, na spacery, wspolne ...
PRZYGODY MNIE NIEINTERESUJA PUSTAKI I MATERIALISTKI PROSZE NIE PISAC,DZIEKUJE
Witam rodaków jestem nowy tu
Witam Jacyś ludzie w okolicy Sogndal chetni na grila, spacer itp. ?
Od niedawna mieszkam w Stavanger, chetnie poznam ludzi. Ktos..?
mezczyzna po 40ce z sandnes szuka przyjaciółki
Bardzo chetnie poznam ludzi z Oslo i okolic Kawa, kino, spacer. Cokolwiek? Ktokolwiek?
Grzegorz Kakol
07-05-2015 23:49
Czy jest ktoś równie samotny jak ja?jeżeli masz czasem ochotę wyjść z domu,porozmawiać czy popisać,napić się drinka,to napiszcie.W grupie zawsze razniej,weselej i przyjemniej.pozdrawiam wszystkich ...
pawel olek
07-05-2015 20:05
Hej, zamierzam emigrować do Norwegii ale nie chciałbym pojechać nie potrafiac się dogadać. Stąd też poszukuję osób które byłyby chętne wspólnie rozpocząć naukę języka - może być przez skype gdyż póki ...
Hej, mam trochę wolnego czasu i zamierzam podszkolić norweski, jeżeli jest ktoś kto chce mi w tym pomóc a przy tym samemu trochę poćwiczyć to proszę o kontakt na priv, mam na myśli bardziej luźne ...
Ktos?
HE
Witam Jestem Rafał z warszawy, mam 31 lata i od czerwca będę mieszkał w Osteros. Przyjeżdżam w poszukiwaniu pracy i nauki języka norweskiego. Chciałbym poznać osoby z okolic Oslo znajomych. Może ...
Czesc! Mam na imie Dawid mam juz dosc siedzenia w domu chetnie bym kogos poznal zeby sie wyrwac z tych 4 scian jakies propozycje moze?? jestem z slemmestad
Witam Jestem Kuba, mam 22lata i mieszkam tu od 3lat. Moze zabrzmi to glupio ale nie mam tu zbytnio znajomych Moze znalezli by sie tu ludzie, ludziska ktorzy maja ten sam problem. Jesli jestes ...
Ja pitolę
Grzegorz Kakol
03-05-2015 11:42
chetnie z kims porozmawiam okolice Sande dopiero co przyjechalem i czuje sie troche zagubiony
Grzegorz Kakol
01-05-2015 23:34
Ktoś bez planów na długi weekend z okolic Kolsås ?
Witam, od jakiegos czasu chodzi mi po glowie pomysl aby zebrac grupke ludzi lubiacych wycieczki rowerowe. Mam nadzieje ze znajda sie chetne osoby
Poznam do stałego związku kobietke 40-50..Czy jeszcze są na tym świecie warościowe kobiety które myślą poważnie i realnie o życiu, rodzinie?. Przygody mnie nie interesują! Proszę o przemyślane ...
Witam szukam ludzi lubiacych aktywnie spedzajacych wycieczki w gory, zwiedzanie ....
pawel piotr
29-04-2015 19:48
Postanowiłam napisać na tym forum, ponieważ od jakiegoś czasu bardzo brakuje mi dobrej koleżanki, z którą mogłabym pogadać o wszystkim i o niczym. Moje koleżanki są ostatnio tak pochłonięte swoimi ...
Witam! Chętnie poznam kogoś ze Stv lub okolic,pogadać,wypić piwko lub ponudzić się razem
Lisel Pizdziecki
29-04-2015 15:56
Czesc, mam 20 lat. i chialbym poznac fajnych ludzi z okolic. Juz troche mieszkam w Norwegii ale niestety wielu polakow tu nie znam.. Vest-Agder , Rogaland i Aust Agder
Poznm nowych znajomych piwko kawka rybki itp
Witam wszystkich mam na Imię Ewelina od niedawna mieszkam w Oslo niestety nie mam tu zbyt wielu znajomości samotnośc doskwiera - więc pomyslalam ze zaglądne tutaj. Wiem że nasz naród jest narodem ...
Witam, mieszkam w Oslo od niedawna, chętnie poznam dziewczyny które mieszkają w okolicy i same szukają towarzystwa polskiej koleżanki Pozdrawiam!
Karolina Skibińska
22-04-2015 14:20
witam szukam znajomych z ktorymi sie mozna spodkac pogadac i gdzies wyjsc
Jagoda Janicka
19-04-2015 19:27
Poszukuje znajomych z Drammen i okolic
Adrian Piatkowski
19-04-2015 14:11
Poznam fajną i pozytywną kobietę z Bergen,piszcie porozmawiamy